- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
válasz
Steve198310 #29258 üzenetére
Talán ez majd segít ![link]
-
mihaly13
tag
Az én telefonom blokkolva van és megkaptam a Sonytól a feloldó kódot ,de az a Android SDK program egy kész katasztrófa egy fél napig bütyköltem vele és nem jutottam semmire vele ,közben átnéztem egy tucat fórumot is és egy nagy semmi ,tud valaki egy egyszerűbb programot vagy más megoldást .
-
mihaly13
tag
Egy kis segítség kellene az én telóm nem engedi az " ismeretlen források "bekapcsolását mit lehet tenni -loli 5.1.1 . Előre is köszönöm.
-
mihaly13
tag
Segítségre lenne szükségem ,van egy Xperia Z telóm és hogy mit művel ilyet még nem láttam : el kezd ugrálni a kép jobbra-balra beugrik a Googlel el kezd bele írni mintha valaki irányítaná le blokkol ,ha újra indítom akkor újra jönnek a nyelvek stb. stb. nem tudom hogy mit csináljak vele . Újra telepítettem ,javítottam Xperia Companion és Flashtool-al is semmi változás ,lehet valamit csinálni vele vagy kuka .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest