Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok. 3 napja vásároltam egy ilyen készüléket, minden szuper nagyon tetszik viszont sokszor lefagy és újraindul. Kamera használata közben vagy youtube hd video nézése közben illetve komolyabb weblapnal. Ez hardveres vagy szoftveres gond lehet? Alig van nálam és már vihetem szervízbe? Volt másnak ilyen gondja?
GTA V : Pacikuki007
-
-
vbnc04
csendes tag
válasz Sasal1ty #5751 üzenetére
nekem szintén 3 napos a drágaszág, de még nem indult újra így magától.. egyszer Google Playben nem reagált alső kezelősorra, de sikerült megoldanom fényképezőt indítottam oldalsó gombbal és ki tudtam utána lőni. asphalt 8 szokott kilépni de az meg játék hiba, úgy konkrétan újra nem indul a masina
kopp-kopp!! -
qamu74
őstag
Nekem egyszer -kétszer előfordult újra indítás,UCCW app telepítésekor,valamint titanium backup kidobott párszor a programból mentés-visszaállítás kor
-
heidrich
senior tag
válasz Sasal1ty #5751 üzenetére
Enyém most 3 hetes hajtom rendesen, 400-500 fotot csinátam, videózok, 30-40 telepitett app semmilyen lefagyás, ujraindulás nincsen, olyan volt már, hogy játék közben kilépett és ujratöltötte a launchert. Ami engem is zavar ami többünket, hogy nagyon gyorsan bezárogatja a rendszer az alkalmazásokat ami kicsit idegesítő. (amugy gyari t-s 247-es rom)
Más: Konkrétan engem a hátlap recsegése egyre jobban zavar mostmár ha csak símán kezembe veszem mindig röccsen valamelyik részen, ha meg kicsit "nyomorgatom" finoman akkor nagyon brutális... Ha visszaviszem szerintetek csinálnak valamit? Mert ez így nagyon gáz.
A videózásnál is vannak problémák, egy koncertet semennyire sem tudtam felvenni, kicsit sirt egyik szemem mert a video minősége rendben van de az gáz, hogy bizonyos hangerősség után csak röcsög az egész. Tudom ez egy telefon és ne ezzel videózzak de pont ez volt csak nálam, lehet én vagyok tul igényes i4s,i5,S4 mikrofonja után de azert ezt megoldhatták volna.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
BRIKLY
veterán
Na most meg takarítás után gapps leállt. Pedig semmi hozzá kapcsolódót nem töröltem.
-
heidrich
senior tag
-
zotyesz66
őstag
Gondolom, a Sony mint zenekiadó így nem támogatja az illegális koncertrögzítéseket!
-
SkiDev
senior tag
Megvolt nekem is az első megfagyásom. Zenelejátszóban ment a zene, de már gyanús volt mikor lassan hozta be az albumborítót. Egyszer csak nem engedett kilépni (nagy nehezen sikerült de akkor meg nagyon sokáig töltötte a launchert) , sem alsó gombok, sem a kikapcsoló gomb, sem a hangerőgombokra nem reagált és a zene iszonyatosan el kezdett torzítani. Majd lecsendesült és ismét torzított mint valami fűnyíró . Találtam egy vékony botot és kinyomtam az OFF-al. Azóta jó. Aggódnom kéne?
Az aksi idő elég szép lett mióta - érdekes - de be van kapcsolva a stamina. Adatforgalmat persze én kapcsolgatom, de ha be van kapcsolva valamennyivel jobban bírja. 1 nap üzemidő 5 óra képernyővel, 1 óra 52 perc játékkal, 20 perc zenéléssel, kicsi netezéssel, kis zseblámpázással és kb 30 perc fényképezéssel. Egyébként a frissítéssel kapcsolatban ennyit kaptam válasznak a T-től: "Szerdán fogadtuk el a szoftvert. Annak publikálását a gyártó fogja kezdeményezni."[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
darvinya
titán
válasz heidrich #5760 üzenetére
Gondolom a 3. szobában szólt a zene, mint kém mikrofon akkor veszi szépen.
A viccet félre téve.
Egy telefonak elsődleges célja a hívás minősége és nem kamerázás.Erre van kimindottan kamera, hang eszközök.
Ekkor lesz profi kép/hang felvételed, igaz nem olcsó mulatság.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Hali! egy nagy kéréssel fordulok hozzátok. akinek fent van a telcsijén a real racing 3, nem tudná feltölteni valahová a data fáljait? letöltöttem play-ből de esélyem sincs hogy wifi közelbe kerüljek mostanában. néztem neten de csak ilyen modolt verziók vannak fent, az nem kell. aki esetleg megosztaná velem annak nagyon megköszönném! bocs ha nem témába vág.
-
darvinya
titán
válasz #19784448 #5764 üzenetére
letöltöttem play-ből de esélyem sincs hogy wifi közelbe kerüljek mostanában.
Ez egy kicsit zavaros.
Ha már letöltötted, hogy jön ide a WiFi?Más
App, Op. rendszer és RAM kezelés összefüggése.?:
Idézek, hogy RAM kezelés Androidon nem olyan egyszerű, mint ahogy eddig megszokás volt.
Üdv!
AOSP böngészőt használok és egyszerűen nemtudom beállítani a telómat (samsung galaxy s3) úgy,hogy mikor kilépek a kezdőképernyőre, majd vissza megint a böngészőbe,akkor a legutóbb látogatott oldalt mutassa. Ehelyett sajnos már csak a kezdőlapot mutatja a böngésző. Van -e rá módszer annak beállítására,hogy a telóm ne zárja be a böngészőm,hanem engedi futni a háttérben?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vbnc04
csendes tag
válasz Tamarel #5773 üzenetére
ha laptopomban van wifi adapter meg tudom osztani a vezetékes netet pl? milyen program kell hozzá? hoppá közben sikerült is
más
Gyárilag telepítve volt ez a McAfee Security, ezt használja valaki, vagy hasznos ha fent van? Vagy csak memória/akksi/adatforgalom ölő dolog?
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek! Néztem ezt a telefont, és a Samsung Galaxy S3-at. Szerintetek megéri plusz 15-20 ezer az S3-at?
-
monDani
csendes tag
Sziasztok! Van-e olyan közöttetek aki hezitált, hogy ezt vagy Samsung Galaxy SIII LTE-t vegyen? Olvastam hideget is, meleget is,és nem tudok dönteni a kettő közt. Az árrés a kettő közt nem mérvadó. Bővebben ha kifejtenétek az okokat, sokkal megkönnyítené a választásom. Köszi!
-
counterbill
senior tag
válasz monDani #5783 üzenetére
Hát ugye a samsung 4 magos viszont tesztek alatt az spben lévő két mag kb ugyan azt produkálja. Viszont s3ba ugye 2giga ram van ami nem rossz. Kijelző felbontása ugyan az csak egyik amoled ugye. Én konkrétan nem szeretem az amoledet túl rikító ,de valaki imádja. Több a hely az s3ban alapból.
Szerintem viszont pofásabb az SP. Samsung nagyon nyomatja ezt a szappantartó formát műanyagból. Ez megint egyéni megítélés, kinek mi. Sebességgel egyiknél se lesz bajod bár a gpu az spben ha minden igaz erősebb( Mali vs andreno 320).
Keress rá pár tesztre, olvasgass utána.
Ha meg nem sikerül dobj fel egy érmétRosszul írtam az LTE 2 magos bocsi
[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
pudingstyle
tag
Ami az SP mellett szól, szerintem:
- újabb, frissítések szempontjából ez nem elhanyagolható
- szvsz. külsőre minőségibb, szebb telefon
- a CPU, GPU páros ebben meggyőzőbbCsak a ram mérete miatt gondolkodnék el az S3 LTE-n, de elég csak kézben fogni a két készüléket, nem bánom, hogy ezt vettem, sőt..
sutszi
Eltévedtél, pont, hogy nem erősebb hardveresen..
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 D821
-
MrSealRD
veterán
Én ugyan nem hezitáltam de nézzük meg a különbségeket.
Az SGS javára:
- dupla tárhely
- 2GB RAM
- QuadCoreHa az ár nem számít akkor kérdés, hogy mi az ami döntő szempont lehet....én akkor venném a helyedben a samsung-ot ha fontos az erősebb hardver. egyébként inkább sony
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Fighting
csendes tag
A régi XP-s laptopommal gond nélkül megcsináltam a rootot a telefonon. Az első komolyabb csalódás a Win8-n.
[ Szerkesztve ]
Play like a champion today
-
chab7
addikt
Na és miért? Úgy tudtam a rövidebb oldal 2x-ese szorozva a hosszabbik oldallal (ha görgethető képet akarsz).
Az a felbontás sehogy nem jön az SP kijelzőjéhez amit írtál. 1280x720 ugyebár a kijelző.Más. MHL kábel/adapter. (Csak mert még mindig nem sikerült rendelnem).
[link]
Nem az árat kell nézni mert innen sok a posta, hanem ezt a sort:10.Power supply: 5V DC.up to 0.1A from USB 2.0
És minden kábelesnél ezt látom, tehát 100mA-el tölt. Az édeskevés az SP-nek miközben megy mondjuk egy játék. Miközben ennél meg ezt írja:
While in MHL mode your device will receive 5 volts/500 mA of power that are simultaneously provided from an HDTV power source or power outlet.
Ami már elég lehet hogy ha tölteni nem is fog, de szinten tartani lehet.
Vélemények? Használ már valaki ilyesmit, hogy legyen közvetlen tapasztalata róla?(#5790) gaborm69: Szerintem meg valamelyik linux
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Icerock22
csendes tag
Xperia SP-nél nem jelentkezett valakinél esetleg az a probléma ha közelről vesz valami hangosat videóra (motor gumifüstölés,kocsi tiltás stb ) sistereg lejátszásnál a hang, mintha valaki fújná a telefon mikrofonját? Esetleg tudtok rá valami megoldást?
-
Logeeen
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest