Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KyeX
csendes tag
Próbálkoztam betegszabim alatt a flashtool-os mókával, win8 alatt nem megy fel a driver, vmware-ben xp alatt meg áll a folyamatjelző a flashtoolban, 10 perc alatt semmit sem csinált. Részemről egyelőre jegelve a kk project. Ha már a telekomos is kijött, csak lesz hamarosan telenoros is
(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
Edi77
őstag
Tadáááámmm!! Jó hírem van!!
pepe091 fórumtárstól megtudtam, hogy mégis lehet kitenni widgeteket a zárképernyőre : Beállítások/Biztonság/ Modulengedélyezés pipa be. Ez a nagy titok(#1801) bubus66: Csekkolom és ha nekem is, teszem is fel
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
Én Win8.1 64 bit-es oda vissza rakosgattam a ROM-okat, egyenetlen egyszer sem állt meg. Sőt a falshtool-lal csináltam az ftf ROM-okat és mielőtt meg osztottam volna mindegyiket feltettem.Nem csak a Telekomos ment fel azzal(ugye mert nekem nem jelzett, hogy van frissítés) hanem a flashTool-lal.
Edi77 köszi most már tudok aludni, miért te melyiket tetted fel tegnap??
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Mert nincs is frissítés, csak az amit tegnap fel tettél a 4.4.2-őt vagy is ezt D2303_T-Mobile HU_1281-3863_18.3.C.0.37_R2B most jól fogok aludni , hogy meg találdtad a záró képernyőre kirakható alkalmazásokat
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Bazsi75
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan 1 hónapja nyúzom az M2-t. Sony U-ról váltottam ahhoz képest gyors és tökéletes.
Amivel nem tudok kibékülni az a kamera. Nem tudom, hogy user error-e de sokszor pl böngészés közben ha görgetem az oldalt akkor nem gördít hanem úgy veszi mintha megnyitni szeretném. Ez elég idegesítő.
A másik és legnagyobb gondom, hogy töltőre dugva többször újraindult már. (Kocsiban navigáció közben de otthon simán töltőre rakva is) Valamint többször előfordult már, hogy "lefagy" a képernyő. Kikapcsoló gomb működik de nem lehet újraindítani, mert a Kikapcsolásra nem lehet rátapizni. Csak a rejtett OFF gomb segít ilyenkor. Ez másnál jelentkezett már? -
KyeX
csendes tag
válasz Bazsi75 #1809 üzenetére
Az eleje óta jelen vannak ezek a problémák? Félő, hogy hibás példányt fogtál ki, én nem tapasztaltam ilyen gondokat, nem emlékszem, hogy itt a fórumban más panaszkodott volna erre. De hamarosan a többiek is reagálnak majd
Próbálj meg egy gyári visszaállítást, vagy szoftverfrissítést, ha a problémák utána is fennállnak, akkor valószínűleg szervíz lesz belőle...De jó, nőtt a rangom
[ Szerkesztve ]
(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
Vartanus
őstag
Na az S4 mini topikban megkaptam hogy ne válasszam S4 helyett az M2-t mert megbánom mert 1 giga ram kevés lehet és nagyon nagy előny a 1,5 giga és az hogy nem a sony féle gagyi szervizes brigád van. Na egyre jobban elbizonytalanítanak
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
bubus66
nagyúr
válasz Vartanus #1811 üzenetére
A Samsung topicba mondták inkább nem nyilatkozok, azok fanatikusak, csak nehogy a 1,5 GB Ram-ot bánd meg, szerintem ott sokuknak még a 1,5Gb sem elég azon háborog, hogy miért nincs bent 3 GB
-
kisnokia
aktív tag
válasz Vartanus #1811 üzenetére
A honlap információi szerint a Samsung is a Telemaxhoz tartozik, a Sony nincs ott feltüntetve. ATelemax csili-vili, modern szervízközpont, profi nyomonkövetési rendszerrel- és sok reklamációval. Többen panaszkodtak összekarcolt telókra, az én Alcatelem is a Telenor és a Telemax között valahol összetörődött
-
Vartanus
őstag
válasz bubus66 #1812 üzenetére
A másik érvem az S4 mini mellett az alu készülékház lett volna..de kiderült egy ügyesen festett plasztik...
Azt meg mintha neten láttam,vagy olvastam volna hogy az M2 a T3(és Alca Idol X-hez hasonlóan) a külső plasztik borítása egy belső alumínium(M2 esetén,rozsadementes acél T3-nál)keretre van ráerősítve ha jó emlékszem az olvasotakkat vagy látottakat....
Nálad a belakott rendszer mennyi ramot használ? Egy S4 mini tulaj 150-app-os telóján 300Mb szabad ram van.
-
laca7909af
tag
Sziasztok ! Azokhoz lenne kérdésem, akik már frissítettek kitkat-re: menüben állítható az értesítési LED színe a különböző eseményekhez ?
Megfordult már a kezeim között Xperia M és SP is, azokban volt lehetőség állítani a színt. Itt viszont 4.3-nál csak fehéren villog sms-nél, nem fogadott hívásnál. Valahol lehet ezt állítani ?
Válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Vartanus #1814 üzenetére
Egy kicsit kitakarítva ennyi azért 1 Gb nem olyan rossz
Ez pedig csak a kedvedért vissza tett alkalmzások akkor sem húzott le 300MB alá.
Nálad a belakott rendszer mennyi ramot használ? Egy S4 mini tulaj 150-app-os telóján 300Mb szabad ram van.
Azért akkor nem vágnám magam hanyatt a 1,5 GB-ból 150 apk-nál 300MB hát nem valami jó arány
[ Szerkesztve ]
-
Kempeti
tag
Valaki
aki T-nél van,megnézné, hogy ha a töltőt bedugja a konnektorba, akkor sípol-e? Itt sípol, de amint rádugom a telóra, már nem.azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
-
szisz999
újonc
Sziasztok. Kb. egy hónapja cseréltem le a telómat az M2-re. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele, egy hibát vettem észre, hogy miközben telefonálok nem kapcsol be a képernyő (olyan mintha túlságosan érzékeny lenne a közelségszenzor, pedig semmi nincs előtte). Valaki már tapasztalt ilyenfajta hibát?
Nokia 5800 -> LG Optimus 2X -> Sony Xperia M2
-
Edi77
őstag
válasz Vartanus #1814 üzenetére
Szerintem két külön márka tudását nem biztos, hogy jó ennyire összehasonlítgatni, hisz tudjuk, hogy a TW mennyire RAM igényes. Volt Samum, de tettem is fel rá a TW helyett az Apexet, na, akkor normalizálódott vmelyest a dolog, de M2-re fölösleges másik launchert tenni. Nekem is átlag 400MB szabad helyem van, bár kb 33 telepített appom, van. Nem tudom elhinni, hogy valakinek szüksége van 100-150 appra, amit használ is. Ha meg ennyi app mellett a másfél gigából 300MB marad szabadon....hát, nem tudom Ha 2GB-os lenne a RAM, akkor nem gondolkodnál ennyit Te sem
Szerviz: A Telemaxnál nem arról híresek, hogy ügyelnének a telók épségére, illetve lassúak és messze van.Ülj le egy csöndes helyre és nyugodtan gondold át! Amelyikhez a szíved húz igazán, azt vedd meg
(#1815) laca7909af: Nincs változás, de vannak rá appok
(#1817) Kempeti:Meg sem nyikkan
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy amint feloldom a telefont elkezd szaggatni amint valamit csinálok ..úgy jó 10 másodpercig!tudtok erre valami megoldást? -
oliwire
őstag
válasz Kempeti #1817 üzenetére
A töltő "sípol"? Mert az nem baj, hisz ha be van dugva a konnektorba, terhelés alatt van benne az a kis transzformátor és az "sípol". Amint a telefon leveszi a magának való áramot a töltőről, már gondolom abbahagyja. Ha voltál már trafóház mellett, ott ez a zaj már igen nagy, de nem lehet sokmindent tenni ellene. A töltő adapter hasonlít rá, csak kicsiben.
(#1823) Kremmer89
Lehetséges, hogy a telepített alkalmazásaid ram igénye miatt nincs elég ramod, hogy folyamatosan működjön a telefon, így próbál kilépegetni a telefon a kisebb prioritású alkalmazásokból.Facebook app + Messenger sokat el tud vinni. Tiltsd le, töröld le, amit nem használsz. Nézd meg mik mennek a Futó alkalmazásokon belül.
[ Szerkesztve ]
-
Vartanus
őstag
Na ja..igazad van neked is és Bubusnak is abban hogy Samusok fanatikusok nagy részben(én is az voltam )és nem hiszik el hogy a Sony UI-ja ennyire jól bánik a rammal hogy a 1Gb-os M2 kb annyi szabad ramot ad mint a másfeles Samu.
Sosem volt Sonym és nagyon tetszik az M2 designja,anyaghasználata,minősége.Nagy pont nekem a dedikált kamera gomb is.
Pont jó hogy itt vagy Edi megkérdezhetem hogy a 4,8-as kijelző miatt nálad hogy fér el zsebben az M2?Én bal elsö zsebben hordanám.< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
bubus66
nagyúr
válasz Vartanus #1825 üzenetére
Abban biztos voltam, hogy nem hiszik el. Viszont a TW az rengeteg RAM-t zabál, a Sony home meg nem. Esetleg nem 150 app lenne feltelepítve, vagy az gyári appokkal együtt van annyi?
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz Vartanus #1827 üzenetére
A 350-nél pont nem volt tisztítva a RAM, Ha lepucolok minden szemetet és csak az android alapokat hagyom akkor nekem is lenne 500 MB. Ezért mondtam neked, hogy nem tudom, mert S4 minit még nem is láttam (csak képen).
Akkor kb ugyan ott vagy nem 50-55%-ka a RAM használat. Akkor meg miért panaszkodik, miért nem tisztítja meg, hangsúlyozom az a SmartRAMBoostre feltétele után készült. Tehát semmi tisztítás nem volt
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
A Samsungnál háztól-házig garancia van, az S4 Minire ráadásul már prémium, tehát időpontot kell egyeztetni, akkor megjelenik a szerelő, és a szemed láttára javítja a telefont. Az olcsóbb modelleket meg hozzák-viszik. Nincs Samsungom, de ezt azért érdemes megjegyezni.
A Sonyt egyébként a Cordon Electronics javítja, de mindegy is, mert minőségre ugyan az, mint a Telemax a panaszok alapján.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
saphancs
aktív tag
Jól tudom, hogy egyenlőre nem lehet rootolni a kk-t? Nagyon hiányzik egy két dolog. Viszont a teló baromi jó, 2 nap aksi kinéz használati szokásaim mellett, 1 nap akkor is meglesz, ha telepakolom, és romlik az állapota is. Menő
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
-
saphancs
aktív tag
Nekem már a 2 is egy csoda, az s2 a végére jó ha egy napot kibírt. Amúgy az előbb kifelejtettem, hogy a wifi is csúcs, az udvaron simán youtube-zok, az s2 nem is látta a wifimet! Ha meg nem lesz root, akkor visszatérek a jb-re, azt annyi/
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Edi77
őstag
válasz saphancs #1836 üzenetére
A wifit nagyon gyorsan megtalálja, én is tudok az udvarban simán lógni a neten, a GPS is nagyon stabil. Nekem volt már, hogy 5 napig húzta, bár akkor nem nyúztam, mert a melóhelyen nem lehet.
-
tag
Sziaztok. Frissitettem a telom 4.4 re.T mobilos.
Rootolni szeretnèm.Ezt találtam műkődhet ez?Angolul nem tudok:-/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791290
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tomcsa44
tag
Üdv!
Kerestem a neten, de nem találtam meg a frissítési ütemtervet. A Vodások mikor kapják meg a KiKatet?
Köszi. (Nem mintha bármi gondom lenne a 4.3-al.)Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
Marci79
senior tag
-
Andris837
senior tag
válasz Newlachka #1842 üzenetére
Azért, ha szakadó esőben, biciklizés közben egy Aqua lenne a zsebemben nyugodtabb lennék. Bár eddig is megoldottam, hogy ne ázzon be.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Vartanus
őstag
Az Aqua mellett más érv is van.Plédának okáért az Aqua már KK-el jön,így van esély,hogy később a droid-L-t is megkapja,míg a D2303-nek az uccsó verzió a KK lesz.A frissítésen kívül állítólag a vizes M2 már 720P videó felvételre képes 1,3mpx frontkamerát kap.
Esetleg megtudnád nézni nekem-ha nem túl nagy kérés-hogy az M2 mennyire fér el zsebben?
Nagy elismerés a bringázás miatt MTB vagy Road? Amikor elindulsz tekerni mindig viszel magaddal gyorszáras zacsit?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Vartanus #1846 üzenetére
D2303-nek az uccsó verzió a KK
Ezt hol olvastad, hogy a KK az utolsó verzió? Nekem ez nem lényeg, hogy kap-e L vagy sem.. Igaz nem sokáig lesz a M2.
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
Tegnap néztem párom M2-én, hogy a pár napja már elérhető a Kitkat...
Ahogy átnéztem az eddigi hozzászólásokat, nincs túl sok infó róla.Aki már használja pár napja: érdemes frissíteni a 4.3-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások