Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) wody21


wody21
tag

Le a kalappal előtted, nem semmi, hogy ennyire türelmes, tisztességes tudtál maradni a sok egybitessel való izmozások során! Az pedig külön tetszik (és hatalmas Thumbs-up jár érte!), hogy Te is igyekszel Kleinanzeigen mocsarában népnevelést végezni - hányszor írok kisregényt, amire aztán képesek egy(két)szavas válaszra méltatni... Eszem megáll a sok tuskón; függetlenül attól, hogy Hans, Igor, Ali, Kim, Béla, akármilyen jött-ment legyen is.

(#2) C0R0 válasza wody21 (#1) üzenetére


C0R0
csendes tag

Nagyon sokat vásárolok Kleinanzeigenről, de egyáltalán nem volt ilyen tapasztalatom vevőként.

(#3) mAtech


mAtech
aktív tag

Azért tök fura, hogy egy ilyen állapotú és egyedi autónál is megy a fingreszelés, ott kint. Pláne úgy hogy ~3K Euro összegről beszélünk, ami az ottani viszonyok esetében saccra 1,5-2 hónapi fizu...
De azért a style ott is súlyos. Az agyrágóbogár ott is beette magát sok koponyába :(

Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...

(#4) Luck Dragon

Gratulálok, nem volt semmi ! Azért azt is elolvastam volna hogy K-ék ha azt a bizonyos vékony cérnát elszakították volna. :D
Jó volt olvasni ezt a tanulságos autóeladást. És hogy megosztottad velünk.

Egy kis off, magam is hétfőn túl adtam az Opelon , leírtakat az opel topicban be gravíroztam . Ezek szerint nekünk már jól kezdődik az év. :)

[ Szerkesztve ]

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#5) Napfénysüti válasza mAtech (#3) üzenetére

Ezen én is csodálkoztam. Olyan áron árulta a fórumtárs hogy a bringám alig került kevesebbe és még így is mennyit szarakodtak a "vevőjelöltek"...

Més que un club!

(#6) Szada85


Szada85
aktív tag

Félreértés ne essék, én sem mondom, hogy minden adás-vétel így zajlik, nem reprezentatív a minta, pusztán az én adott esetemet meséltem el. :)
Jómagam is már rengeteg vackot adtam-vettem kleinanzeigenen, és az esetek többségében elsöre korrektül zajlott minden, elvétve akadt problémásabb kommunikáció.

Viszont azt a véleményt továbbra is fenntartom, hogy sokkal nagyobb (pofátlanabb) mértéket mernek/ próbálnak manapság alkudni szinte mindenböl, mint korábban, és többször próbálnak elég arcátlan indokokat mögé tenni.. :)

(#7) Napfénysüti válasza Szada85 (#6) üzenetére

2,5 éve adtam el az autómat (Honda Civic 6gen 1.6 VTi), engem is már telefonon betaláltak a mennyit engedek a feléből típusok... Meg a mondjam meg mennyi az alja az árnak. Aha persze majd én fogok alkudni az általam hirdetett autóból. :DDD
Aztán még a hirdetés feltevésének napján a sok ilyen "okos" érdeklődő után eljött egy srác 300 kilométerről a haverjával és némi alku után elvitte.
De bármit hirdet az ember mindig megtalálják a fogyatékosok, van aki még egy mondatot se tud rendesen leírni. :(((

Més que un club!

(#8) SwissBread


SwissBread
újonc

Ha 4/5 ember alkudozással kezd, akkor nem jobb 1000 euró extrával inditani? És még örülne a sok paraszt hogy mennyire dörzsölt üzletemberek mert lealkudtak 700at.

<script type=text/javascript> Document.write(aláírás); </script>

(#9) ncc1701


ncc1701
veterán

Ennyit már csak a ritka motorja miatt is megért. Ilyet már nem fognak csinálni soha, ezt érdemes megtartani, és 20 év múlva többet fog érni jóval, mint a mostani aprópénz, amit kaptál érte.

(#10) ncc1701 válasza SwissBread (#8) üzenetére


ncc1701
veterán

Én meg szoktam kérdezni, h szeret-e alkudni, vagy sem. Ha szeret, akkor mondok egy dupla árat, és alkudozhatunk.

(#11) Macka


Macka
veterán

Remek írás, élveztem minden mondatát. Ezek szerint Németországban is hasonló a helyzet, mint idehaza. :DDD

(#12) adalbert1 válasza Luck Dragon (#4) üzenetére


adalbert1
veterán

Mit vettél helyette? Néha nekem is eszembe jut, hogy lecseréljem a H Astrát, kicsit zavar, hogy az Opel egy ennyi típushibával rendelkező valamit kiadott a kezéből, illetve, hogy a korából adódóan pár havonta mindig van vele valami, amit javíttatni kell (meg szerintem lassan ott tartok, hogy a vételárát mégegyszer ráköltöttem, ez is kicsit zavar :D ).

Az íráshoz: az ilyen érdeklődők miatt előre félek, hogy ha esetleg eladnám az autót, akkor milyen emberekkel kellene telefonon és élőben tárgyalni - egyre inkább hajlok abba az irányba, hogy ha egyszer lecserélem, akkor inkább egy 0 km-es valamit veszek majd, és beszámíttatom abba.
Mindenestre szép autó volt ez a Vectra, nekem sokkal jobban tetszik, mint az Opel kínálatában őt váltó Insignia.

(#13) Luck Dragon válasza adalbert1 (#12) üzenetére

Nem vettünk másikat. Céges autót használunk régóta , azért is adtunk túl rajta ,mert szinte csak a garázs mélyen állt.
Vannak típus hibái, de önmagában nem volt annyira rossz. Bár lehet csak azért mert alapból jó autóhoz tudtunk hozzájutni. És csak meg kellett tartanunk azt a színtett.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#14) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

Jó kis éjjeles műszak alatt félholtra nevettem magam :D Az írás és a stílus is nagyon jó, a téma meg hát.. nagy az Isten állatkertje :N

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.