Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Ők is „ráérősen” töltenek.
Nézd meg azokat az arckifejezéseket. (Nézd meg egyszer hang nélkül is.) Nekem amolyan kisvárosi katonai hagyományőrző egyesületnek tűnnek. Borzasztó az a tanácstalanság. Az tiszta, hogy rendesen túl van bonyolítva a folyamat. Mindeni ért egyvalamihez, aztán ha az egyik elvérzik, rögtön meg is áll az élet a lövegben. -
Eastman
addikt
Köszi, akkor ez az: [link]
Automata töltést látok.
No, még rákeresek majd, mert érdekel.Szerk:
Nem is kellett messzire mennem.
„The 2s19 Msta-S, based on a T-80U hull, but running on a T-72 diesel engine, is a modern mobile artillery system produced by Russia.
The Msta-S uses a 152mm or 155mm gun, and is capable of fire guided, thermobaric, and rocket assisted projectiles.
It is particularly notable for a very high rate of fire, in burst mode it can fire 3 rounds in 9 seconds, 10 rounds in 56 seconds, and can fire between 8 and 10 rounds per minute continuously, depending on barrel heating.It has very high mobility, able to deploy in under 3 minutes and fire. And carries 60 rounds total.
The Msta-S has a firing range of some 22mi. with conventional rounds, and around 31mi. with rocket assisted projectiles.As of 2008 Russia operates 852 Msta-S units, with production set to continue until 2013.”
Akkor jól értem, hogy 10x gyorsabb mint a fent látható „pöcsölős” megoldás? Nincs jelentősége, szörnyeteg mind a kettő, csak hőseink bonyolítják.
-
Eastman
addikt
Háát, egy perc az újratöltéshez, meg az a precíziós, finommotoros kézimunka. „Behorpad” az oldala, a legénység beveri a térdét meg is áll az élet rögtön. Itt a T-72-es, ha jól számolom 5-6 másodperces újratöltése. Aki időt nyer, háborút nyer.
Mondjuk azus a nem is nagyon szokott háborút nyerni.
Jól emlékszem? -
bambano
titán
ez nem
tankharckocsi lesz, annak kicsit nagy a löveg. -
Armahun
addikt
Elég körülményes a töltése.
Először a lövegék, utána a töltet, ha jól láttam egy pici gyutaccsal babrál, majd az elsütő zsinór.
Mindezt füstben. -
-
Jo sok fust bejon a kabinba, zart ajtoknal hogy lehet ezzel haboruzni? 1 lovessel ki lehet irtani a szemelyzetet. Koszonom a videot, meg sosem lattam ilyesmit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- Latitude 13 9330 2in1 QHD+ IPS érintő i7-1260U 32 512 IR kam gar
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézd meg azokat az arckifejezéseket. (Nézd meg egyszer hang nélkül is.) Nekem amolyan kisvárosi katonai hagyományőrző egyesületnek tűnnek. Borzasztó az a tanácstalanság. Az tiszta, hogy rendesen túl van bonyolítva a folyamat. Mindeni ért egyvalamihez, aztán ha az egyik elvérzik, rögtön meg is áll az élet a lövegben.
No, még rákeresek majd, mert érdekel.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)