Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szimatka
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly decemberben vettem egy Sony P-t,ami pár héttel később pixelhibás lett.Kétszer küldték el a Cordon ... nevű szervizbe,de ők egyszer sem gondolták úgy,hogy javítani kellene.
Azóta huzamosabb használat után,főleg ha közben töltőn van,nagyon felforrósodik a háta,a kamerájával valami nem jó,mert a képek fele egy fekete sáv,buborékos lett az a kis átlátszó rész,és 3 pixelhiba van rajta,1 nagy,és 2 kisebb.
Azt mondták az üzletben,hogy vigyem el T-pontba,mert ott van T-mobile-os szerviz,és vagy megcsinálják rögtön,vagy cserélik.Ez igaz?Csak mert feleslegesen nem utaznék oda...
Ott segítenek?Engem nagyon bánt,hogy nem akarják megcsinálni,mert nekem elég drága volt ez a telefon ahhoz,hogy ilyen állapotba legyen. -
Szimatka
csendes tag
válasz razorka777 #23302 üzenetére
De mit fognak vele csinálni?
És lenne még egy kérdésem,hónapok óta kiír valamit a telefon,abban a kis lehúzható redőnyben,azt hogy 6.2.A.0.400 Új rendszerfrissítés érhető el.
Ez mi?Mire való?Mit kell vele csinálni?Igazság szerint nem mertem rányomni,nehogy csináljon valami olyat...ami mondjuk letöröl mindent,vagy hasonló...
És még az is érdekelne,hogy mennyibe kerül egy hátlap rá,és hogy ki lehet-e cserélni azt a kis vékony csíkot,ami a kijelző körül van,és annak az ára,mert hát leesett,és a sarkai megnyomódtak.
Ezeket garanciában nem cserélik ki?Biztosítást is fizetek rá,de gondolom erre nem érvényesJa,azt hiszem hogy az a vékony kis csík,a kijelzővel együtt van Úgyhogy gondolom azt csak egyben lehet cserélni
[ Szerkesztve ]
-
Szimatka
csendes tag
Nem nagyon értek az ilyen "rendszerfrissítés és társai" dolgokhoz
De akkor érdemes elvinnem?3 pixelhiba elég ahhoz,hogy cseréljék? -
Szimatka
csendes tag
És akkor hova érdemes?
Ha ide helybe viszem,akkor megint ahhoz a Cordonhoz küldik.
Ha felviszem Pestre,akkor ott a saját T szerviz.
És ha esetleg akadékoskodnak,mit mondjak?Mármint,ha férfi lennék,mondanám hogy az asztalra csapok,de...nem vagyok
Mondjam,hogy akkor fogyasztóvédelemhez fordulok?Vagy mit? -
Szimatka
csendes tag
Sziasztok!
Cserélik az akksit és a kijelzőt a telefonomba.
Azt szeretném kérdezni,hogy az akkumulátort a hátlappal együtt cserélik,vagy külön. -
Szimatka
csendes tag
Westend-ben a T-mobile saját szervize
-
Szimatka
csendes tag
válasz zsoltzsolt #23836 üzenetére
Szia!
10-15 perc telefonálás vagy játék után annyira forró lesz a hátlap,hogy alig bírom megfogni
És nem,ez nem most kezdődött a nagy melegbe,hanem kb. 4 hónaposan.Vagyis márciusba. -
Szimatka
csendes tag
válasz zsoltzsolt #23847 üzenetére
Igen,csak elmondtam mi baja,és rögtön mondta a hapsi,hogy akkor kijelző és akkumulátor csere.
-
Szimatka
csendes tag
válasz razorka777 #23850 üzenetére
Ugye?
É néha attól félek hogy felrobban -
Szimatka
csendes tag
Nekem abban a kis átlátszó sávban volt egy ilyen folyás szerűség,azt mondták valószínűleg a melegedéstől van,és lehet hogy a pixelhibák is attól jöttek elő
-
Szimatka
csendes tag
Sziasztok!
Kicserélték a kijelzőt,az akkumulátort,a kis kupakot,átlátszó sávot,meg még nem tudom miket,de sajnos a hátlapot nem...
Van biztosításom,de hogy működik ez?
A hátlapot kellene cserélni,és azt a fekete gumiszerű csíkot ami a kijelző körül van.
Be kell fizetnem valamennyit,és úgy cserélik ki?Ha igen,mennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín