Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz bullseye #150 üzenetére
Ugyanmár, az 1850-es évektől kezdve a bankok egyre nagyobb szerepet játszottak a gazdaságban, ezáltal a befolyásuk is robbanásszerűen nőtt. A 20. sz-ra olyan helyzet ált elő, hogy az USA kormányát már kényük-kedvük szerint képesek voltak manipulálni. Ez volt a fő oka az államok 1.VH-ba bevonásának is. Senki nem indít átfogó háborút 4000km-re, egy másik kontinensen, milliós haderőt bevetve, pusztán sérelmek miatt.
Izrael csak egy hab a tortán, érdekes módon bármilyen kormány kerül az USA élére, annak legközelebbi szövetségese Izrael lesz.
Gondolom, hogy visszaadják Erdélyt pedig viccnek szántad./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz bullseye #156 üzenetére
Tény, ugyanakkor az USA-t leginkább az erős gazdasága és érintetlensége (soha nem támadták meg az infrastruktúráját) tette nagyhatalommá. Ugyanakkor az amerikai polgárok is megfizették ennek az árát, a spekulánsok miatti gazdasági válsággal, a két világháborúban, Vietnámban és a többi konfliktusban elesett katonákkal.
Mindenesetre had ne tapsoljunk hozzá, amikor ez nekünk az ország 2/3-adába és két elvesztett világháborúba, majd közel 50 év szovjet megszállásba került./人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Ijk
nagyúr
válasz bullseye #303 üzenetére
A zsidótörvények már leginkább a háború alatt születtek meg. Abban az időszakban a magyarságnak sem volt éppen túl jó. De Horthy alatt nem volt a zsidóság veszélyben, ide menekültek sokan pl. Lengyelországból.
Persze, most lehet mondani a jogsértést, csak abban az időszakban oázisnak számított az a hely, ahonnan nem deportáltak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Huma
addikt
válasz bullseye #360 üzenetére
b: Egyetértek veled. Majd kinövik. Erre írtam hogy zavarodottak. Szerencsére én "felülemelkedtem ezen" (nagyképűen hangzott, mi? ) Sosem csatlakoztam egyik csoporthoz sem.
Az a lényeg hogy a fiatalok könnyen befolyásolhatóak. És kik befolyásolják őket? A fanatikusok. Minden irányzatnak vannak fanatikusai. Most mondok egy lélektani határt, 18!
Ez alatt azt mesélnek be a fiataloknak amit akarnak. Tényleg egyéniségnek kell lenned, hogy ne így legyen. Én is inkább annak köszönhetem hogy nem csatlakoztam sehova mert kissé szociopata hajlamú vagyok.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Gergő_
őstag
-
Ijk
nagyúr
válasz bullseye #375 üzenetére
Kezdetnek elég, ha beszerzel egy Nagy-Magyarország térképet a szobád falára.
Én sem vagyok vérbeli futballszurkoló nagymagyar, de megmondom őszintén engem nem zavarnak, nemhinném hogy néhány árpádsávos zászlóval felvonuló ásná alá a kapcsolatainkat a környező országokkal.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz bullseye #382 üzenetére
"Ha románok erre járnának mindenféle ős dákó-román térképekkel, én is fellőném az agyam rajta."
Én legfeljebb könnyesre röhögném magam. Amelyiknél kivágja a Nagy-Mo matrica a biztosítékot, annál már a magyar rendszám is. Volt néhány szlovák, aki szívatott, csak mert magyarok voltunk. A többit egy ilyen matrica sem izgatná, ez a média által felkapott marhaság./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz bullseye #386 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy néhány nacionalista magyar, vagy román, szlovák képes lenne háborút indítani. Amúgy ha egy román idejönne dák térképpel minden magyar könnyesre röhögné magát, mint a román városok anyafarkasain, mivel kb. annyi közük van az itteni területekhez, mint a rómaiakhoz.
Ha minden ember világnézetével és hülyeségeivel komolyan foglalkoznék, akkor már megbolondultam volna. Mint Ficóék/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest