Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2252) nemorino válasza penge111 (#2249) üzenetére


nemorino
tag

Láttalak a guildben, Isten hozott :)
Többféle küldetés van:
1. A főküldetésben meghaltál, ki kell szabadulni a "pokolból", visszaszerezni a lelked és legyőzni Molag Bal-t, a leghülyébb nevű daedra herceget. A próféta adja őket, a prológus végigjátszása után.
2. Utána van 3 szövetség, mindegyiknek van egy történeti szála, ami 5 területen keresztül játszódik. Ezek az alapjáték részei, én ezzel kezdeném a helyedben. Mindkettőért skill pont is jár, szóval még akkor is megérné, ha nem figyelsz a sztorira, de szerintem megéri odafigyelni. Miután ezekkel kész vagy megindítja valamelyik másik szövetség történetét, de akár magadtól is elkezdheted. Szerintem mindhárom érdekes. A questadó feje fölött rombusz alakú, díszes marker jelöli.
3. A 2-vel egyenértékű a dlc-s területi főtörténet, szerintem ezeket hagyd azutánra, hogy végeztél az alapjátékkal. Ugyan technikailag bárhol kezdheted, de vannak visszatérő szereplők, akiknek az ismerete pluszt ad a sztorihoz.
4. Ezek mellett vannak mellékküldetések, a questadó feje fölött fekete nyíl jelöli, ezek filler történetek, csak akkor kell megcsinálni, ha érdekel a világ.
5. Végül vannak a napi küldetések, ezeket naponta lehet ismételni, halványkék nyíl jelöli, ezek tényleg grindolásra valók.
Ha engdame tartalomra vágysz, akkor jöhetnek a dungeon-ök és a trialok, de oda akkor menj, ha már ismered a karaktered. Buildeket találsz a Youtube-on: Deltia's Gaming, Alcast, Xynode és Hack the Minotaur a kedvenceim.
Én mindent megcsináltam, ami a játékban található, több mint 8800 órát raktam bele és nem tudom megunni. Ha kell segítség valamiben üzenj, szívesen adok bármit.

[ Szerkesztve ]

"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.