Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [K2]: AnyDesk átverés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kitakat
üzenetére
Szia!
Bár a tutit majd dchard megmondja, de az biztos, hogy a 360R T1 esetében a LED nem működik rendesen, ezt le is írta dchard a firmware-ről szóló cikkében...
Ez persze csak apró esztétikai probléma, nekem viszont emiatt lett belőle vagy 3 darab! Amikor gond volt a vonalammal, akkor hoztak egyet az Invis szerelők, majd miután ez nem oldotta meg - mert nem modem hiba volt - és ismét kijött egy szerelő, az ránézett a modemre, és azt mondta, hogy már a ledek villogásán látni, hogy sz@r, így kicserélte, de mondta, hogy a régit nyugodtan megtarthatom, már úgysem jó semmire! Aztán ez megismétlődött még egyszer, én meg csak pakoltam a fiókba a modemeket!

szerk.:
Ja nem is, most így visszagondolva, az utolsó sajnos már Huawei lett, tehát csak két ilyet hoztak!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest