Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1
    veterán

N64-gyel nekem az a gondom, mint a PS1-el is, ezek a kezdetleges 3D grafikák nagyon rosszul öregedtek, még a SNES/Mega Drive szebb 2D játékai elé még néha most is leülök (pl. pc-n is a Warcraft 2 a mai napig jobban tetszik, mint a 3D-be átültetett 3. rész).
    Van még 3D-s Mario a Sunshine és Galaxy-k után is, a Super Mario 3D Land és a Super Mario 3D World - először ódzkodtam kicsit tőlük, de nagyon jók lettek. 2D-s részekből is vannak újabbak, New Super Mario Bros. 1-2.
    Ha esetleg van kedved SNES-en játszani (akár emulátorral), akkor arra kiadták a NES-es SMB 1-2-3-at felújított változatban, szerintem nagyon jól sikerült, én a SMB3-at szerintem még csak ott játszottam végig.
    Egyelőre nekem is kicsit furcsa ez az új játék, de szerintem Mario platformerrel még nem fogtak mellé (persze vannak olyan játékok, amik nem mindenkinek tetszenek de a nagy átlag elvárásait/ízlését általában eltalálják), biztos odafigyelnek, hogy minőségi címet adjanak ki majd a kezük közül - remélem nem fogok csalódni benne. :)

Új hozzászólás Aktív témák