Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattyokar
tag
Fenyegetést mondjuk úgy alakítasz ki, hogy egyrészt ábrázolod, hogy a látszat szerint minden rendben van aztán bemutatod a jeleit annak, hogy talán mégsem. Esetleg ábrázolod azt is, hogy sokan nem hisznek annak a karakternek, aki a veszélyről beszél, miközben megtartod a háttérben levő erőt titokzatosnak (ok, Snoke-ról nem tudjuk kiféle-miféle, de tudjuk egészen hamar, hogy van).
És ha ez egy trilógia első része, akkor lehetett volna a filmben később leleplezni a Starkillert vagy Snoke-ot, a fokozatosság miatt (és Snoke-ból is kevesebbet mutatni. Valahogy ez a figura így előadva nem olyan félelmetes, mint Palpatine aszott öregemberként, akitől még Vader is tartott. Bár lehet, hogy Snoke karakterével nem is ez volt a cél).
De mivel nem tudjuk, hogy mit tartogatnak még, így egye manó, a halálcsillag, mint bossfight elmegy.
De szerintem nem kell egy ilyen szintű fenyegetés egy filmbe ahhoz, hogy jó legyen, és még a gyerekek is megértsék/szeressék.
Amúgy köszi a magyarázatokat. Ha csak pár sort betettek volna még a sárga betűs részbe, hogy tudjuk, ki hol van, mi a politikai felállás, már jobb lett volna.
Ez, ami Snoke-ról mondasz, szintén egy érdekes dolog, és azt bizonyítja, hogy nagyon jó sztorikat ki lehetne találni simán.[ Szerkesztve ]
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
lugosi
MODERÁTOR
Önként?
"Ezt az előbbi hosszú kommentemben leírtam, olvasd vissza. Az ellenállásnak (mert NEM lázadók a nevük) van flottája, csak épp a szétlőtt bolygónál állomásozott. Ezért csak 1-2 X-wing-el mennek támadni."
Hú, nem lázadók? Akkor ez már egy tök más film
Amúgy nyilván tudom, hogy Ohm volt a nevük, de a fennmaradó 9200 hasonlóság miatt ezen az egy eltérésen átsiklok.Az egész flotta egy bolygónál állomásozott? És ez kiderül a filmből? Lehet hogy ott már blokkolta az agyam a képeket önvédelemből? Én ilyenre nem emlékszem, persze attól még 1. lehet, 2. megint mekkora hülyeség már.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Itt kicsit túlpörög a film és időt sem hagynak a mentőakcióra (reális keretek között).
Semmire sem hagynak időt. Már az első jelenetbe bele van zsúfolva az arcenemy, a megingó rohamosztagos, a térkép elrejtés, az öreg lekaszabolása, a falukiirtás, a lázadó pilóta elfogása, a gonosz megérzi, hogy a rohamosztagossal valami nem stimmel stb, stb, stb... Pedig ez mind fontos a történet szempontjából, de mégis lezavarják az első 5 percben.
Dramaturgiailag overload az is, hogy szinte egyszerre bukkan fel a Millenium Falcon, majd rá két percre már a csaj már szinte tökéletesen vezeti, majd rá 2 percre véletlenül belefutnak Han Solo-ba? ( na ez igazi WTF? volt, milyen kicsi a világűr).
Olyan, mint egy shoot-em-up, nem mint egy kidolgozott történet. Azért az EP IV sztoriján kicsit többet dolgozott Lucas. Persze tovább is tartott.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
lugosi
MODERÁTOR
Én másképp gondolom:
First Order – > Új szervezet, egy birodalomból épülő valami, ami most gyakorlatilag a starkiller base pusztulásával nullázódott. Birodalom politikai kisebbségben, új néven
Ren lovagrend -> NEM Sith -ek és nem Jedik, tehát a SW univerzumon belül egy tök új szervezet, amiről egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen eszméket képviselnek Sithek új néven
Snoke ->Az egyik legérdekesebb karakter és fosásig van vele a youtube, hogy valóban Darth Plagueis -e vagy sem. Ha igen az gyakorlatilag új szemszögbe helyezi az eddigi összes filmet. Palpatine új néven (nem lepődnék meg, ha kiderülne hogy nem halt meg és ez maradt belőle - "méltó" lenne a Copypaste Wars-hoz)
Kylo Ren -> A sötét oldalon ismerjük meg és a “fény” ellen harcol. Ilyen sem volt még.. Inkább nyűglődik mint harcol, de egy az egyben Darth Vader koppintás (még van benne jó stb.)
Rey -> Női főszereplő, aki erőérzékeny. Szintén nem volt még a 6 részen belül ilyen. Nos az hogy nő, valóban új.
Tehát igen is sok újdonság van a filmben csak nem ebben a filmben. Igen sok legalábbis biztos nincs. De ha ez az 5 dolog még újdonság lenne, akkor is kissé erős lenne, hogy "igen sok újdonság". -
A film legnagyobb problémája, hogy a te magyarázataid alapján nem elég megnézni az alap hat részt, el kell olvasni 60 könyvet, végig kell játszani 20 játékot, hogy megértsük.
Énnem nagyonnagyon nem ismerem a bővített univerzumot. A Thrawn trilógiát kb 20 éve olvastam, de már szinte semmire nem emlékszem belőle. Az alap hat filmet láttam, sokszor. Az Episode IV-et bő 30 éve!
Nos, ilyen előélettel nekem az Episode VII egy-az-egyben ugyanaz, mint a IV.
Vagyis nem az a bajom, hogy itt is van halálcsillag, de bakker, valami új ötlet nincs?
Nem az a baj, hogy bevetik az elmetrükköt, az a baj, hogy azt egy óvodás szintű kezdő teszi.
Persze lehet feltételezgetni, hogy a lányt a Dagoba mocsárból fingotta ki midiklorian isten vagy hogy majd az Episode IX-ben kiderül, hogy ő egy női Starkiller (nem a halálcsillag, hanem Vader tanítványa) és valaki elmetörlést végzett rajta, stb. De ez akkor is nagyon gáz.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
Vagy felszállás után elmennek valami szakadt bolygóra/aszteroidára/stb. javítani és tankolni, ahol leszállás után már "jelent valaki", de nem tudjuk kinek és mit.
Aztán hamarosan az egyik feszült pillanatban Han Solo bepakolja őket valami veszett szituációban és megmenti a napot. Aztán folytathatjuk a filmet.
Pár perc lett volna az egész, de megnézhetünk egy új helyszínt és kicsit hihetőbb.Renre van egy olyan teoria, hogy Snoke megdöntéséért lépett a sötét oldalra.
Snoke annyira OP, hogy mindkét oldal kell a legyőzéséhez.
Szóval hagyta magát."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vicze
félisten
Persze tudom, hogy nem ő írja. Őszintén szólva, ezt is tök felesleges volt ő írja(ahogy nyilatkozta), mármint minek kellett ehhez egy nagy nevet venni? Semmi egyéniség vagy ötlet vagy úgy bármi meglepő nem volt benne, fogták a IV-et végigmentek rajta minimálisan átvariálva, hozzácsapták a CGI-t meg egy kis Disney tini vívódást és kész is. JJ-nek inkább a rendezést rónám fel mintsem, a történetet mert az se illik az SW-hez túl gyors, persze lehet, hogy nem volt mit máshogyan leforgatni...
A lehetőség nyitott, nyilván bármi lehet belőle, csak várni már nem fogom az biztos.
@Malibutomi: Igen ebben igazad van, jelenlegi formájában elég nagy zagyvaság összevisszaság és hiányosság van benne, de az általam hiányolt lassú jeleneteknek ez is lenne az értelme, hogy párbeszédekben meséljék mi történt, mi hogyan alakult, ahogy tette ezt mindig az előző rész.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Sith kód... kár is ilyet felvetnie a srácnak, ezek mindent elkaszáltak, ami szépen fel lett építve az évek alatt.
Ez a Snoke nem igazán hasonlított egy muun-ra, Darth Plageuis pedig annak a fajnak a képviselője volt. A filmekben ez nincs se említve se mutatva, innentől kezdve Sidious mestere egy Ewok is lehet vagy egy Rancor...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Polllen
nagyúr
" 1 rohadt jó lezárt story-t kellett folytatni, amit elképzelésem sincs, hogyan oldottak volna meg a Starkiller base nélkül."
"És SW keretek között ilyen szuperfegyver nélkül mivel lenne nagyhatalmi helyzetben a First Order ?"Majdnem a teljes csillagromboló flotta sértetlen maradt a 2. halálcsillag elpusztítása után. Egy flotta, amit janicsár sereggel üzemeltetnek elég komoly fegyvertény. (Bár erre mondta havercsaj, hogy neki inkább az afrikai gyerekkatonák ugrottak be.)
Sondi1986
Azon, hogy Leila Rey-hez lép oda a filmvégén Csubakka helyett, én is nagyon meglepődtem.
Amúgy a film maga tetszett, látványos volt, Han Solo és Csubakka hozta a formáját, elkapott közben az SW hangulat. Még a disney-s poénok is ültek.
Viszont a film felétől erősen mondogattam magamban, hogy ne, ne legyen több párhuzam a régivel. De csak jöttek, még Yoda is.A végén úgy álltam fel a moziban, hogy jó film volt, de JJ csak reboot-t tud készíteni? Ahogy más is írta már a Star Trek-ben ez jól sikerült a párhuzamos idővonallal. Zseniálisan csavartak meg dolgokat az eredeti sorozatból és filmekből. De itt folytatást vártam. Ez volt az egyetlen elvárásom.
Így nincs meg összességében a wow hatás. Nem mertek eredetiek lennie.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Blyan
félisten
Nekem a CW ilyen szempontból kicsit eroltetrtt, ugyanis Palptine nem nagyon teheti meg hogy főkancellárként nagyon Sithkedjen a galaxis különböző részein, nem hogy még kardforgatását gyakorolja. (Erre egyébként politikai pályafutásának nagy részében szinten nem sok idő juthatott.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
whitezo88
nagyúr
"The Sith grew past the use of lightsabers. But we continue to use them, if only to humiliate the Jedi."
―Darth Sidiousmagyarán a sithek nem tartották olyan nagyra a kardforgatást az erő mélyebb ismerete miatt, de attól még tökéletesen használták, ahogy az ábra mutatta. Meg az egész univerzum is toldozva-foltozva lett már.
valahol azt olvastam hogy a szintetikus kristály használata egy egyfajta "mocking" akart lenni a jedik felé. Akik nem olvastak sokat, nem tudják ugyebár, hogy azért pirosak a sithek fénykardjai.
Ceia: [link] egyik kedvenc párbeszédem a filmben: "The Dark Side of the Force has clouded their vision, my friend" - a Jedik túl arrogánsak és vakok voltak átlátni az álcán, és mikor Dooku elmondja az igazat Kenobinak, az még így sem hiszi el és nem jelenti később a tanácsnak.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Pont az a könyv említi, hogy Szenátorrá választása után nem sokkal nem nagyon találkozik mesterével, Plagueis a sebeit nyalogatja a merénylet után es kutatja az örök élet titkát, Palpatine meg csinálja a cselszövéseit, alakítja a nagy tervet. Meg Maulnak is az a baja, hogy mestere kevés időt tölt az ő személyes felkészítésével. Ez olyan 9 év. Ep1 vége (kb ekkor öli meg Plagueist) es a 3 vége között újabb 14-15?
Mondom ez a rész nem kicsit van túlerőltetve.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
szupermacs
veterán
,,1 rohadt jó lezárt story-t kellett folytatni, amit elképzelésem sincs, hogyan oldottak volna meg a Starkiller base nélkül."
Sehogyan. Építhettek volna egy későbbi korra, amikor már nem kell beleerőszakolni a filmbe kiöregedett színészeket. Nem fölösleges Luke-ot, Leia-t, Han-t belerakni már megint? Nélkülük is lenne SW.
Ott volt a SW Legacy képregénysorozat, ami helyből veri az eredeti trilógiát is. Mind a világ, mind a történet alapján. Szívesen megnéznék belőle egy trilógiát, vagy egy rajzfilmsorozatot. -
-
sad_Vamp
őstag
"Épp ezért szűnt meg a Sith intézménye, mert a korábbi kudarcból tanulva (Max 2 Sith lehet), megalapította a Ren lovagjait, ahol az ilyen téves eszmék már nem jelentenek akadályt."
Te sem olvastad Darth Bane trilógiát?
a kettő szabálya pont azért hivatott jónak lenni, mert nem viaskodik egymással a sok különböző sith(rend). Vagy, hogy nem jutnak arra a szintre, ami regényekben volt, hogy senkit sem lehetett "darth"-nak nevezni minden sith úgymond egyelő volt (ami echte hülyeség ugye).
Bár igaz, ez már nem a kánon része, én is kiváncsi vagyok hogy lesznek magyarázva ezek a ren lovagok... de ha Snoke = Plagueis akkor szerintem lehet, hogy nem sok értelme lesz... bár lehet, hogy meg lehet majd ésszerűen magyarázni.Amúgy ha jól emlékszem ugyanez a kölök filózik arról is, hogy kik mik lehetnek ezek a Ren-ek és arra jutott, hogy ha 4. epizódtól a jedik/sithek/erő sokkal inkább misztikum vagy vallás (Tarkin is vallásként beszél Vader hatalmáról) mint valóság. Szerinte lehet, hogy Renek egy 3. egyház képviselői (hisz a galaxis/univerzum eléggé nagy ehhez).
(#507) Blyan:
A Sithek hajlamosak voltak ilyen cselszövésekre és elméletben simán kinézhető belőlük, hogy eltűnnek X évre vagy évtizedre (volt ez a testcserés dolog, meg az erő által az életüket is megtudták hosszabbítani, bla bla bla).
De ahogy te is írod, ha ha a 2 úriember személye egyezik, akkor ezt csak nagyon nyakatekerten lehet kimagyarázni (főleg ha több Ren Lovag van, mivel DP a 2ő szabályában hitt valszeg).Más kérdés, hogy 2 helyett mindig 1 picit több sith volt (bár ezt sokan magyarázzák dark jedikkel, meg alcoylite-kkel) de mindig volt a mesternek és a tanítványnaki is valami erőhasználó "ismerőse" talonban (pl. Darth Vader-nek a Starkiller gyerek).
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Blyan
félisten
Nem volt bukás, mivel egyikük sem élhetett örökké, így tovább kellett adni a tudást és a motivációt. Ezt pedig a kettő szabálya tartotta életben. A Mester, aki bírtokolja a tudást, és a Tanítvány, aki áhítja azt. Ám ettől függetlenül a célja mindnek ugyanaz volt.
Plagueis azt vallotta, hogy a kettő szabálya lejárt, mert ők ketten, mármint Sidious és ő örökké fognak élni és uralkodnak a galaxison.Amúgy meg mindegy, mert az összes spekuláló, teória gyáros pofára fog esni szerencsére. És alapvetően jó is ez. Hogy emberek mekkora faszságokat tudnak kitalálni, az valami félelmetes. Ez a Plagueis teória is....
Vicces.Azért Vader jól elboldogult a rucijában a párbajok során, az újabb regények szerint. A szintén James Luceno féle Sötét nagyúrban pl elég szépen legyakott két Jedi mestert is, gyakorlatilag esélyük sem volt.
Pedig már a szép vödöfejű jelmezt viselte a kapcsolótáblájával.[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
Ez viszont az alapvető "22-es csapdája" a sith létnek, minden mester tisztában kell, hogy legyen vele:
ha tanítványt fogadsz az a végén majd megöl,
ha nem adod át a tudásod, akkor megtörik a lánc és megsemmisül a sith rend.Viszont, ha igaz amit Blyan írt akkor már akár értelmet is kaphat a dolog. A készítők valszeg direkt ellent mennek majd ennek a dolognak. A kérdés csak az, hogy ez majd jól, vagy rosszul sül el.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
-
aszamóca
aktív tag
Ezeknek a könyvekben leírt dolgoknak, amiket itt folyamatosan felemlegettek akkor lenne igazsága, ha Mikiegérék elfogadnák ezeket. De abszolúte saját szálon megy a cselekmény, még Lukács papa instrukcióit is elvetik, nemhogy több szerző saját világának cselekményeit.
Mivel már le is "vénszaroztak" egyesek itt minket, azért mert nem teljes az örömünk a hetedik rész láttán, és ezt szóvá is tesszük itt páran, itt egy kritika, ami megfogalmazza, miért is van ez a tetszett is, meg nem is nagy vonalakban.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
Blyan
félisten
Ezt filmben nem lehet előadni, legalább is a személyes vívódást. A csávó maszkkal a fejen éldegélt még 20 évet. Most egy vödörbe fejű színész ingatja a fejet az kb semmilyen hatást nem kelt a filmvásznon.
Vader vívódását főleg a gondolataiból tudjuk, ezt nem igazán lehet átadni egy filmben.Btw az is durva, hogy Vader kb 43-45 körül volt még amikor meghalt a Halálcsillagon. Palpatine meg bőven túl a hetvenen.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem úgy lehet benne ráció, hogy ha az Erőt egynek és állandónak, de végesnek vesszük (hiszen a galaxis lényei által jön létre), akkor nem csak attól függ a jedik/sithek hatalma, hogy mennyire tudja használni, hanem attól is, hogy egyszerre mennyien használják.
Valami ebben a magyarázatban lehet, mert nemhiába annyira "elvakultak" a jedik az előzmény trilógiában, hogy már a sitheket se tudják érzékelni, hiszen egyre töredezettebb a rendelkezésre álló Erő.
Ez szigorúan szvsz.
Egyébként meg a rogue one-ról jut mindig eszembe, hogy a dark horsenak volt egy rövid kis sztorija a halálcsillag terveinek ellopásáról, ami abszolút komolytalan és nagyon vicces volt (kb ilyen beszélgetések: Uralkodó a tervezőtől--> hm, sok a lépcső mély szakadékok mellett, miért nincs valami kapaszkodó meg korlát? tervező --> Rakhatunk bele korlátokat, de az kb megtriplázná a költségeket. Uralkodó --> Ok, akkor nem kell, majd max óvatosan lépek, csak aztán nehogy vki ledobjon majd a mélybe..).
Abszolút el tudnék képzelni egy ilyen komolytan sw részt.Amúgy két nagy hibát veszek mindig észre: az emberek továbbra is azt hiszik, hogy a rohamosztagosok klónok, meg komolyan veszik, hogy az ep 3 után egy jedi se maradt Yoda és Kenobin kívül.
Nos, a rebels szerint, ami már az új kánon része, bőven maradtak jedik, Ashoka is felbukkant..[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
1. robotpilóta
2. a hiperhajtőművel beszélget 3PO, innen tudjaWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Ha lelövik, ha nem, tök mindegy, mert a találatoktól max belül füstölög egy kicsit, arra ráhegesztenek és pikpak rendben van a gép.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Ragnar_
addikt
Nem akarok jóslatokba bocsátkozni, de szerintem nem kizárt, hogy ha az Ep8-9 is sikeres lesz jön majd egy előzmény trilógia, van benne potenciál legalábbis, hacsak nem spoilerezi el részletesen a 8-9 a 6-7 közötti időszak történéseit.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Agostino
addikt
hullottak, mint a legyek
na jó, de oda nem csak mesterek mentek, hanem kb minden tanítvány, kivéve a nagyon kicsiket. nekem valami ilyesmi rémlik. meg az ottani összecsapás annyiban nem volt fair, hogy lehet veled az erő, de ha egyszerre 360 fokból 360 lövés érkezik, sokat nem tehetsz...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
szupermacs
veterán
,,De ha már itt járunk az is mindfuck, hogy miért hagyta ott Anakint a lávamező szélén, oké hogy megégett meg minden, de ha valakinek pont neki tudnia kellett volna, hogy az erő baromi erős benne."
Érdekes lett volna, ha megöli, de utána Vader még mindig benne van a IV-V-VI filmekben. Ez csak egy mese. Kicsit fáj már a fejem ettől a sok levezetéstől ami itt megy. Nincs jól megírva és összerakva sre a világ, se a történet. Ettől függetlenül én szeretem. De csak a világa és az ötletek miatt.
-
Dilikutya
félisten
Egészen konkrétan nem érdekel, mit végzett, attól még tenyérbemászó kis kukac. Én is voltam 14 éves, akkor is irritáló lett volna. Mondjuk a videóiból nem az agyonművelt filmesztéta jön át.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZavaBalazs
őstag
nem tudom, nekem nem tűnik ren lovagnak a leszúrt tag. inkább valami rizsszedő kalapban van.
azt viszont én is valószínűnek tartom, hogy Rey korábbi tanonc, akinek
töröltékblokkolták az erővel kapcsolatos emlékeit, és ezt a blokkot oldotta fel akaratlanul a szondázás közben Kylo. mindenesetre a gyors fejlődését megmagyarázná.
de hogy rokona-e bárkinek is, passz. Solo is néha elég bűnbánóan nézett rá, Leia is kb ismerősként köszöntötte, Finnel szemben ő érti Chewbaccát (talán BB8-at is csak ő érti kettejük közül, hirtelen passz), szóval lehet itt valami.a legjobb az lenne, ha egyik nagyszülő ágon Kenobi lenne, a másikon meg Maul, és akkor a IX rész végén a mindent eldöntő párharc alatt szólhatna újra a duel of the fates és a battle of heroes is.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest