Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
válasz nikos21 #37500 üzenetére
Igen, az nem jó, hogy T-s van vodás telefonon. Keress egy akármilyen magyar vodás .205 előtti romot majd frissítsd fel sus-al a legújabbra és vodás lesz. Vagy ha nem találsz akkor leszedsz egy 257 vagy .254-es 4.1 akármilyen romot, rootolod, majd átírod az SI számot magyar vodásra és akkor sus-al fel tudod frissíteni teljes törléssel. Így végeredményben egy tiszta 205 lesz ugye root nélkül, magyar vodásan.
[ Szerkesztve ]
-
Csevi-
csendes tag
válasz szab13 #28578 üzenetére
(#28578) szab13:
friendsDBLog.. megoldás
Nem tudom sikerült-e közben megoldanod, mindenesetre leírom a megoldást ami nálam működött:
Az előtelepített Foursquare alkalmazás gyártotta ezeket a fájlokat. Eltávolítottam az alkalmazást azóta nincs több friendsDBLog.. a gyökérben.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz bajzal #37497 üzenetére
Így van: volt, de nem biztos, hogy telepítés után van. Ugyanis ezt nem zip-ből raktad fel, hanem egy fullos ftf rendszert tettél fel flashtoollal, ami egy teljes rendszer. Tehát ha abban nincs CWM, akkor felrakása után nem lesz CWM-ed.
Ha meggyőződtél róla, hogy valóban nincs CWM-ed, akkor igen, szerintem rárakhatod ezt.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz nikos21 #37500 üzenetére
Csak át kell írnod a build.propban ezeket a sorokat a tiedről az itt leírtra:
ro.semc.version.cust=1273-0084
ro.semc.version.cust_revision=R2B
ro.somc.customerid=181Ez után nyomsz egy rendszer újrarakást a SUS-sal, és a gyári vodafone-os lesz újra a rendszered.
Egyébként valószínűleg elegendő csak az elsőt átírni arra a nyolcjegyű számra, de nem lesz akkor sem baj, ha a többit is átírod.
Amúgy azt gondolom, hogy egy gombhiba az garis probléma.
Bajzal: nem, akkor nem lesz vodás, ha egy akármilyen magyar romot talál, ami 205 előtti, mert csak arra frissíti, amilyen. Vodás rom kell hozzá. De a legegyszerűbb megoldás a fent leírt.
Ugyanis ez alapján azonosítja a SUS, hogy mit kell rátennie:
ro.semc.version.cust=1273-0084
Ez a kód a Vodafone HU kódja! Ha olyan rendszert rak rá, amiben nem ez van (márpedig nem ez lesz, ha nem vodafone-osat tesz fel), akkor nem lesz vodafone-os.
SZERK.: Bocs, most olvasom, hogy akármilyen VODÁS-t írtál, elnézést, az elkerülte a figyelmem. Valóban úgy is működni fog! De szerintem akkor is egyszerűbb a fenti számot átírni!
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok lehet hülyén fog hangzani a dolog de milyen készülék az sp? Hivatalos dolgokat tudom antutu,mobilaréna teszt,stb de szeretném ha ti mondanátok meg.Ugyanis kaptam a tmobil-tól egy jó ajánlatot hogy egész kedvező áron hozzám vágnának egy SP-t.Mivel zárt bootloaderes a 4.4 cyaogen rom hogy megy rajta? Tapasztalatok?Bevallom kicsit ódzkódom tőle mivel nicns rajta fizikai gomb és az aksi sem cserélhető.
Ha lefagy van rajta valami reset gomb?Előre is köszönöm a türelmeteket a hülye kérdéseimhez -
pappbence96
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Ma valószínűleg kukáztam a garit a telefonomhoz. Kiborult egy pohár víz, ami pont a micro USB nyíláson beszivárgott a kijelző alá, és még ki tudja, merre. A kijelzőben keletkezett egy 1-2 milis vízcsepp. A telefont gyorsan kikapcsoltam és rizsbe tettem. Azóta nem nyúltam hozzá, nem kapcsoltam be, tehát nem tudom, mi van most vele. Hagyom még kicsit, hátha valamit felszív a párából. Az eset azért különösen gáz, mert a kijelző belülről irdatlan poros, és garival akartam kitakaríttatni. Szerintetek van rá valami halvány esély, hogy a víz nyom nélkül elpárolog, és hogy egy indikátoron sem hagyott nyomot? Ha nincs, mennyibe kerülhet ez nekem egy független, esetleg márkaszervízben? Valamint, az USB csati (meg a komplett belső szerkezet) mennyi idő múlva fog így a rozsda áldozatául esni? Tervezzek még hosszú távra a telefonnal? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Jeffi
aktív tag
válasz tescodr #37507 üzenetére
Szia! Nem tudom pontosan milyen ajánlatot kaptál de ha ilyen kedvező akkor szerintem tuti megéri. Én 70ezer Ft körül vettem kb. 1 éve. (nem tudom pontosan mennyiért de 70 körül volt.) és azóta se bántam meg. Volt 1 idő mikor elég bugos volt a gyári ROM, de a jelenlegi (.205) teljesen jó. (Bár én nem a gyárit használom)
Gyári 4.4 elvileg nem lesz, de van rá több 4.4-es főzött ROM is. (CM11, PA, Slim)
Fizikai gombok hiánya könnyen megszokható. Ha lefagy van rajt egy reset gomb a hátlap alatt amivel kikapcsolni/újraindítani tudod, de nem sűrűn fog lefagyni.[ Szerkesztve ]
X1X
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz pappbence96 #37509 üzenetére
Az gáz.rakd a napra, majd szed szét, nincs benne olyan, hogy azért szedés ellenőrző csavar/matrica. Aztán sassold meg, esetleg ki is törölheted, mivel úgy biztos, hogy a garinak lőttek, ha nem pucolod ki(ugyebár vízkő, szét mosott kosz maradék, stb.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Becksman #37513 üzenetére
Z2 záróképernyő nincs, az nem működik egyelőre SP-n. Deodexed pl. ez (ez tartalmazza a Z2 systemUI-t, esetleg ez (ez a gyárií ROM deodexed változata, bármilyen írányba bővítheted). A gyári root-olt ROM-ra nem tudod feltenni a systemUI-t. Jogosultsági problémák lesznek.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Szmoki
senior tag
válasz norbert1998 #37512 üzenetére
Honnan tudod, hogy nincs benne olyan cucli amivel nézik, hogy szétszetted-e?
Dobj már egy linket légyszi, ahova le van írva, mert akkor én is szétszedném a múltkori fürdés miatt"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Becksman
őstag
válasz blakey #37514 üzenetére
Hmm.. akkor felejtős. Subway Surf-ben már sok gameplayem van és nem akarok kinlódni újra így nem akarok wipeot stb-t..a zárképernyő tetszett volna..
más:
belinkelné valaki azt az appot amivel tudnám az alsó sáv méretét szabályozni??? van rootom tudom irtátok már, de ha belinkelné valaki nagyon megköszönném..Samsung A54 5G 8+256GB
-
saca23
aktív tag
válasz pappbence96 #37509 üzenetére
Hello
Nyugi a telo ezt bőven túl éli még, én kb 1 hete megfürdettem sajna beleesett a mosószeres vizbe,de még ki se kapcsolt azt hittem kampec de semmi gáz szépen kiszáradt igaz 2 halvány folt maradt azért.
Ez a telo meglepően strapabiro szerencsére én aktivan pörgettem a telot igy a melegedéstől száradt ki. -
raziel01
veterán
válasz raziel01 #37484 üzenetére
Android L téma frissült megint
Herathon 6.1
Fixed quickcontact bug !! (YAAAAAAAY !! atlaaast )
Fixed hangouts call button
GMail app Theme reverted as per request
Hangouts app Theme reverted as per request
com.google.android.emal Themed
and many more ... pls do check out -
klooo
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Lenne egy olyan problémám, hogy kb 2 hónapja vásároltam az SP-mbe egy kingston 16gb-os memóriakártyát.SDHC class 10-est. Egy hónapja, kb tönkre ment a kártya egyik pillanatról a másikra kiírta, hogy memóriakártya eltávolítva. Próbáltam más telóba, adapterrel gépre dugni, de semmi, megadta magát. Visszavittem a vodához, meglepődtek, hogy nem szokott ezekkel probléma lenni, de kicserélték egy ugyan olyanra. Tegnap kiírta, hogy memória kártya sérült, formázza le. Kénytelen voltam leformázni mert egyszerűen, nem tudtam vele mit kezdeni. A mai nap próbáltam rá visszarakni pár zenét, kb 1gb-ot. A másolás felénél kiírta, hogy hiba. Lehúztam a kábelt, nézem kiírja a teló, hogy kártya megtelt... Kivettem telóból adapterbe raktam, bedugtam gépbe, természetesen rengeteg hely volt még vissza, de mondom leformázom, raktam is rá pár zenét egy filmet, meg pár programot. visszaraktam telóba, erre ismét: memória kártya sérült formázza le. Próbálkoztam egy darabig, majd vissza adapterbe hát a gép nem ismerte fel. Vissza teló, ugyan az, formázza... Leformázom, de semmi...úgyan úgy formázza kérem, gép se és semmi nem ismeri fel. Ez is halott.. Valaki találkozott már ilyennel?? Szeretném azt hinni, hogy nem a teló csinálta, de valószínű. Valami ötlet? Szervíz?Köszönöm a válaszokat!
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
oliwire
őstag
válasz norbert1998 #37522 üzenetére
Csak akkor ugrik a garancia, ha a víz látható nyomait találják a készülékben. Ha valaki ügyes, és szerencsés, és nem folyik be úgy, hogy látható legyen (nem lesz alaplapon semmilyen nyoma, indikátorok fehérek maradnak) akkor marad a garancia. Az más tészta, hogy szétszereléssel meg is lehet úgy törölni, hogy ne legyen látható, meg olyat is hallottam, hogy valaki tudott indikátort cserélni, de ilyen szinten nem értek hozzá, meg ahhoz sem, hogy esetleg tényleg megállapítható-e, hogy a csavarokon van-e valamilyen jelző, ha már szerviz előtt szét volt-e szedve, majd utánajárok egy szervizes ismerősnél, hogy van ez SP-nél.
Nagy általánosságban, az ilyen egybetelefonoknál (akksi nem kiszedhető stb.), meg úgy már más készülékeknél is van ilyen ragasztóanyag vagy festékanyag, ami szétszedésnél "megtörik" "megsérül" a csavaron, és ezzel is meg tudja mondani a szerviz, hogy ehhez bizony más is nyúlt.
Ők viszont rendelkeznek ezzel az anyaggal, hogy összeszerelés után már újra "lezárják", mint a villany-, vagy gázórás a plombával a mérőórát. De még egyszer mondom, nem tudom még, ez hogy van SP-nél.
Az tuti, hogy ha legelső alkalommal van szervizben, és nincs papír semmilyen előző javításról, akkor észrevehetik, hogy a "szűz" csavaron apró karcnyomok vannak a csavarhúzó miatt. Ebbe is beleköthetnek. Csak óvatosan az ilyen dolgokkal, aki még nem csinált ilyet. -
pappbence96
csendes tag
válasz oliwire #37524 üzenetére
Akkor utánaolvasok, hátha XDA-n vagy máshol írnak róla, lehetséges-e nyom nélkül kipucolni. Közben meg reménykedem, hogy a rizs kiszívja, és nem marad baja. Egyébként elvileg csak a másik oldalon van indikátor, tehát ha csak az USB-nél szivárgott be, nem biztos, hogy el is ért odáig. Adná az ég... 3. vízkáros telefon, ezt legalább nem a mosógép nyírta ki (még).
-
norbert1998
nagyúr
válasz oliwire #37524 üzenetére
nagyon remélem, hogy nincs benne olyan. bár nem hiszem, mivel ahhoz mindenképpen ki kell szednie az összes csavart, hogy lássa, hogy szét lett-e már szedve, ha egyáltalán van rakjjta ilyen, mert nem látok semmi jelzőt. esetleg úgy lehet megvalósítani, hogy valamilyen levegőn gyorsan száradó anyaggal bekeni a csavart és a kenés után rögtön be is csavarja. az úgy megköt, és ha ő szedi ki, llátható, hogy valamennyire még híg, és akkor tudja, hogy nem lett szétszedve, viszont ha megkeményedve találja, akkor valószínű, hogy szét lett már szedve. olyan anyagra gondolok, aminek csak a felső rétege szilárdul meg
-
Nimda
addikt
válasz norbert1998 #37527 üzenetére
Jézusom miféle eszmefuttatások vannak itt kéremszépen
Ami leginkább elterjedt, az a matrica vagy a csavarfej festéklakkozása, de telefonoknál ez utóbbival még nem találkoztam, a gyárban és a szervízben nem pöcsölnek ilyen megoldásokkal.
Aki pedig szeretné óvatosan szétszedni a telóját, a csavarok megkímélése érdekében, az használjon egy pici darab papírzsebkendőt a csavar és a csavarhúzó között, vagy kemény műanyag csavarhúzót.Valamint megfelelő méretű és szabványos szerszámokat. -
Becksman
őstag
Végül sikerült alkalmazason belül hogy lehet mwgcsinalni a méretet? Pl kameran 48dpin üzemel a nav bár :-/
Samsung A54 5G 8+256GB
-
vazulka2800
tag
Ez mitől lehet? Kilépek pl a google playból és újratölti az ikonokat is [link]
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
bandr
csendes tag
PA telepítésénél /format system kell a 3 wipe-on kívül?
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
pappbence96
csendes tag
Na kivettem a telefont a rizsből, bekapcsol meg tölt is, egyelőre nem forrósodik. A kis vízfolt viszont nem teljesen tűnt el, bár már csak olyan, mint a többi, poros-koszos folt, ami miatt garizni kéne.
Be akartam menni egy szakszervízbe, hogy ők mennyiért takarítanák ki, ha már nincs garanciám, viszont nem igazán találom a megfelelő helyet. Bementem a Westendes SONY centerbe, onnan elküldtek, hogy nem javítanak. Adtak egy címet, Budafoki út 35., hogy ott van SONY szervíz, menjek oda. Kimentem, onnan meg azzal küldtek el, hogy ők Xperia készülékekkel nem foglalkoznak. Az úr azt mondta, próbáljam meg a IV. kerületi Concorde-ban, viszont az Istenért nem találom a térképen. A baj, hogy nem vagyok idevalósi, és holnaptól nem is leszek itt jó darabig... Szerintetek hová vigyem? Persze az első a veszprémi T lesz szeptemberben (bár szeretném hamarabb), próba-szerencse alapon, de nem nagyon reménykedem benne... -
norbert1998
nagyúr
válasz pappbence96 #37539 üzenetére
vagy még a cordon hungary. ők a sony magyar szervíze sajnos (ár nekem pozitív tapasztalatom van velük
-
n@p@lm
őstag
válasz norbert1998 #37035 üzenetére
miért kellett szervizeltetni?
nekem a kamera lencse kezd kopott lenni, nem is értem miért...
ezek szerint beadhatom gariba ezzel a problémával?[ Szerkesztve ]
-
nikos21
aktív tag
sgeza este még 2 szer megpróbáltam a vodásítást az utolsó sikerült valószínű,hogy a simet beraktam utoljára és láss csodát sikerült , már be is vittem vodához kérdeztem a csajszit hova viszik de nem a cordon hoz még 1* thx
-
malibu
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert elakadtam.
T-mobile-os 4.3-as a telóm és az utasítások szerint szeretném rootolni.tr.apk-t megcsináltam és elvileg rootolva is lett, de a CWM nem akar menni. 4.3.8-at és a 4.3.7-et is próbáltam, de semmi.
Itt van kép arról, hogy hol akadtam el. Remélem sikerült feltölteni
-
oliwire
őstag
Pontosan nem tudom. Ha nagyon le akarod pucolni a telefont, akkor esetleg. Viszont nekem egyszer a TWRP-nél a wipe trió mellé bepipáltam a format systemet is, az új rom telepítése előtt, gondolván, hogy akkor nagyon tiszta telepítés lesz. Erre nekem bootloop lett, és olyan, hogy semelyik cwm nem jött be. Flashtool segített csak. Nem tudom, hogy egyszeri eset lett volna, de többet nem mentem a format systemre, és nem volt ilyen problémám.
Más:
Nekem ezek az alkalmazások vannak letiltva, hibernálva: [link]
És ilyen akkuidőt is elértem már így: [link]
Azért küldtem ezeket ide, hogy esetleg más is tudjon belőle profitálni. Azóta telepítettem a Facebook appot, hátha esetleg javították. Továbbra is RAM-zabáló, hisz a Messengert is kéri maga mellé. Greenify-jal hibernáltam, de telefon használat közben is fel tud éledni, nem tudom, miképp, így mondhatni csak lezárt kijelzőnél van teljes mértékben hibernálva. Viszont gyorsabban bejönnek a dolgok rajta, mint a böngészős verzión. Most jön egy hetes tesztidőszak, majd megpróbálok zenét is hallgatni Facebookozás közben, és Vibert is használni. Ha ezeket bírja, akkor igen elégedett leszek. Kíváncsi leszek a multitasking mennyire fog csorbulni.
Fejlesztői lehetőségek --> USB-s alkalmazások ellenőrzése (Az ADB/ADT útján telepített alkalmazások esetleges kártékony viselkedésének ellenőrzése) --> pipát vedd ki mellőle
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest