Új hozzászólás Aktív témák
-
potyautas
tag
A történet tragikus. Őszinte együttérzéssel olvastam. Viszont a leírása fantasztikusan jó. Nem is tudom, gratuláljak-e, vagy részvétet nyilvánítsak. Azt hiszem, mindkettőnek helye van.
-
Crystalheart
őstag
Részvétem. Bár nem vagyok nő, de én ilyenkor arra gondolnék, hogy fel csak én fogtam, fájni csak nekem fájt. Ha tovább kesereg az ember emiatt, az nem javít semmin, igazából csak önsajnálat.
-
uffneked
aktív tag
Ha érezhet ilyet egy férfi egy nő elvesztése kapcsán, akkor most ebben az állapotban vagyok én is. Minden szavadban ott van az az érzelem, amit érzek, az a gondolat, amit gondolok. Szinte láttam előre minden sort, annyira azt írtad, ami belőlem jön.
Szívből remélem, hogy neked sikerül majd feldolgozni... -
ijjájom
tag
Nagyon szomorú írás, de csak annyit mondok, fel a fejjel!
Tudod volt egy barát házaspár, egy faluban laktunk régen, nagyon sokat jártunk össze, nagyon szerették a gyerekeinket, főleg azért is ajnározták, mert hosszú éveken keresztül próbálkoztak, hogy legyen babájuk, aztán maradt a lombik bébi program. Sajnos mire eljutottak volna oda, hogy visszaültetik a megtermékenyített petesejtet, olyan ödémás lett a sok hormoninjekciótól, hogy leállították az egészet, aztán különmentek, aztán külföldre ment a barátnőm dolgozni, mivel egy faluban laktak, szerette és nehéz volt így élnie.
Aztán utánament a férje, együtt dolgoztak kint, újból összejöttek. Egy hazajövetel alkalmával elment vizsgálatra, félt, hogy ismét cisztája van, stb. és kiderült, hogy baba lesz.
A kisfiúk most 8 éves.
Szóval fel a fejjel, szurkolok Érted, Értetek![ Szerkesztve ]
A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
barnyfiu
csendes tag
Sajnos tudom mirol beszelsz pont most elem ezt at,nemreg szakitottunk(tegnap)
-
veterán
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Zanik
addikt
Nem az első írás, amit a témában olvasok, de mindig beleborzongok még a gondolatába is annak, hogy milyen nehéz lehet ép ésszel felfogni egy ilyet, és hogy mennyire durva, kegyetlen az élet, hogy a nőknek olykor ilyet kell elviselniük.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Turion
csendes tag
Gondolatébresztő írás...
~ Önjelölt hobbifotós ~
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
JanFe
aktív tag
Ez szomoru..."There is nothing permanent except change"
-
Vakegérke
félisten
Azt hittem olvasás közben, hogy egy hozzám közelálló személy regisztrált be tudtom nélkül. Sorsa szinte azonos, írásmódja hasonló. A név az, ami nem stimmel.
Megrázó, felkavaró írás.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
LamerGyuri
senior tag
uhhh........
kifejező és szép nyelv a magyar,de erre az érzésre csak döbbent csenddel tudok válaszolni
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
proScout
tag
-
Zolaash
senior tag
Sajnálom...
[ Szerkesztve ]
Rip and tear
-
bjay
csendes tag
ez tök szomorú
- Katona! Mit érez, amikor látja hazánk zászlaját lobogni? - Szelet. :D
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest