Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
köszönöm! igen, azért "kicsit" már örülök, hogy vége van.. mármint remélem, hogy vége van, és hamarosan megkapom a pénzem.
Scroll Lock: nem tudom, azért furcsa számomra, mert elég sok macbookomvolt már, a családban is jócskán van, és eddig 1 készüléknél sem volt 0 ciklusnál több.. de már nem érdekel...
Mister_X: nem, nem vártam meg, elegemlett a futár folyamatos sz*patásából is... és közben kapóra jött a fentebb említett cto gép. picit sajnálom azért, de végeredményben egyáltalán nem bántam meg. hisz van egy tökéletes gépem, ami erősebb is. Tim , a Cook, igen
na, akkor jól magadba szívtad a történteket jó kis rémálom
petipetya:
én is sokat agyaltam ezen, sőt van/lehet benne igazság. de azt már kevésbé értem, hogy a gépek nagy része kb mind ugyan ott volt megkarcolva. ami azért elég érthetetlen számomra. bár tény, hogy voltak más-és más esetek is.SutPet: Neked is köszönöm, hogy követted a történteket sajnos igen, a hozzáállásokat nem minősíteném inkább
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Én is bírtam volna a folytatást, de a vezetőség helyében már direkt olyan gépeket küldtem volna egy idő után amik hibásak. Csíkos a kijelzője, a következő horpadt a végsőnek nincs semmi baja de aztán 2 hónap múlva megadja megadja magát az SSD és akkor utána jöhet a szervizes
történetévadEgyébként grat a géphez és a türelmedhez. A kártérítést megtarthattad úgy is, hogy refund lett a vége ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest