Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidland
csendes tag
Aki megvette a sima Crysis-t és nem megy neki a játék, mert a regisztrációs kódot hibásnak találja az csak annyit tegyen, hogy átállítja a STEAM-et angolra>>>>a STEAM letölt hozzá frissítést és utána visszaállítod magyar akkor menni fog a game.

-
kovsol
titán
pb a steamnak a Steam Community In-Game részét nem szereti amúgy, ha azt ki van kapcsolva akkor nem szokott gond lenni, vagy pedig a BF2 -t nem steamből indítja hanem a steam mappában megkeresi ahova letöltötte és onnan kirak egy parancsikont az ottani exe ről és akkor se lesz gond, inkább ezek a megoldások mint a PB off, mert akkor nagyon sok szerver ki van lőve, és csalókkal is nagyobb eséllyel fog találkozni (jah és a PB -t steam nem frissíti azt manuálisan kell elvégezni)
-
v!ct0y
veterán
válasz
deathtania
üzenetére
CSak a pb nem csípi a steamet. Majd ki kell lőni.
-
kovsol
titán
válasz
deathtania
üzenetére
megy (saját tapasztalat szóval 100%)
-
Scholes9
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Megy. Tegnap este olvasgattam valahol itt a ph-n, de nem emléxem pontosan melyik topicban.
-
deathtania
senior tag
szerintetek battlefield 2 megy win7 64 biten? mert ha igen, akkor megveszem
még nem játszottam vele, és ennyiért megérné 
-
Kashim
őstag
Steamen leírás:
"Owners of Medal of Honor will also receive an invitation to the beta for another highly-anticipated EA shooter, Battlefield 3™. Battlefield 3 is the latest entry in the award-winning shooter franchise from DICE in Stockholm, Sweden."+ Miután megvettem belistázta a Medal of Honor Pre-Ordert is, szóval én úgy veszem igen, biztos.
-
elithun
őstag
Nem tudja aktiválni, mert nincs benne A listában a BC2.
-
Chrys_
addikt
A BFBC2 dobozosan van meg. Ha megveszem ezen a steam-n a Vietnam kieget, akkor az menni fog? Mert asszem a steam oldalán olvastam, hogy ezekhez az eredeti játék steam-verziója szükséges.
-
Ryuu
tag
Bad Company 2 13.6€-ért. Akkor nem sokat vesztettem, hogy megvettem dobozosan 3.000Ft-ért.

-
elithun
őstag
Hát, akkor nem a C&C lett az akciós.

-
Kirrr
aktív tag
válasz
Flatron710
üzenetére
nekem megvan és simán megy win7 ultimate 64bit-el. a lényeg, hogy a telepítés előtt töröld le bármilyen verziójú physX-is legyen a gépeden és hagyni kell had rakja fel magának ami jár hozzá. utána nyugodtan frissíthető a legújabbra.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Flatron710
üzenetére
Nálam megy. Max a nvidia fizix-el
lesz gondja. De lehet, hogy azzal se. -
Flatron710
tag
A MoH Airborne-t rá lehet venni, hogy elinduljon win7 64 biten vagy lehetetlen "küldetés? Mert ha elindul, akkor meg is veszem..

-
kexksz
addikt
Kár, hogy az új MoH rossz lett, a többi meg már megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még nem játszottam vele, és ennyiért megérné 

lesz gondja. De lehet, hogy azzal se.
)