Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Ahogy haver fogalmazott:egy szombat esti sörözés alatt jobb forgatókönyvet összehoztunk volna.
Ez egy Ep1 (szegény, csóró, félig rabszolga a sivatagi bolygón, akiből "Jani" lesz..) és Ep4 (halálcsillag-bolygó, amit ugyanúgy egy vájaton keresztül támadnak, annyi hogy ez most több bolygót tud egyszerre felrobbantani, hű bammeg...) tehát kb ennek a két filmnek az összeollózása, nem beszélve a kocsmai zenekar is kicsit retro a Tatooine-os bandára hajaz.Nem mondom a grafika szép lett, de a történet egy nagy szar.
Ahogy a Battlefront játék is csak online, minek bajlódjanak pályák szerkesztésével mikor így is megveszi a paraszt.Ennyi az igény, ezt elégítik ki.
-
nimfas
addikt
válasz Drenadar #119 üzenetére
Azért a forgatókönyv íróknak lehetett volna kicsit több fantáziája.... vagy keresni valakit akinek vannak ÚJ ötletei!
Tudom, hogy a Disney egy tollvonással kukázta az összes ep 4 után játszódó könyvet (megvan az összes magyarul megjelent) De pl a Thrawn trilógia 1000x jobb történettel rendelkezik.
De mint írtam erre van igény, akkor minek erőlködjenek?
Ez a 10 X-Winggel megtámadok egy bolygót nekem is kevés, lásd ep6 végén az Endori csatát milyen flotta volt felvonultatva mindkét részről, de még az agyoncsépelt 1-3 részekben is komolyabb flották, hajók voltak.
Itt kb a Tie Fighter változott, ha jól rémlik 1 személyes volt és hátul nem volt löveg rajta.Számomra olyan 6/10 ez a film. Sajnos.
(#121) Silenzio: Jöhet
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz Gorrodin #161 üzenetére
"Azt sem nagyon értem, miért vannak a TIE vadászok biciklilánccal lezárva? Olyan sűrűn ruccannak ki velük a pilóták a kupiba engedély nélkül? Amikor észlelték a szökést, miért nem fogták be a vonósugárral? Az űrben lelőtt gép miért zuhan a bolygóra? Miért nem ég el, és miért nem kenődik szét a felszínen? Egyáltalán, egy 1 személyes vadászban mit keres két ember, az egyik a lövész állásban?"
A biciklilánc szerintem a tankolást szolgálja. Ez egy továbbfejlesztett tie vadász 2 személyes és hátsó löveggel.
Ha ismersz egy kis fizikát akkor tudod, hogy a bolygó tömegvonzása nem szűnik meg a légkör határán, hanem a Föld esetén többszáz Km magasságában. Illetve nem szűnik meg, csak folyamatosan csökken, lásd a holdat is a föld gravitációja tarja itt.
-
nimfas
addikt
"A kritizálók osztályozása helyett inkább a pártatlan, szakmai álláspontot kellene kialakítani. Egyébként az elmúlt évek kasszasikereinek túlnyomó része valami korábbi rókáról lenyúzott ötödik, hetedik bőr, alig van új ötlet. A Star Wars filmek is, meg a többi hasonló film is globális fogyasztásra készült, olyannak, hogy a bangladesi parasztfiú éppúgy megértse, mint az ausztrál, a perui és a kínai. Ezeknek a különböző földrészeken élő fiataloknak a közös nevezője pedig százmilliós nagyságrendben a tudatlanság és igénytelenség.
Nos, mivel a Star Wars filmek egyetlen célja a profitszerzés, meg is felelnek ennek a tudatlanságnak és igénytelenségnek. Nulla történet, nincs mit megérteni, nem kell agyalni, maximális látvány és hang.
Ezek után összeveszni azon, hogy mennyire jó, vagy még jobb, netán minden idők legjobb filmje az Ébredő erő, tökéletesen értelmetlen, sőt szánalmas.
Olyan, mintha valakik azon vitatkoznának, hogy a Bud Light, Amerika legnépszerűbb söre a világ legjobb söre-e. Minden hozzáértő tudja, hogy a Bud Light, vagy Lite szörnyű, pocsék sör, általában az értékelésekben 10 pontból 2-est kap.
Amilyen igénytelenek Amerikában a sörök iránt, éppoly igénytelenek a filmek iránt is.
Attól tehát, hogy Amerikában készült, agyon reklámozzák, lehet szörnyű gagyi valami, és közben üzletileg lehet roppant sikeres is.
Mindössze erről szól a Star Wars sorozat."A lényeg ki van emelve
-
nimfas
addikt
válasz littlemole #803 üzenetére
Sima 3d... Imax-ban lattam, de tán 2x volt olyan rész ahol kijött a 3d hatás... Volt egy csillagrombolós rész ahol az arcodba tolják... Azt jónapot.
-
-
nimfas
addikt
válasz ZavaBalazs #862 üzenetére
Bocs, ez tényleg elkerülte a figyelmem!
Sajnos ettől meg a film 6/10 nálam. Becsülöm hogy a díszleteket felépítették, de a történetet nem.
Következő filmet sima 3d-ben fogom nezni, nem Imax-ban. -
nimfas
addikt
Ha már trollkodás.... [link]
-
-
nimfas
addikt
válasz Ragnar_ #1197 üzenetére
Sajnos megint fail...
A Jedi visszatérben az uralkodó szivárogtatta ki azt a fals infót hogy a Halálcsillag nem üzemel, mert így nem kell menni sehova, házhoz jön az egész flotta. El lehet egyben pusztítani a lázadókat, lásd csillagromboló flotta elzárta a menekülő utat.
Az ilyen taktikai húzásokat hiányoltam az új részből!
Történetileg egy nagy szar lett. Egy kocsmai sörözés mellett pár rajongó jobb sztorit összehozott volna...[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz no more #1201 üzenetére
Mert bíztak benne hogy a megfizetett forgatókönyv írók és a Jar-Jar Abrakadabra rendező összehoznak egy méltó folytatást? Komolyan úgy érzed hogy ez egy korrekt történet, átérezhető szereplőábrázolásokkal? Mert akkor sajnos vagy másik filmet néztünk, vagy nagyon eltér az ízlés és igény küszöbünk.
Nem lehet hogy simán a biztonsági játékra mentek, az SW név úgyis eladja a szart is a májkrém mellé? Így is megnézi a "paraszt" minek erőlködni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest