Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem semmi! Főleg a kitartásod miatt! Viszont annak örülök hogy olcsóbban hozzá jutottál egy erősebb kivitelhez, ami tökéletes állapotban van
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Viktor77
titán
"VÉGRE, karcmentes, hibátlan állapotú..." Kamu!
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Snowy_owl
őstag
Gratula az új géphez és a kitartásodhoz. Végül mégis happyend a vége még akkor is ha kerülőúton sikerült csak. Azért ahol gyártják/csomagolják lehet hogy egy komolyabb szemlére szorulna.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Kasya
nagyúr
válasz Luck Dragon #1 üzenetére
Azt nem irta hogy olcsobban, csak hogy jo aron
Orulok, hogy megoldodott vegre.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
sztem a legjobb döntést hoztad így
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mister_X
nagyúr
Hány ciklus volt benne?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
TBMC
addikt
köszönöm mindenkinek!
Mister_X: 2... de már lesz@rom
[ Szerkesztve ]
-
őstag
And the WINNER IS TBMC!!!!!
Technikai KO-val a 6.menetben.....
kicsit sajnálom , hogy megoldódott a dolog, mert imádtam olvasni a folytatásos teleregényedet....de te gondolom nem bánod.
Sok örömöt az új géphez......
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Chaser
legenda
válasz Scroll Lock #9 üzenetére
sok új gépet láttam már, macet nem, de amelyiknél meg lehetett nézni a ciklust, ott 0 volt, új only akkuknál is
ha beindul a kémia és sokáig nincs használva a gép az akku károsodhat, és ki tudja mikor jut el vevőhöz egy gép, lehet több hónapot ül vmelyik boltban, szóval meglepne ha tesztelnék_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mister_X
nagyúr
Tehát akkor Ken által ígért nagyon-nagyon kiemelten extrém szintű manuálisan ellenőrzött CTO MBP-t meg se vártad?
Egyébiránt a videó a legmeggyőzőbb: ha eddig azt hitték a vezetőségen, hogy trollkodsz azzal, hogy slusszkulccsal megjáratod a gépeket, akkor itt volt pofára esés, mert láthatóan te tépted le a fóliát.
Tim gondolom Tim Cook, ugye?
-
Egyébiránt ez az egész herce-hurca "munkahelyi ártalommá" vált Ha jól tudom (és jól tudom), a Dell egyenesen szállít egyedi megrendelés alapján. Eddig kb. ötven E5570-et néztem át (egy hét alatt), amit átvettünk - persze nem egy MBP, de nagyon egybe vannak ezek a gépek is 1250$-ért. Egyiken se volt semmilyen esztétikai hiba.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
petipetya
nagyúr
"Ráadásul sikerült elég jó áron, egy még erősebb konfigot szerezni." Bejegyzésről bejegyzésre követtem az eseményeket. Remélem, hogy a határidőn belül visszatérítik a pénzedet.
Logikusnak tűnik az egyik szifonos komment, amely szerint netről rendelt, 14 napon belül visszavitt gépekről van szó. Ezek lehettek egy raktárban, és gondolták ebből fognak kiszolgálni - csak valahol nem történt meg az ellenőrzés, és a karcok szépen ott voltak a gépeken:
- a gyárban is rákerülhettek
- ha a tulajdonos karcolta meg, akkor ilyen állapotban nem szabadott volna visszavenni
És még sorolhatnám.Már csak ezért is megérne egy USA online sajtót az eset, de sajnos első körben elutasításra kerültél.
"nincs rá lezsóidő"
-
SutPet
aktív tag
Elejétől fogva olvasom a történetet. Örömmel látom hogy végre sikerült beszerezned egy hibátlan darabot. Azért még mindig szégyen hogy nem bírtak neked küldeni egy hibátlan darabot... A futár cégek hozzá állása is nevetséges...
God must love stupid people, he made so many of them.
-
TBMC
addikt
köszönöm! igen, azért "kicsit" már örülök, hogy vége van.. mármint remélem, hogy vége van, és hamarosan megkapom a pénzem.
Scroll Lock: nem tudom, azért furcsa számomra, mert elég sok macbookomvolt már, a családban is jócskán van, és eddig 1 készüléknél sem volt 0 ciklusnál több.. de már nem érdekel...
Mister_X: nem, nem vártam meg, elegemlett a futár folyamatos sz*patásából is... és közben kapóra jött a fentebb említett cto gép. picit sajnálom azért, de végeredményben egyáltalán nem bántam meg. hisz van egy tökéletes gépem, ami erősebb is. Tim , a Cook, igen
na, akkor jól magadba szívtad a történteket jó kis rémálom
petipetya:
én is sokat agyaltam ezen, sőt van/lehet benne igazság. de azt már kevésbé értem, hogy a gépek nagy része kb mind ugyan ott volt megkarcolva. ami azért elég érthetetlen számomra. bár tény, hogy voltak más-és más esetek is.SutPet: Neked is köszönöm, hogy követted a történteket sajnos igen, a hozzáállásokat nem minősíteném inkább
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Én is bírtam volna a folytatást, de a vezetőség helyében már direkt olyan gépeket küldtem volna egy idő után amik hibásak. Csíkos a kijelzője, a következő horpadt a végsőnek nincs semmi baja de aztán 2 hónap múlva megadja megadja magát az SSD és akkor utána jöhet a szervizes
történetévadEgyébként grat a géphez és a türelmedhez. A kártérítést megtarthattad úgy is, hogy refund lett a vége ?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Egy próbát megérne elküldeni a történetet ugyanazokra a helyekre, ahol első körben visszautasítottak. Most már láthatják, hogy nem a trollkodás és az anyagi haszonszerzés a célod az ő segítségükkel. Megkérdezheted Magyarósi Csabát is, hátha tud valamilyen ötlettel szolgálni a témában.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
aktív tag
Hatalmas grat a kitartásodhoz!
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Kasya
nagyúr
válasz dragon1993 #15 üzenetére
Annyival kevesebbet refundolnak majd...
-
TBMC
addikt
nem tudom azért az mennyire lenne fer azért ... hisz az összeget 2x zárolták a számlámon, illetve nem kevés szívást idéztek ezzel elő.
kíváncsian várom mi lesz a végkimenetele...petipetya: szétküldtem a videót a készítést követő nap + cikket. továbbra sem jelenítették/jeleníthették meg
btf: köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
>felvettem a kapcsolatot Kennel, lemondtam a 6. MacBook Prot és igényeltem a refundot.
Vagyis az első karcos Macbookot megtartod?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Jhonny06
veterán
Végül kaptál valami kompenzációt, vagy csak az eredeti összeget térítik vissza? (Már nem tudom követni )
-
Kasya
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
válasz Gawamatsu #23 üzenetére
A MBP legalább 5X olyan drága, mint egy átlagos laptop. Ha vennél egy 10+ millás Audi-t és - az autó méretével arányosan - akkora karcok lennének rajta, mint a bejegyzésben említett gépen, akkor nem zavarna, nem reklamálnál miatta? Eleve egy brutális értékcsökkenésről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz Gawamatsu #23 üzenetére
ne haragudj, próbálok tök normális hangnemben válaszolni erre a kommentre.
SOHA nincs egy karc sem a műszaki eszközeimen (kivéve ha más okozza benne), mindig vigyázok mindenemre, már amennyire tudok.Alaptalan hülyeségeket ne írj kérlek. Amennyiben nálad így alakul, hogy megveszel valamit, és 2 nap alartt összekarcolod, egészségedre. Gondolom Te is azok közé taertozol, aki megveszi a telefonját és egy kijelzővédó fóliát sem képes feldobni rá.
A "2 töltési ciklus? - kinek mire van ideje?"
- ha olvastad volna, ez csak mellékinfó volt, minden esetbenígy igaz, megbántam, azért vettem egy másikat
nem mellesleg, ha tisztában lennél az Appstoreos vásárlásokkal, 30 napon belül bármily indokkal visszatéritik a vételárat. Még akkor is ha csak pl tesztelni vettél egy gépet.
-
totron
addikt
Ezt a sohát erős kijelentésnek érzem. Rólam tanítani lehetne a vitrinszindrómát, de még én sem úszom meg hajszálkarcok, devalválódás nélkül. Sokat számít az anyagminőség is, ami alatt a karcállóság is értendő, nem csak a tapintási érzet és a kinézet. A legújabb szériákat nem ismerem, de alapvetően tipikusan alumíniumpuha cuccok összessége a MacBook éra. Ergó nagyon kell rájuk vigyázni, ezt nem mindenki tudja összehozni a mindennapokban. Akár a túl sok kvarc alapú por, akár bármi egyéb miatt. Ettől még nem szükségszerűen lesz igénytelen és oda nem figyelő, vannak lépcsőfokok, hé. A jóságba beletartozik az ellenállóság is, ami rendre szembenállást mutat a tündöklő kinézettel, ám nem feltétlenül lehetetlen, hogy együtt járjon a kettő, csak hát ritka.
-
Jhonny06
veterán
-
-
TBMC
addikt
Chaser: TN és sajnos nicns 2016os air. csak a gyártását illetően. úgyanúgy 2015ösöek csak kapott 8gb ramot az alapmodell.
szerk: sajnos igen, azért nem is frissítik mert a 12"os MacBookot hozta ki az Apple "fű alatti Air cserének"Syl: természetesen azt is visszavitték
Jhonny06: egyelőre még nem tudom, tegnap vitték el a 2 gépet, majd gondolom ma/holnap érkezik be hozzájuk, s ezt követő 5 napon belül lesz refund. tudtommal. Bár ken még annyit mondott amint beérkeztek a gépek felveszi velem a kapcsolatot a továbbiakkal kapcsolatosan.
totron: nem teljesen értek egyet veled. a soha lehet erős tulzás, igen, sorry. hisz bármikor lehet óvatlan az ember bármennyire is vigyázni szeretne, de eddig lekopogom, soha nem volt karcos, még hajszálkarcos sem!!!(egy műszaki cikkemet illetően sem) - normál, munkahasználat mellett, nap mint nap nyúzom őket.
nyilván más mikor extrémfotós vagy pl vagy bármi egyéb ahol a körülményeknek köszönhetően elkerülhetetlen az eszköz sérülése...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
nekem is ilyenek a gépeim általában, a mostanit lerúgtam az ágyról, majdnem ráesett két másikra:d lett rajta egy kis horpadás, de majd ha lesz alkalmam cserélem
egyébként használati tárgy, ha néha esik rajta egy kis karc essen, na de újan összegtől független is karcos gép az vicc, prémium ligában 1 millás gépnél meg jelző sincs rá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
akom
őstag
-
TBMC
addikt
pénteken kaptam egy rendszerüzenetet, miszerint beérkeztek a gépek a közbpontjukba.. és 7 munkanapon belül utalják az összeget (korábban 5 napról volt szó..)
namindegy.
nemrég hív a TNT, hogy jönnének egy gépért ismételten... értetlenűl álltam a dolgok előtt, hisz minden gépet visszaküldtem az Applenek, egyszerre vitték el őket, ezt papírokkal is tudom igazolni mondtam nekik.
Mondták rendben, felveszik az Applevel a kapcsolatot.Közben írtam Ken nek, de nem jött rá válasz.
Az imént ismét csörög a telefon, a TNTtől, hogy ők továbbra is vinnék a csomagot mikor lenne megfelelő nekem...
komolyan, csak engem sz*patnak mindenhol???
-
-
TBMC
addikt
Korábban írtam, de nem foglalkoztak vele.
Met: igen, valahogy én is erre gondoltam
Sőt, mondok jobbat, az imént kaptam egy számlát, miszerint az Apple újabb MacBook Pro-t számlázott ki számomra (úgy, hogy nincs aktív rendelésem... le van zárva, visszaküldött tétellel) tényleg az őrületbe kergetnek már. Mi a fenét csinálnak ott... nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal...
-
-
TBMC
addikt
sanszos...
közben kiderült kb. jogosan keresett a TNT mert mégis feladta az Apple a csomagot ezekszerint, majd visszavonta...
"Dear Mr Bellus,
Thank you for your email.
I have informed TNT that the return of the latest MacBook Pro is being arranged directly through Apple.
Best Regards,
Ken O' Mahony
Apple Online Store Executive Relations"
-
Végül hol állsz pénzügyileg? Oké, full refund. De mi van a beígért x-száz euró "ajándékkal"? Meg azzal, hogy 3 hónapig ültek a pénzeden, hülyére szopattak stb?
Vagy úgy vannak vele, hogy visszaadják a vételárat és töröld szemed-szád?[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest