Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Ájájáj Kérlek, én a liberalista nézeteket kb. 20. század eleji formájukban tisztelem, tehát nem, persze, hogy nem vagyok az... Még akkor sem volnék, ha amúgy az lennék. De szerencsére semennyire sem. Homokosként rettentő sok esélyem volna egy választáson, mondhatom.
Egyszerűen nem vagyok a lányok kedvence, legalábbis egyé biztosan nem. Mire pedig esetleg a pénz, hírnév jó partivá tenne, addigra - mivel a politikusi pálya életveszélyes, és bizony vezető politikus-feleségnek lenni is az - a lelkiismeretem nem békülne ki azzal, hogy veszélyeztessem az életét annak, akit a legjobban szeretek. Úgyhogy egyelőre nem tudom, mi lesz, én biztosan nem fogok senkinek udvarolni soha. Ezért mondtam, hogy nincs kilátásban.De hiszen úgyis sokkal fontosabbnak tartok egy csomó mindent, semmiben nem gátol.
-
aliasHydrO
csendes tag
Hy, Haverok közül 2 nek van DT-je egy nek meg nsr-je... Én mindenképp DT venném, sokkal sokrétűbben használható kényelmesebb is, kevesebb baj is van vele! Meg én rosszul lennék ha nem lehetne keresztül menni a szántóföldön meg erdőben meg sok más helyen ahol az nsr nem érdemes átvinni! Mondjuk ha szeretsz autópályán 150 el közlekedni hajrá... de inkább erdőben 80
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest