- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Karácsony külhonban topik
karácsony... 23- 24-e jó volt, de a tegnapelőtti rántotthústól szombat egész nap fetrengtünk a gyomorrontástól...én 8 széntabletta után mára aludtam ki ezt a húsmérgezést, ma vagyok végre rendben, szédülés és minden nélkül. "Mindig mondtam, hogy a k..a rántotthúst miután kihűlt, tegyétek be a k...a hűtőbe"Boldog Új Évet mindenkinek!
Egyébként itt sincs hó, csak hideg. 20-21-én volt nagy hó. Hó-hohohoNekem a második karácsonyom kint, és nincs honvágyam-és nem is lesz! Lehet, hogy egyszer haza fogok menni, de csak akkor, ha otthon majd jobb lesz, mint itt...
-
fekeandras
őstag
Nálunk nincs fa. De még csak asztaldísz sincs. Van helyette burkolás meg villanyszerelés(konyha) + festés és parkettázás (szoba). Nem izgat a karácsony. Nem vagyok vallásos így nem is ünneplem. Persze rokonoknál a potyakajálás idén is megvolt de semmit sem jelent számomra ez az ünnep.
Apám nélkül meg már nem is az igazi.
-
tildy
nagyúr
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
De ha nincs?! Nekem hiszel vagy a hiradónak? Múlt héten esett 3-4 centi, na bumm.
-
-
törölt tag
Csatlakozok a sorhoz: nekem is elsö karacsony nem Magyarorszagon es nem csaladi körben. Karacsonyfa van, inkabb nem reszletezem mennyibe kerult
-
gaborbol
őstag
Nekunk is elso karacsony kulfoldon
Marciusba jottunk ki a felesegemmel, egy full ures lakasba... At tudom erezni miben vagytok, es, hogy milyen az amikor magatokon kivul nem nagyon szamithattok masra.Mi is Angliat neztuk ki olyan szinten, hogy repjegyek ki voltak fizetve, szallas 1 hetre baratoknal lebeszelve, vasarnap indultunk volna, penteken jott a telefon, hogy megvan a zodkartya USA-ba.
Marcius 2. hetetol neztuk az online hirdetooldalakt, leginkabb a az ingyen elviheto rovatot
Juniusba mit latok: 2,5 meteres mufenyo ingyen elvihetobe, na igy van fank. Diszek meg az egok yard sale-rol kb 5 dolcsiert.
Kitartas, es adjatok bele mindent !
Kellemes karacsonyt!
-
tildy
nagyúr
válasz
Thunderzolee #3 üzenetére
Hol? Nincs is hó
-
zoo8800
veterán
válasz
Thunderzolee #3 üzenetére
Kis hideg és hó kéne ám Pestre is
-
Megint bent voltatok az egyik híradóban a TV-ben.
Áll a bál a hó miatt Angliában.
-
Balaton szelet&Tejföl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest