Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz Gubek-Einste #19050 üzenetére
erre csak hülyeséget tudnék írni.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
titán
-
Dell XPS
veterán
-
Atlantis
veterán
pultvilágítás
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
GGenius
tag
Zenehalgatás
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
GGenius
tag
Papírhajó
[ Szerkesztve ]
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
GGenius
tag
A laprugó nem jó Hosszú ó-val kell mondani
-
GGenius
tag
Nem értem....Hogy érted hogy összetett szavakkal?
-
titán
-
pikszel
addikt
válasz Gubek-Einste #19077 üzenetére
erőpróba
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
GGenius
tag
Semmi
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
-
GGenius
tag
Járatkövetés
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
pikszel
addikt
válasz Gubek-Einste #19083 üzenetére
távolságszámítás
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Dell XPS
veterán
-
titán
-
titán
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Gubek-Einste #19090 üzenetére
helyettestanár
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
MurdR
veterán
-
titán
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-