Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz Icerock22 #5794 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Az, hogy ez egy telefon ennyit tud azzal vitatkoznék mert volt már nem egy telefonom amivel nagyobb zajban is tökéletesen felvette a hangot semmi sistergés nélkül szóval megoldhatták volna.
Engem a hátlap röcsögése zavar a legjobban kicsit gáz.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
counterbill
senior tag
válasz pudingstyle #5802 üzenetére
Enyém meg tokba van szal ha akarnám se tudnám nyomkodni
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
BRIKLY
veterán
válasz darvinya #5805 üzenetére
Konkrétan nem igazán érdekel hogy miért van így,a lényeg,hogy annyit tudok,hogy a rendszerben a default_wallpaper ekkora, és ha ekkorára cserélem az úgy jó.
Nem bújtam bele nagyon,de gondolom a kódolások rásegítenek,hogy ide akkora kell, normál esetben meg nem..[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz pudingstyle #5807 üzenetére
Lassan, de biztosan. Beírtam kb 80 build.prop tweak-et,erre hiába nyomtam mentést,nem mentette el a notepad++
-
BRIKLY
veterán
A rendszer elkészült, jön a kiegészítők telepítője, és indulhat a feltöltés.
-
Gregszton
tag
Sziasztok!
1 éve vagyok okos telefon tulajdonos mindig Sony telefonjaim voltak mióta az eszem tudom a mostani telefonom egy Sony Xperia Go. Az 1 év alatt megbarátkoztam a tapizós telefonokkal, és most egy kicsit erősebbre szeretném cserélni. Két telefon közt vívódok az SP és az M-en, de nem tudtam még dönteni.
Az SP meggyőző csak a kamera aggaszt nem tudom, hogy vajon a következő frissítések valamelyikével tudják-e orvosolni.
Az M-ről meg még nem sok mindent tudok, nem tudom mi az előnye hátránya még.Ti mit gondoltok érdemes az M-en elgondolkodnom vagy csapjak le az SP-re?
-
chab7
addikt
válasz Gregszton #5810 üzenetére
4 col, 480 x 854 felbontás, 1 gigás proci, 4 giga tárhely, 1750-es akku.
Kb ennyi amiben alatta van az SP-nek, így már nem is egy kategória.(#5811) BRIKLY: Most figyelem hogy ennek az M-nek (és a Defy-mnek) olyan a felbontása amihez az a képméret való. Nem is értem a Sony miért azt teszi bele alap háttérképnek mikor ehhez 1440x1280 lenne való.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Gregszton
tag
Még megvárom a magyar teszteket, mert igazán nem tudom, hogy mennyivel erősebb telefonra van szükségem. A Go-hoz képest mindkettő előrelépés hardveresen, tudom, hogy egyik se vízálló, de hát nem akarok én vízalatti felvételeket. Úgyhogy megvárom az M tesztjét és persze az árát is, ha túlárazva lesz akkor mindenképpen SP marad.
-
Sordoran
addikt
válasz Gregszton #5810 üzenetére
Össze se hasonlítható a kettő. Az M kisebb, a kijelző is kisebb felbontású (ppi értéke is alacsonyabb) a kamera csak 5 MP, HD videó felvétel. Hardveresen jóval alatta van az SP-nek, és az anyaghasználat sem a legjobb elvileg. Kategóriájában persze remek készülék, de az SP nem egy kategória vele ugye. Hosszabb távon az SP a jó választás, az M képességeinek határát hamarabb eléred.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Gregszton
tag
Lehet, hogy SP lesz akkor. Végül is szeretném a következő okos telefonomat jóval hosszabb időre használni mint 1 év és akkor úgy tűnik az SP a megfelelő választás.
-
surgyi
senior tag
Én minap a Media Markt-ban az SP és L készüléket is megnézegettem, megnyomogattam. Azt vettem észre, a sebesség a menüben lépkedve egyforma, s azonos programokat egyszerre megnyitva szinte ugyanannyi idő alatt töltődik be,talán a zenelejátszó volt gyorsabb az SP-nél. A kijelző ppi különbségét csak egész közelről lehet észrevenni...s személyes tapasztalatom is az, hogy az L-nek mintha szebb lenne a képe,sőt a lőtt fotó is számomra kevésbbé pixelesnek tűnt. Jól gondolom, h játékok alatt érződne csak az SP fölénye?
-
werszomjas
addikt
Nem csak neked ez a véleményed
Mindennapi használatra, ha nincs játék és egyéb processzor, gpu igényes programok, akkor az L is jó választás lehet.
Ez kb olyan, mintha vennél egy i5-öt vagy FX-83xx-at csak netezésre meg videót nézni.
De persze lehet én is inkább megveszem az SP-t, ugyanis csak 9500ft-al drágább, mérlegelni kell.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Huma
addikt
Próbálgatom a telót. Nagyon tetszik. Hihetetlen mi mindent tud. (No persze az android rendszeré az érdem nagyrésze)
Nekem egyáltalán nem recseg a hátlap. Nagyon minőségi az összeszerelés és az anyaghasználat.
És baromi felhasználóbarát az írás vele. Most is róla írok.Ez az első okostelóm. Asszem belecsöppentem a jóba.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
qamu74
őstag
SP-re jön majd a 4,3!
-
törölt tag
Meguntam a Telekomra várni így letöltöttem a XperiaSP_C5302_12.0.A.2.245_GENERIC-VN gyári romot kiváncsi leszek a változásokra.
[ Szerkesztve ]
-
surgyi
senior tag
válasz werszomjas #5817 üzenetére
Teljesen igazad van. Megmondom őszintén, nekem az L formája megnyerőbb...igaz az SP-nél ott a fém keret, de az az alsó "LED sáv" nekem már túl sok talán.
Minden esetre a szintetikus tesztekben nagyon brillírozik az SP. -
chab7
addikt
Én is azt hittem az alsó sáv lesz ami nem fog tetszeni, de nagyon is bejön. Szolíd, nem hivalkodó az értesítési villogása, és jól meglátom a szobában. Mostanra már jobban tetszik mint a kis pontledesek.
Mondjuk a zenére képre világítást kikapcsoltam, mert az már nekem is sok, de hogy a közéspő felvillan ha nem fogadott híívás van az teljesen korrekt.
Még ha meg lehetne csinálni, hogy mind a 8 szín mehessen külső appoknak is, na azzal lenne az igazi. Külön felvillanás hívásra, sms-re, mailre, social üzenetekre stb...Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
törölt tag
Xperia SP_C5303_12.0.A.2.245_Russia_Generic Ez jó lesz szerintetek ?
-
mr.tamasbiro
őstag
Wifi vevője erős?
Akksi ideje jobb mint az L-nek?
Kamerája is jobb?
Gyorsabb mint az L,gondolok itt az akadozásokra meg hasonlókra.? -
chab7
addikt
válasz mr.tamasbiro #5829 üzenetére
A wifi a fixálás után nálam jobb, így már az legalább (ha nem is a Sony által egyelőre, de) javítva van.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Egyelőre ez a befutó MHL-HDMI adapter a telóhoz amit találtam: [link]
Legalábbis ennél 500mA írnak a töltésre, ami már olyan mintha a PC-ről USB-vel töltenénk. Nem olyan olcsó, mert szállítással 9 és fél angol font, de kibírható. Ha csak nem tud valaki egy jobbat és olcsóbbat akkor ezt fogom rendelni.(#5831) arti1121: Na, ez már egy korrekt vetélytárs, (már ha nem kell a bitang cpu/gpu). Számomra meg is felelt volna, mert lehet adtam volna az erős vasat az ip67-ért cserébe. De mivel nem volt akcióban ez sehol, (az SP-t meg megkaptam olcsón, részletre) így már nem bánom, hogy nem ip67, és még kicsit erősebb a hardver is meg az akku is )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most meg olyat csinál a telefon, hogy nincs bekapcsolva a stamina mód, így ír 4 napot, de ha bekapcsolom, akkor is marad azon az értéken... másnak csinált már ilyet? Lehet, hogy nem is érzékeli, hogy bekapcsolom?
-
Classius
aktív tag
válasz #13110016 #5833 üzenetére
Törölni kell al alkalmazásoknál az öko mód vezérlő adatait. Nem SP hiba, a Z-nél is előjött már meg az L-nél is több embernek is.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
BRIKLY
veterán
ROM feltöltve, most kezdtem el a kiegészítők feltöltését.Mivel többen nagyon várják,így az appok nevének fordítását félbehagytam,akinek valami nem lesz egyértelmű,majd szól.Átlátszó navibar,és statusbar kiválasztható a lista alján.
Leírom majd a link mellé is, de előre is, hogy figyeljetek a kiegészítők telepítőre, mert a rendszerből kiszedett mirrorlinktől kezdve az NFC-ig itt telepíthető,és van aminek 2,vagy több összetevője is van, ez a nevéből látható lesz.
Bármilyen furcsának látja bárki,de a kiegészítőkből SEMMIT nem kötelező telepíteni, csak ami épp nektek kell. A telefon nagyon jól érzi magát nélkülük.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz pudingstyle #5837 üzenetére
Leírom kb 30 perc múlva ha kész a feltöltés.
(#5838) qamu74 : Csinálsz egy backup-ot a jelenlegi rendszerről CWM-ben, és a ROM telepítése után advanced restore-val visszarakod a data-t. Így megmarad az összes appod,és beállításod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na sikerült találnom neten nem modolt datát a real racing 3-hoz. Ez alapból full grafikán van? Eszméletlenül szép! Sokkal jobb mint volt s-en. Brutális így ilyen grafikával! ízlések és pofonok de kapásból töröltem is az asphaltot.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Ehhez a mentéshez mennyi hely kell? Mert ha 1 giga körül akkor lehet az már nekem nem lesz meg a belsőn (Na és a cwm-ben mit kell menteni? Mert úgy emlékszem ott több mindent lehet a backupon belül választani.
Nem akarok úgy járni, hogy azt hiszem lementettem és a végén meg mégsincs meg semmi beállításom.Na mert ha így tutin vissza lehet sec perc alatt tenni mindent akkor még ma éjjel én is felrakom. (night shift)
-
maki12
senior tag
Ma este lehet neki esek a rootnak,és felrakom a Clean Droidot V2-öt!
Egy kérdésem lenne,ha mindent megcsinálok mindent ahogy leírtok,(root illetve a ROM) akkor a gyári rendszer egyszerűen visszaállítható ha PC C.-vel nyomok neki egy visszaállítást,vagy javítást?HTC U11 & Nikon D5300
-
törölt tag
Miért van ennyire mindenki oda ezért a root dologért?
Kb 2 éve vagyok android felhasználó, de sose fordult meg a fejembe hogy rootoljak. Valahogy a gyári nekem bejön. -
chab7
addikt
Na az jó, külsőn van még több mint 2 giga, akkor azon el fog férni.
(#5844) locaLpatrioT: Jesszusom, sötétség van, és még az eső is szakad odakint
A root az rendszergazdai jog az operációs rendszer fölött. Lehet te a gépedet is úgy használod, hogy valaki megmondja mihez férhetsz és mihez nem? Na én meg a telefonomat sem így szeretném.
Én meg azt nem értem sokan mi a büdös francért ellenzik mikor ez csak egy hozzáférési jog a rendszerhez. Nem ördögtől való dolog.Te két éve elvagy a rendszerrel úgy hogy csak használod. Anyum is elvan az asztali gépén a linux-al hogy nem tudja a root jelszót, de neki nem is kell mert csak netezik, meg passziánszozik. Én vagyok a "rendszergazdája" De a saját telefonos oprendszeremnek is én szeretnék. Meg sokan a sajátjuknak. Meg vannak akik "anyukák" hozzá (Már bocs)
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
CleaN Droid v2.0!
Feltételek:
ROOT
CWMMielőtt elkezdenéd,csinálj egy mentést a jelenlegi állapotról!
Ennek menete:
CWM indít, (lent 2.lépés)
-backup and restore / backup. Vagy ha sd-re szeretnéd,akkor backup to external sdcardTelepítés menete:
1.: A ROM-ot,és a Kiegészítők telepítőjét Felmásolod a telefon belső tárolójára.
2.:Telefont elindítod recovery módban. (Indításkor nyomkodd a hangerő FEL gombot amíg rezzen egyet)
3.: Wipe data/factory reset. Vigyázz!A telepített alkalmazások,és összes beállítás törlődik! A belső tároló tartalma megmarad.
3: Wipe cache partition
4.: Mount and Storage / format system
5.: Install zip from sdcard, / choose zip from sdcard, / CleaN Droid v2.0.zip , / yes6: Ismét choose zip from sdcard, / Kiegeszitok. Itt kiválaszthatod,hogy melyik alkalmazásokat szeretnéd telepíteni,és itt választhatsz átlátszó statusbart,és nigation bar-t.Ennek menete szerintem teljesen egyértelmű lesz.Ez után ha vissza szeretnéd állítani az alkalmazásaidat,és beállításaidat,akkor visszalépsz a CWM elejére,majd Backup and restore / advanced restore / mentésed dátuma / restore data.
Vagy ha sd-re mentettél,akkor advanced restore from external sdcard. Ha megvan,CWM-ben vissza lépsz a kezdő oldalig,és újra indítod a telefont. (reboot system now)
Az első indítás a szokásosnál több időt vesz igénybe!
Módosítások az előző verzióhoz képest:
Automatikus szinkronizálás javítva,
További kb 50 app eltávolítva
Full Deodex
Wifi fix integrálva
SystemUI és framework módosítások. (Vékony,fekete notibar,stb)
Honami launcher és widgetei
Launcher bezárogatás javítása
Kb 150 build.prop tweak,és 6 init.d tweak a jobb sebesség,jobb memóriakezelés,akkuidő,és egyebek érdekében.Azt hiszem ennyi,várom a véleményeket,kérdéseket és kritikákat.
-
törölt tag
Real racing-ben hol találom a felhőbe mentést?
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok! Nagyon régen nem vettem szolgáltatótól telefont, de most lehet képbe kerül egy SP telenornál.
Kérdésem az lenne, hogy ez befolyásol-e valamit, hogy nem függetken a készülék? Frissítéssel meg kell várni míg a szolgáltató rábólint, vagy csak a SONY munkásaitól függ, hogy lesz-e? Rootolás, custom romok későbbiekben gondolom mennem majd gond nélkül?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest