Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spy77
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni..Át szeretném írni a system mappába ezeket:
touch.pressure.scale 1.0 [instead of 0.0074]
touch.size.scale= 20.00 [ instead of 16.91]
touch.size.bias= 70.00 [instead of 67.65]Sikerült át írnom, csak az a gond hogy nem engedi elmenteni..Valaki tudna segíteni hogy miért nem?
Köszönöm a válaszokat előre is...spy77 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
HD5570
aktív tag
Ha jól sejtem ezek a build.prop-ban vannak.Az pedig egy rendszerfájl aminek a szerkesztéséhez Root kell, és egy olyan fájlkezelő ami támogatja a root-ot, azaza egy "Root Explorer".
[ Szerkesztve ]
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
Richee11
senior tag
A 207-es frissítés javít a készenléti időn?
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Mostanság figyelem a fórumot csak. A telefonnal nincs semmi különös probléma (kivéve egy esztétikai gondot az alsó sáv ragasztási hiba :-/).
Nos most a kamera lencsén látom hogy olyan kopottas lett.. Mit lehet ezzel kezdeni? Volt erre valami megoldás régen, de megkoszonnem ha valaki leirna egy biztos módszert a tisztításra...Ez nagyon befolyásolja a képeket is
Samsung A54 5G 8+256GB
-
jonnyjoker01
veterán
Meg tudná valaki mondani, hogy miért fc-zik a cm 11-es alap launcher vagy system ui, ha az állapotsávot akarom lehúzni? Nem írja ki, hogy force close történt, csak szimplán összeomlik.
Üdv. Johnny
-
SkiDev
senior tag
válasz Becksman #38311 üzenetére
Igen, nekem a dm-ből vásárolt 200 Ft-os acetonmentes (az acetonos lemarja a plexit) körömlakklemosó lehozta, bár kicsit még látszik a lencsén, de a képek sokkalta jobbak lettek
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
alansmithee
tag
válasz jonnyjoker01 #38312 üzenetére
nálam ugyanez volt... random összeomlott képernyő lezár felold és mintha mi sem történt volna... de egyre sűrűbben csinálta és néha már újra is kellett indítani... kérdeztem mi ez választ nem kaptam... az utóbbi pár napban sokadjára fordult elő hogy ébreszt a telefon a képernyő nem éled fel és csak a hátlap alatti kis reset gombbal lehet elhallgattatni... ( haverom szerint ez ficsőr hogy tuti felkeljek... ) tegnap reggel ébreszteni is elfelejtett... szeretem a Bagyusz féle CM romokat ( különösebben nem tudom megindokolni miért hha meg kell mondani hogy PA vagy CM ) de ez most nálam baszott normálisan működni... feldobtam a PA build11-et... ( flashelhető 207es kernelt tudtam csak letölteni egy ZIP fájl formájában amit CWMben flasheltem miután feltettem a romot a gappsot csináltam egy restartot... remélem jól csináltam... ) eddig minden rendben.. majd reggel ugrik a majom a vízbe hogy ébreszt e és ha igen akkor el tudom e kussoltatni nah meg persze mindennapi használat folyamán... nincs még 3 órája fent ugyhogy nem tudok érdemben nyilatkozni max annyit hogy a CM ennyi idő allatt produkált összeomlást már szeretettel várom az új CMet majdnem teljesen biztos hogy felteszem ha megcsinálja Bagyusz
-
air
nagyúr
válasz alansmithee #38315 üzenetére
Sajnos mostanában nem fogja.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
bakkir
tag
Infó 4.4-ről: kép
"Dear Brendon,
Thank you for contacting the Sony Xperia support centre.
In regards to your question about updating your Xperia™ SP, kindly find the below;Please note that the Xperia SP will be receiving the KitKat 4.4 update soon. However it has not be released yet. Kindly be informed that we’re making the KitKat upgrade available to a portion of our 2012 portfolio and the majority of our 2013 line, so it takes a little longer than if we had only focused on particular models at the high end.
We try to set very conservative public dates so that we’re always able to make good on our intentions, however the key factor in any upgrade is, and will remain the quality of the user experience. If we choose to take a little longer over a given release it is in order to provide customers with software that matches our exacting standards.The roll out of newer released software will be released in packages for the SI numbers of the phones according to the market and the operator for each country.
Therefore, we cannot give you an exact date for when a specific update will be available for your device. "[ Szerkesztve ]
-
HD5570
aktív tag
válasz bakkir #38317 üzenetére
Ez jelentheti azt is hogy félig téves volt az infóm. Lehet,hogy xperia T-re is jönni fog
"Kindly be informed that we’re making the KitKat upgrade available to a portion of our 2012 portfolio and the majority of our 2013 line, so it takes a little longer than if we had only focused on particular models at the high end."
egyébként honnan szerezted ?[ Szerkesztve ]
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
HD5570
aktív tag
Várjatok csak. Épp most beszélek én is a supporttal
[ Szerkesztve ]
-
HD5570
aktív tag
"I cannot say that, I'm just saying that right now is not available for your device."
Nem sokat szedtem ki belőle„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
dave0825
őstag
Mit lehet olyankor tenni, ha egyszer csak meghal a microsd kártya? Egy albumból pár számot nem játszott le először, kiírta, hogy ismeretlen formátum, aztán fényképezni se lehetett rá, kiírta, hogy memóriahiba, utána Wifi File Explorer-rel rá akartam tenni újra az albumot, aztán nem látta a kártyát, azt írta, hogy üres, utána a telefonban is, egy másik telefonban is, és mindegyik üresnek írja, a win7 hibásnak, azt írja, hogy formázzam, de jó lenne lementeni amit lehet.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
bakkir
tag
válasz oliwire #38320 üzenetére
XDA-n olvastam.
Itt megtudod nézni a képet -
David_DD
tag
Sziasztok, kicsit off, hiszen nem kimondottan SP-re vonatkozik, de egy ismerősöm a következő helyzetbe került: beadta a telefonját (galaxy S) szervízbe, mer nem tudott se telefonálni, az alkalmazások meg forcecloseoltak. nem tudott szoftvert se frissíteni az is leállt, de ezt végül a szervízbe valahogy megcsinálták, így már csak az maradt, h nem tudott telefonálni. Kicseréltette a SIMet is hátha az a baj, de semmi javulás, a szervízbe aztmondták valszeg antennát kell cserélni. Beadta egy központi szervízbe, ahonnan visszaküldték egy fotóval h beázott, korrodálódott, ugrott a gari. (nemtúl valószínű h ez okozta volna a bajt) A kérdés az h lehet e valami panaszt tenni szerintetek, vagy arcoskodni h ki bizonyítja h nem a szervízbe vizeztétek össze, vagy adja fel, mer úgyis a szervíz nyer? Köszi előre is
-
norbert1998
nagyúr
Hallod, az mi? Random elkezdi nyitni a kamera alkalmazást, aztán fotózni, ha bem zárom be, folyamatosan. Mintha be lenne ragadva a kávéra gomb. De érdekes,a google kamera nem csinálja. Reboot volt, semmi változás.
-
Steve198310
őstag
No akkor ma fel tolok egy főzött romot. Melyik a leg kevesebb hibával rendelkező rom.
Amikor meg vettem a Jancsessz felé rom volt rajt. De én vissza tettem a 4.1 et mert akkor még elég csúf volt a memória kezelés. Jó az új Jancsessz felé próbálta vapaki. Na meg kevés volt benn az xperias cucc is
Vagy esetleg az existenz[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
HD5570
aktív tag
válasz Steve198310 #38328 üzenetére
Szerintem existenz Ultra 4.0.0 a legstabilabb.
Bár nekem az AOKP is tetszett
http://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/sony_xperia_sp_lbl_zart_bootloadere_aokp.html„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
David_DD
tag
más: most tettem fel a 207et teljes törléssel, mondván a sok régi hülyeséget letakarítom. Az update center azonban nem jelzi h lennének újabb walkman appok, pedig régebbiket rakott fel. Erre valami megoldás?
-
air
nagyúr
Várom már, hogy mekkora koppanás és a Sony anyjának a szidása lesz ha kijön a várva várt, de a használhatatlanságig bugos KitKat.
Most mindenki úgy várja, mint a megváltót, de tartok tőle, hogy a szokásos szintet fogja hozni elsőre. Az pedig egyáltalán nem garantált, hogy javított kiadást is fog kapni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Nimda
addikt
válasz David_DD #38330 üzenetére
A legújabb album+music+video
-
sayCet
aktív tag
Hát... Ha úgy adják ki a KitKatet mint az eddigi ROM-kat, akkor minek? Ott a jól működő CM/PA páros...Nem kell már szerintem senkinek sem a rossz, bugos Sony romok.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Steve198310
őstag
válasz Steve198310 #38328 üzenetére
Olyan érdekelne ami kicsit Xperia-s mert volt hogy az egyik romból ez a Throw hiányzott nekem szükségem van rá az itthoni hálózat miatt
Kicsit játszottam ezzel a Xposed-del de semmi nem változott a ilyen navi megváltoztató vuck meg ilyenek de semelyik nem ment. Gyári 4.3 van még fent. (Igen mindent be löttem UI restart majd ku be kapcs de semmi. mint az L nél)(lehet juzer errorrrrrr)
[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
bajzal
őstag
A 205-ben néhány embernek (nekem nem) van a sárgulás, de azon kívül semmi. Szerintem teljesen jó a 205-ös rom. Nekem még a 205 van fent, de semmi baj vele.
Ha esetleg valaha megjelenik kitkat, akkor se várok tőle túl sokat. Mint ahogy láttuk 4.3-ból is az első kettő (.266 és .201) használhatatlan volt. Z esetében is használhatatlan a kitkat. Mindegy, bízzunk benne
-
Steve198310
őstag
Jut eszembe ,hogy csinálok CWM-mel biztonsági mentést a vissza állításhoz? Még nem csináltam
Nem volt rá szükség"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
GEPESZ66
veterán
válasz Steve198310 #38337 üzenetére
Igazad van,az L-nél ott a szenzor bug, amiről január óta tudnak,s adtak is ki frissítést,de még mindig jelen van.Nem vagyok szoftvermérnök,de nem hiszem,hogy egy bugmentes ROM összehozása ennyire megoldhatatlan ptobléma.
-
Steve198310
őstag
válasz GEPESZ66 #38343 üzenetére
Nem megoldhatatlan Ott az M. Asszony meg kapta 2014,05,24 óta de bakker se fagyás se lassulás.Volt mikor el ment több mint 300 órát de nem lassult nem cseszekedett. Volt egy hibás téma amit letöltöttem sony cucc és be tett neki Bootloop-ot kapott
De azóta is volt 4xx óra kikapcs nélkül. mindennap nyomja a face viber társai(#38345) bogil99 uncsi öcsinek egy Lumia 625 je van 8,1 van fent neki is de rohadt mód szokatlan
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Szakértő cikket linkelt valaki az xda-n.
Íme: [link]Remek. A nap poénja.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
bogil99
aktív tag
válasz Steve198310 #38340 üzenetére
Biztosan ismerted, de gondoltam, hátha valakinek segítség. Nagyon jól össze van foglalva. Exposed.
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Ma került hozzám egy SP készülék, az lenne a kérdésem, hogy Gravity Box segítségével átlátszóvá tudnám tenni a navigációs és állapot sávot? Vagy milyen megoldás van erre? Gondolom, mind csak root-al működik. Köszi előre is!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest