- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
...Vagy én nem tudok fogalmazni vagy te értesz félre nagyon. Libre Office-ba ugyan annyit ha nem többet öltem bele időben mint Ms Office-ba. Én még OpenOffice-al kezdtem áttérni valamikor 2005-ben aztán a fork után Libre. A példa amit szemléltettem egy valós helyzetet ábrázolt egy kb 12-13 oldalnak megfelelő számítási táblázatnak a végén kellet volna 2 grafikont kirajzolnom a fentebb említettek szerint. Korábban ilyet nem kellett csinálnom se Ms se Open/Libre kapcsán ezért mind kettő ugyan azzal a lappal indult. A probléma adott volt elkészíteni ezt a diagramot. Amikor a Libre -ben megpróbálkoztam vele akkor szembesültem a gonddal, és több órás szarakodás után sem jutottam eredményre. Mivel volt a gépemen Ms Office is (Az átkozott Autodesk Inventor miatt nem tudok megszabadulni tőle, a csavarszámítások miatt nem működik megfelelően ha nincs Ms Off, úgyhogy lénytelen voltam arra is venni egy licencet) ezért megpróbáltam ugyan ezt Ms Officeban is ott kb 10 perc volt mindenféle netes keresgetés nélkül. Csak a belső súgójával. De természetesen az Ms a képlet számításokat nem importálta helyesen, ezért vagy végig csekkolom az összes számítást egyenként ami kétszer annyi ideig tartott volna mint újracsinálni. Így vissza Libre ahol végül hosszas szarakodás után csak meg tudtam csinálni még ha nem is tökéletesen. (Bár azt a problémámat MsOff esetén sem tudom hogy lehetett volna megoldani). Ez alapján igen ki merem jelenteni hogy a még ha hányok is tőle... de az Ms Office jelenleg kényelmesebben könnyebben kezelhető.
Amit te mondasz az egy ponton hibádzik. Nem mentségeket kéne keresnünk ezekre a dolgokra vagy a felhasználót lustának titulálni! Hanem tenni azért hogy jobb legyen. Én pl tuti hogy amikor ez a mostani projekt lezárul fogok küldeni egy érthetőbb részletesebb leírást a erről a témáról a wikibe (amit aztán vagy integrálnak a súgóba vagy nem) hogy más ha szembekerül ezzel a gonddal akkor ne a programot hibáztassa. Az én véleményem szerint a legnagyobb gátja a nagyobb mérvü elterjedésének nem a megszokott MsOff-ban megszerzett rutinok (már akinél van) hiánya, hanem az hogy nincsen megfelelően prezentálva a használathoz szükséges információ. Ezen viszont lehet segíteni mert ez nem attól függ hogy hogyan lobbizik az Ms.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged