Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• klooo

tag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek. Lenne egy olyan problémám, hogy kb 2 hónapja vásároltam az SP-mbe egy kingston 16gb-os memóriakártyát.SDHC class 10-est. Egy hónapja, kb tönkre ment a kártya egyik pillanatról a másikra kiírta, hogy memóriakártya eltávolítva. Próbáltam más telóba, adapterrel gépre dugni, de semmi, megadta magát. Visszavittem a vodához, meglepődtek, hogy nem szokott ezekkel probléma lenni, de kicserélték egy ugyan olyanra. Tegnap kiírta, hogy memória kártya sérült, formázza le. Kénytelen voltam leformázni mert egyszerűen, nem tudtam vele mit kezdeni. A mai nap próbáltam rá visszarakni pár zenét, kb 1gb-ot. A másolás felénél kiírta, hogy hiba. Lehúztam a kábelt, nézem kiírja a teló, hogy kártya megtelt... Kivettem telóból adapterbe raktam, bedugtam gépbe, természetesen rengeteg hely volt még vissza, de mondom leformázom, raktam is rá pár zenét egy filmet, meg pár programot. visszaraktam telóba, erre ismét: memória kártya sérült formázza le. Próbálkoztam egy darabig, majd vissza adapterbe hát a gép nem ismerte fel. Vissza teló, ugyan az, formázza... Leformázom, de semmi...úgyan úgy formázza kérem, gép se és semmi nem ismeri fel. Ez is halott.. Valaki találkozott már ilyennel?? Szeretném azt hinni, hogy nem a teló csinálta, de valószínű. Valami ötlet? Szervíz?

Köszönöm a válaszokat! :)

Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés