- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
papatyitibor #20 üzenetére
Mivel a frissítés OTA-n jön, ők is fognak róla kapni egy értesítési kártyát, mint én ma dél körül. Ami a Oreo kidását érinti, szerintem teljesen vállalható ez a sebesség, még most sincs túl sok készülék, amin elérhető lenne. És közben a havi biztonsági frissítések is jönnek, a decemberi is elérhető volt 7.1.2-re is.
Maga a telefon szerintem nagyon jó készülék, nagyon megszerettem. Még a kamerája is egész vállalható, annak ellenére hogy a lencsék nem túl nagy fényerejüek. Nálam egy Oneplus 3 és egy S7 is van a fiókban, mégis ezt használom.
-
Pete55555
addikt
válasz
papatyitibor #20 üzenetére
Én olvasom a fórumot, de nem trükköztem, nem égető nekem a frissítés, igy vártam. Ma meg is jött, majd otthon lehet felrakom, de az is lehet, hogy várok vele még pár napot nehogy kijöjjön valami bug.
Szóval a kérdésedre a válasz, igen minden felhasználó megkapja. Ez bevett szokás a gyártóknál, általában nem egyszerre frissítik a telót, gondolj bele, ha minden A1 egyszerre kezdené el letölteni a frissítést, be is halna a szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest