Hirdetés

2021. május 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) creation


creation
senior tag

Talán csak ennyi kellett volna neki is:

"If you give a little love, you can get a little love of your own."

Bár aki ilyen versenyen indul az sok szeretetet kap. Csak lehet nem a megfelelő helyről, ahonnan elvárja. De ezt én nem firtathatom. Hisz ki vagyok én, aki nem ismerte. Viszont sok van az akinek ennyi hiányzik "csak".

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

(#2) sziku69 válasza creation (#1) üzenetére


sziku69
senior tag

Láttam a facebook-os oldalát. Valamikor februárban változtatott borítóképet, ahol egy leányzóval van fönn. Láthatóan a barátnője volt. Persze ettől még más ok is lehetett.

(#3) creation válasza sziku69 (#2) üzenetére


creation
senior tag

Nem vonok le konzekvenciákat, mert nem akarok az fb szintjére süllyedni. DE a tény az tény, egy nő a férfi életébe lépve képes elérni bármit és abból kilépve képes olyan gondolatokat ébreszteni, amik nem biztos, hogy jók... :R

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

(#4) sziku69 válasza creation (#3) üzenetére


sziku69
senior tag

Igen, ez így igaz. :((

(#5) sixpak válasza creation (#3) üzenetére


sixpak
veterán

Persze, nem biztos, hogy jók, de 22 évesen ilyet tenni?? Vagy inkább, 22 évesen ilyet tenni egy nő miatt??
Abban a korban mit számít? Egyik megy, másik jön...persze, tudom...szerelem meg miegymás, de még abból is kaphatott volna bőven...

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#6) creation válasza sixpak (#5) üzenetére


creation
senior tag

Sosem tudhatjuk, hogy egy egy ember (Főleg ha érzékenyebb lelkű) hogyan reagál az életben megélt problémákra. Volt már aki kevesebbért, s lesz aki sokkal többért fog lemondani az életről s választani a halált.
Sokat számít a közeg is amiben él, a barátok, a család.

És én saját példából indulok ki. 9 év után hagyott el a feleségem, kb 4 hétre rá elhunyt édesanyám, ha az első héten nincsenek a barátaim, ha nincsenek a munkatársaim, az akkori főnököm, akkor most nem írogathatnék itt.

Ezért is nem merem keresni az okokat. Ilyenkor már nem szabad. Ez már az eső után köpönyeg. Inkább csak együtt érzek a családdal. És a lánnyal akit szeretett... Mert most annak se lehet könnyű!

:R :(((

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

(#7) sziku69 válasza creation (#6) üzenetére


sziku69
senior tag

Bizony. Neked sem lehetett egyszerű. Ilyenkor tényleg a legfontosabb, hogy kivel állunk közvetlen kapcsolatban. Mivel szerintem elég, ha a kritikus ponton átsegítenek. Éreztetik veled, hogy fontos vagy. Nem lettél felesleges.

Ebben az esetben nagyon úgy tűnik, hogy kevés volt a verseny a sport által adott motiváció. Nem tudta átsegíteni a kritikus ponton. Valamint még mindig homályos, hogy valójában mi történt. Igazából már csak a hátramaradtakat sajnálom nagyon, akiknek szintén fel kell dolgozni ezt. Ahogy Te is írtad.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.