Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1801) Necc válasza donki (#1800) üzenetére


Necc
addikt

Csak a veterán mód, és az is csak addig, míg az ember be nem magolja azt a töménytelen mennyiségű entity spam-et, amire a "nehézsége" az egész aréna épül...

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1802) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Először nagyon nehéz a Veterán, utána már másodjára is sokkal könnyebb. A jeges, a gombás meg az utolsó aréna az, amik szívások. Pókos is egy ideig, de bele lehet jönni. Normál meg nagyon egyszerű.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1803) #54715584


#54715584
törölt tag

Hát, a normállal nagyon szívtam elsőre, 2 részletben sikerült bő 2 óra alatt, ha nem több. Másodszorra már lement 40 perc alatt. A gombás és jeges tényleg szívás. :K
Veteránt még nem próbáltam, dungeonökben sem, nem merem, sztem oda nagyon kevés vagyok. :D

(#1804) s4hu|SyD^ válasza #54715584 (#1803) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Pedig a veterán módban sokkal többet fejlődnél.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1805) #54715584 válasza s4hu|SyD^ (#1804) üzenetére


#54715584
törölt tag

Veterán Maelstromban vagy a dungeonökben?

(#1806) s4hu|SyD^ válasza #54715584 (#1805) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Mindkettőben.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1807) #54715584 válasza s4hu|SyD^ (#1806) üzenetére


#54715584
törölt tag

Van olyan veterán, ami kicsivel könnyebb, mint a többi?
Vagy próbálkozzak a kedvenceimmel, mert azokat már jobban ismerem, mint a többit?

(#1808) Necc válasza #54715584 (#1807) üzenetére


Necc
addikt

A nem DLC alapúak (kivéve City of Ash 2)

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1809) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Van olyan is az 1-es számozásúból, ami nehezebb, mint a 2., de nem jut most eszembe melyik. Csak 1 van olyan. Általában az 1-es nem DLC dungeon-ök nagyon könnyűek. Nagy CP-vel meg trial cuccal meg lehet csinálni a veteránt is egyedül. Duóban meg simán.
A veterán Maelstrom meg minden szempontból jó. Idegölő, de jó. Főleg ha megkapod a fegyvert, ami kell meg nem is kell mindig elölről kezdeni.

De mindennek az alapja a jó skill, light, heavy attack rotáció.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1810) Necc válasza s4hu|SyD^ (#1809) üzenetére


Necc
addikt

Emlékeim szerint csak a vBC1 nehezebb, főleg a hard mode, de az is csak azért, mert az end boss egyik ability-je (még mindig) kurvára bugos, és a cast pillanatában regisztrálódik rád az 1lövéses instant halál sebzése, minden egyéb animáció ami végbemegy (boss kezei hátul, majd rádlövés, a kilőtt relatív lassú projectile, stb stb...) csak maszlang amit bámulsz - már rég döglött vagy, és többek között ezért se csinál a karaktered másodpercekig semmit, max. mozog.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1811) #54715584


#54715584
törölt tag

Egyszer véletlen a veterán Blackheart Havenbe soroltam be, ott az utolsó boss okozott kellemetlen perceket, nem is tudtuk legyűrni.
Az I-es dungeonöket már majdnem ismerem, mint a tenyeremet, a II-esek még tudnak meglepetést okozni, de igazából azok nekem annyiból unalmasak, hogy nem tetszik a környezet.
Amik voltak kedvencek, az az előző dungeon, + Direfrost Keep, Tempest Island és nemrég a Vault of Madness. De ezeket is kezdem kicsit unalmasnak találni normal módban és néha azon kapom magam, hogy a négyből én vagyok az, aki gyorsan végig akar érni a dungeonön. Főleg amikor próbáltam 2 szett darabjait összeszedni és egy másik sráccal volt, hogy ketten mentünk végig többször ugyanazon a dungeonön és nyilván ő volt a jobb.
Ettől függetlenül ha néha elszámítom magam simán meghalok az I-es dungeonökben is és még mindig tanulom a rotációs dolgot. :)
Mi lehet a legrosszabb ha besorolok veteránba és kevés vagyok? Max kirúgnak, nem?

(#1812) s4hu|SyD^ válasza #54715584 (#1811) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

A legrosszabb az mikor végigértek, de sok időt vesz igénybe, vagy sok idő és a végén fail lesz. :W

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1813) Necc válasza #54715584 (#1811) üzenetére


Necc
addikt

Mint már korábban említettem, sokan nem fogják fel hogy vBH utolsó bossához mindenkinek dual-role kell, ez a játék design, azaz legalább 1 DPS-nek a 3-ból tudnia kell egy kicsit tanknak lenni.

Veterán dungeonben vannak olyanok ahol 1-2 gyenge DPS nem probléma, viszont több az olyan, ahol eléggé nagy probléma tud lenni a gyenge DPS.
Viszont általában senki se fog téged kirúgni, helyette tipikusan a support fog faképnél hagyni, sőt a helyette beérkező is valószínűleg azonnal lelép ha folyamatban lévő instát észlel, mert az esetek túlnyomó többségében tudni, miért lépett le az előző ember. :U

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1814) #54715584 válasza Necc (#1813) üzenetére


#54715584
törölt tag

Igen, voltam már mind a két oldalán annak a bizonyosnak. :D

Ezért nem járok a DLCs dungeonök felébe, hogy ne miattam szívjanak, mert tudom, hogy én vagyok a gyengébb DD általában. Egy Scalecaller Peak vagy Ruins of Mazzatun nagyon szívatós nekem pl. (legalábbis bizonyos részei). Ugyanakkor egy White Gold Tower vagy Vaults of Madness, Volenfell, Direfrost Keep BH, Tempest Island sétagalopp, ha mindenki jól csinálj a dolgát.

És voltam úgyis, hogy amikor besoroltam a játékba és végre belépett, akkor egyből portál fogadott és én voltam az, aki helyettesített, de akkor is végigmentünk becsülettel minden gond nélkül. De sokszor kerültem össze másokkal, ahol majdnem mindenki nálam gyengébb volt, a healer folyton meghalt, a tank folyamatosan körberohangált, a másik dps meg velem együtt halt, ha már elfogyott a szusz az előző kettőből. És még hasonló random esetek. De pont tegnap pl. volt olyan is, hogy a healer jó volt, a másik dps alig sebzett, a tank dps-t volt. Vagy a healer volt a tank, a tank folyton meghalt, a másik dps-sel meg pislogtunk, hogy mi van. Próbálom magam ahhoz tartani, hogy a healer gyógyít, a tank behúzza egy helyre az ellent és közben állja a sarat, a 2 dps meg sebez, és minél hamarabb legyakja az ellent, de ez nagyon kevés alkalommal marad így. Volt, hogy egy-egy futam után néhányan együtt maradtunk és mentünk tovább még pár dungeönbe, mert együtt jó volt, de volt olyan is, hogy ketten mentünk végig 1-1 pályán, ott nyilván én voltam a gyengébb, de így is gyorsabban végigértünk, mint 4-en.

A rotáción még dolgoznom kell, a dummy alacsony pontszámot dob, az addonok fura számokat produkálnak, néha nagyot sebzek, néha meg kevés vagyok. Meghalni már nem halok könnyen, most hogy kiismertem melyik dungeon melyik sarkán milyen ellenfél vár. :) De ahogy nő a CP-m és haladok előre egyre könnyebbnek tűnnek. + még nincs minden dungeon és mechanika a fejemben, de próbálok mindent észben tartani. :)

Nem random módon akarok bekerülni veterán dungeonökbe, pont azért, hogy ne miattam szívjanak, ezért kérdeztem, hogy melyik könnyebb, azzal lehetne érdemesebb / könnyebb kezdeni, hogy senkinek ne legyen szenvedés. Azon is gondolkoztam, hogy guild chatben keresek partnereket akik szintén gyakorolni akarnak, így aztán mindegy, hogy 20 perc egy menet vagy 40.

(#1815) s4hu|SyD^ válasza #54715584 (#1814) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Az a baj, hogy sokszor a veterán sokkal nehezebb a normálhoz képest. Pl. RoM vagy WGT meg ICP az rémálom olyannal aki nem tudja mi van és nem is kérdez. Sokan nem kérdeznek. Meg persze olyan is van, hogy no english vagy bekerül egy csapatba ahol 2-3-an együtt játszanak mindig ott ki fogsz tűnni. Viszont lehet, hogy végighúznak. Ha veteránozol inkább guild-ben keress embereket. Sok dungeon mechanika rizikós PUG csapatban.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1816) #54715584 válasza s4hu|SyD^ (#1815) üzenetére


#54715584
törölt tag

Igen, egyetértek, pontosan érzem az erőviszonyokat, azt is, amikor miattam tart 2 perccel tovább a menet, és azt is érzem, amikor én vinném a többieket, ha tudnám. Ezért próbálnék okos lenni és nem feltartani másokat, míg ha engem tartanak fel, akkor meg próbálok kedves lenni.
Azt viszont sosem tudtam megérteni, hogy vki idegbeteg módjára káromkodik és hisztizik némelyik menetben, amikor kiderül, hogy a másik kettő először van ott és nem ismerik a dungeont és emiatt mondjuk 1-2 bosst újra kell kezdeni. Vagyis megértem, de akkor ne a normal dungeonben szabaduljon el.
Mert amikor látom, hogy mások nem igazán értik mi történik, akkor megpróbálom elmagyarázni mire kell figyelni vagy mit kell csinálni. De volt néhány kellemetlen menet, amikor valaki nem tudott végigérni 10 perc alatt egy dungeonön és amellett, hogy folyamatosan harcolt közben még gépelni is tudott, miközben folyamatosan lehülyézett mindenkit.

(#1817) Necc válasza #54715584 (#1816) üzenetére


Necc
addikt

Ha valaki agyilag képtelen felfogni hogy az ESO az egy teljesen inkometitív, amatőrökkel teljesen telezsúfolt, kritikus hibáktól hemzsegő, inkább RNG alapú mintsem skill alapú komolytalan játék, azzal nem érdemes foglalkozni.
Kickvote, vagy fogod magad és otthagyod az egész bagázst ahogy van, és keresel másik csapatot. Mégjobb ha keresel egy PvE alapú guildet akiknél a discord vagy teamspeak ÉS a mikrofon kötelező, és velük mész.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1818) #54715584 válasza Necc (#1817) üzenetére


#54715584
törölt tag

Discorddal még most kezdtem ismerkedni, pont a héten. Még vannak technikai problémáim, de dolgozom rajta. :K
Benne vagyok 4 guildben is, felmérem majd a terepet a hétvégén.
Köszi az infókat. :R

(#1819) sith7


sith7
nagyúr

A steam sale + leárazás + steam wallett - tel 5 eur - ért meg tudnám venni
Megéri ?
Játszik még valaki ezzel a játékkal ?

(#1820) Piszkos-Fred válasza sith7 (#1819) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Igen, megeri. Igen, jatszanak vele.

(#1821) sith7


sith7
nagyúr

Staminás nightblade - t szeretnék indíteni, íjjal, dupla karddal
Mindegy melyik nemzetet/fajt választom ?
Valahol azt olvastam az imperial, meg a red guard a tuti :F
Vérfarkas hogyan tudok lenni ?
Küldetés adja, vagy skill - t kell fejleszteni hozzá ?

(#1822) Piszkos-Fred válasza sith7 (#1821) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Nekem bosmer stambladem van bow/dualwield komboval, de most probalgatom ugyanezt redguarddal is. Sima ugy, bar endgame teruleten elegge nyugosek az emberek es hajlamosak patikamerleggel osszerakott class+race+skill+champion kombokat kovetelni, hogy szoba alljanak veled es ne kopjenek le. :)

Verfarkas ugy tudsz lenni, hogy megharap egy masik verfarkas (vampirnal is ez a helyzet). Ez a masik verfarkas lehet egy jatekos (barmikor megteheti, 7 naponta egyszer megharaphat valakit egy arra kijelolt oltarnal), vagy npc (ezek csak bizonyos esteken spawnolnak bizonyos zonakban, a holdak allasatol fuggoen). Ha PC-n jatszol, barmikor meg tudlak harapni, csak egyeztetes kerdese.

Ha megharaptak, van 7 napod megcsinalni a beavatast (kuldetes), hogy teljes jogu verfarkas/vampir legyel. Utana kapsz uj skill treet, uj kepessegeket, uj elonyoket es hatranyokat.

[ Szerkesztve ]

(#1823) sith7 válasza Piszkos-Fred (#1822) üzenetére


sith7
nagyúr

es ne kopjenek le.

jesszus :D

Ha PC-n jatszol, barmikor meg tudlak harapni, csak egyeztetes kerdese.

igen, pc - n játszom, illetve még nem, mert egyelőre települ ...azt írja a steam, hogy Tamriel Unlimited :F
ez jó

lvl 1 - en is meg tudom csinálni a beavatós küldetést 7 napon belül ?
ha igen, akkor mindenképpen keresni foglak :R

szerk.

most nézem, Morowind dlc - t is feltelepítette .. az ingyenes dlc ?

[ Szerkesztve ]

(#1824) Piszkos-Fred válasza sith7 (#1823) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Igen, juniustol valtozas van, aki msot veszi meg az ESO-t, megkapja vele a Morrowindet is.

Igen, mivel az ESO-ban nincsenek szinthez kotve a dolgok, igy barmikor megcsinalhatod barmelyik kuldetest, kozte a verfarkas/vampirhoz kotodoeket is. A tutorial vegere lvl 3 korul leszel, onnantol teljesen szabad a palya, oda megy es akkor, ahova es amikor akarsz, a karaktered fel lesz szintezve CP160-ra (max "nehezsegi" szint jelenleg - a karaktered lehet magasabb is majd, jocskan), igy biztositva a teljes openworld gameplayt szamodra. Nyilvan kevesebb skill pont es kepesseg lesz elerheto kezdeskor, de ahogy fejlodsz, ugy kapsz pontokat es uj valik elerhetove a tobb szaz aktiv/passsziv kepesseg :)

Mivel barmikor ujra lehet osztani nemi aranyert cserebe a pontjaidat (skillt es attributumot is), nyugodtan kiserletezz, ne aggodd tul a dolgokat, majd kesobb korrigalod a tapasztalataid alapjan a buildedet. Vagy, kovethetsz egy eloirast/utmutatot is, de elso karakerrel en azt javaslom, hogy inakbb ismerkedj a jatekkal, tapasztalj, tanulj, aztan majd raersz kesobb a buildekkel foglalkozni.

[ Szerkesztve ]

(#1825) sith7 válasza Piszkos-Fred (#1824) üzenetére


sith7
nagyúr

köszi a választ , akkor lvl 3 után keresni foglak egy harapásra :DDD

(#1826) sith7


sith7
nagyúr

ez még így van ?

A karakter létrehozásánál figyelj oda, hogy melyik szövetséget választod (ha fontos, pl pvp guildek miatt), ha elrontod, nincs visszaút, új karaktert kell létrehoznod, mivel jelenleg nincs váltási lehetőség. Jelenleg csak Cryodiil pvp területen van ennek jelentősége, minden más terület oldalfüggetlen.

Ki milyen szövetségben van ? :B
Ha esetleg valamikor játszanánk együtt, ne legyen probléma, hogy nem ugyanabban a szövetségben vagyunk :DDD

Hol van sok magyar ?

(#1827) s4hu|SyD^ válasza sith7 (#1826) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Én a helyedben Redguard-ot csinálnék első Nightblade-nek mindenképp. Jelenleg az az ajánlott és sokkal jobb a sustain.

Egyelőre szerintem ne nagyon foglalkozz Cyro PvP részével. Elég lesz felmenni CP160-ra meg még az 50-es szintre is. PvP-re is más beállítás lesz ahhoz meg elég sok minden csinálni kell még neked.

Mindenki 1 karakterrel kezdte és nekem is van már vagy 10 1 év után. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1828) sith7 válasza s4hu|SyD^ (#1827) üzenetére


sith7
nagyúr

:R :R :R

(#1829) Necc válasza Piszkos-Fred (#1822) üzenetére


Necc
addikt

Azert rakjak ossze patikamerleggel a karaktert, mert az endgame PvE tartalmak kb. 80%-a is igy van megtervezve, foleg ha az ember leaderboard-ra is hajaz.

#1826: ha nincs meg az "any race any alliance" upgrade, akkor szamodra mindegy, mert a race kivalasztasa altal alliance-hoz leszel kotve. En AD-ban vagyok, mivel a guild legjava is itt van.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1830) sith7 válasza Necc (#1829) üzenetére


sith7
nagyúr

"any race any alliance" upgrade,

ezt hol keressem ? :B
redguard nightblade - t kezdtem

(#1831) Necc válasza sith7 (#1830) üzenetére


Necc
addikt

Emlekeim szerint ketfelekeppen juthatsz hozza: imperial edition kell, vagy utolag crownstore-ban van ra lehetoseg, anno valami pakkban volt benne 1800-1900 crown-ert.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1832) sith7 válasza Necc (#1831) üzenetére


sith7
nagyúr

értem, akkor nekem nincs olyan, mert nem imperial edition, hanem Tanuriel vagy micsoda :D

venni meg nem vettem semmit se, szóval onnan sincs meg :N

(#1833) Redcaster


Redcaster
őstag

Sziasztok!
Tud valaki naprakész buildes oldalt linkelni?

(#1834) Mr.White válasza Redcaster (#1833) üzenetére


Mr.White
senior tag

(#1835) Necc válasza Redcaster (#1833) üzenetére


Necc
addikt

[link]

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1836) Redcaster


Redcaster
őstag

Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt az oldalt nézegettem, de már elég régen frissült. Itt amit az alapokról ír, az még mindig aktuális, vagy vannak azóta nagyobb változások, és van frissebb guide is? Nem baj ha angol, csak lehetőleg naprakész legyen, hogy ne a sötétben tapogatózzak :B

(#1837) s4hu|SyD^ válasza Redcaster (#1836) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nagyon sok a változás ahhoz képest. Érdemesebb az angol oldalakat nézegetni. Persze ha magyarul érthetőbb legalább látod, hogy mi, hogy. De ahogy írtam nagyon le van maradva.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1838) sith7 válasza s4hu|SyD^ (#1837) üzenetére


sith7
nagyúr

csodás ... én is az alapján indultam el :o

(#1839) s4hu|SyD^ válasza sith7 (#1838) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Az alapok, mint, hogy miket kell csinálni az elején nem sokat változtak, de a képességek már változtak nagyon sokat, pár dolog már máshogy működik, sajnos mostanában 3 havonta változtatgatnak dolgokon. De mondom először menjetek el 50-es szintre meg CP160-ra addigra belerázódtok.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1840) sith7 válasza s4hu|SyD^ (#1839) üzenetére


sith7
nagyúr

ok :K

(#1841) Piszkos-Fred válasza Redcaster (#1836) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Regota nem frissitettuk, sorry, de ott max az alapok azok, amelyek hasznosak. Mar keszul a friss verzio, kukazva a felesleges reszeket, csak hat ido, ido, ido :)

Alcasthq kell neked, ott nezz szet, link a korabbi posztokban.

Picit frissebb ismertetoket pedig magyar nyelven meve oldalan is talalhatsz. Ajanlatos ranezni!

[ Szerkesztve ]

(#1842) sith7 válasza Piszkos-Fred (#1841) üzenetére


sith7
nagyúr

köszi az oldalt, ezt is végignézem :K

lvl 10 lettem, azt írja a program - ha jól értem - hogy van egy lovam, és valami lvl advisor -t kell megkeresni, és ott tudom átvenni ? :F :F :F

(#1843) Piszkos-Fred válasza sith7 (#1842) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

A kepernyo kozepen kellene lennie egy feliratnak, a lvl10-es szint eleresert kapott jutalmakkal. A mount a collections/mounts pontba fog kerulni, ott tudod aktivva tenni, majd a H gombbal (vagy amire beallitod) elohivni/hasznalni.

Leveling advisor pedig a skill panelt (K) megnyitva ered el, lenyegeben egy tipphalmaz, hogy mi kovetkezik, mit erdemes valasztani a skillek kozul, stb. - amolyan help a jatekot most kezdoknek.

[ Szerkesztve ]

(#1844) sith7 válasza Piszkos-Fred (#1843) üzenetére


sith7
nagyúr

Értem, köszi
ki van pipálva, akkor elvileg H, és ott terem :R

Más
Lehet csak én nem látom, de a különféle italokat hova lehet betenni, hogy pl. gyorsbillentyűvel tudjam magam gyógyitani ... gondolom nem csak invertory - ból lehet :)

Ha méregkeverő szeretnék lenni, hol tudom elkezdeni ezt a szakmát ?

Balmora környékén vagyok jelenleg

(#1845) Necc válasza sith7 (#1844) üzenetére


Necc
addikt

De, csak az inventory-ból tudod a quickslots tabon keresztül. Poison pedig alchemy bench-nél lehet.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1846) sith7 válasza Necc (#1845) üzenetére


sith7
nagyúr

ok, akkor ma megkeresem ezt a tab - ot

Más

Vérfarkas vagyok, és meglett az első képesség, amit ki is raktam, de nem aktív soha, hiába alakulok át inaktív az ikonja ... mit csinálok rosszul ? :F

(#1847) Necc válasza sith7 (#1846) üzenetére


Necc
addikt

RTFM? :DDD
Átalakult formában kell kipakolni és rendezni az ikonokat, a küldetés helyén állítólag végtelen ideig maradhatsz úgy, ott van időd molyolni vele.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1848) sith7 válasza Necc (#1847) üzenetére


sith7
nagyúr

Az rtmf - et nem értem, de a másikat köszönöm ... bár azt se értem igazán milyen küldetés alatt, de mindegy, 30 mp alatt csak ki tudok rakni egy ikont :D

(#1849) Necc válasza sith7 (#1848) üzenetére


Necc
addikt

Ez így elegánsan: [link]
...aztán rájöttem hogy nincs vamp/werewolf-hoz manual a játékban ;]

Ha gondolod vegyél fel PC-n @Necc néven, van a házamban mindenhez craft, közel a bejárathoz, ingyenes bárhonnan a teleportálás oda, elérhető az account warehouse is (természetesen úgyszintén a crafting zone közepén) így nem lesz tele olyan hamar az inventory-d.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1850) sith7 válasza Necc (#1849) üzenetére


sith7
nagyúr

értem :B

vegyél fel PC-n @Necc néven
ok :R

hol van az a crafting zone ? :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.