Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz szabi__memo #16651 üzenetére
persze hogy visszalehet.ha nem lehetne akkor énse nyitottam volna anno.
Iphone 7
-
sdd2
veterán
válasz szabi__memo #16651 üzenetére
Persze. Nyisd ki és Alfs fel ha DX-t akarsz feltenni.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Grave_444
nagyúr
Tudtok ajánlani valami egyszerű zenelejátszót?
-
Grave_444
nagyúr
válasz molnarpeter #16659 üzenetére
Vmi más nincs?
A gyári lejátszó helyett kéne olyan, ami tök egyszerű, de lehet lejátszási listákat csinálni. -
sdd2
veterán
válasz szabi__memo #16660 üzenetére
Nekem x10 minin a GDX-nél üres volt az a menü stockon. Minicm-él kernelel már jó volt.
-
sdd2
veterán
-
sdd2
veterán
válasz szabi__memo #16669 üzenetére
Ott nekem üres volt. Szerintem minden stock-osnak üres de majd FET-MEN ezt tudja igazolni vagy cáfolni
-
dansi
tag
pc companion miért x10nek írja ki x8at ?
meg valaki meg tudná mondani miért nem észleli a telefont? eddig x10nek írta most már semmi....[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést a talán bárgyú hozzászólás miatt, de még nem volt androidod telefonunk, most viszont Kedvesemmel mind a ketten egy ilyen készülék beszerzését tervezzük. Ő függetlenül szeretne fehéret én pedig a Vodánál egy feketét.
Az első kérdésem ezzel kapcsolatos lenne, hogy a Vodánál adott fekete telefon hátlapja átmenetes-e, vagy sima fekete?
A függetlent a gsmline-tól vennénk. Esetleg van valakinek tapasztalata a bolttal?
Van valami olyan nyűgje a telefonnak ami miatt inkább mást vennétek így utólag? (tudom, ez hülye kérdés)
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz molnarpeter #16675 üzenetére
Persze, rugalmas vagyok, de az x8-at ingyen elvihetem, a mini pro viszont 26 000-ba kerülne. Sajnos a sima mini nincs a vodánál, pedig azon elgondolkodnék. Jó ár persze a 26 is, de szerintem elég nekem az x8, főleg, hogy ingyen van. Egyébként eddig samu párti voltam\vagyok, de az x8 eléggé megtetszett, főleg, hogy ingyen kapnám.
May the force be with you!
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz molnarpeter #16687 üzenetére
Kedvesem rendíthetetlenül húz az X8-hoz.
De nála még azt hiszem a Samsung galaxy 3 volt ami tetszett neki.Nálam pedig elsősorban az ár miatt:
-szintén samsung galaxy 3 7000 Ft
- samsung galaxy y 0 Ft - bár azért ez elmarad az X8-tól szinte mindenben
-samsung wave y 5000Ft - na ez egy kakukktojás, mert ugyan nagyon tetszik és olcsó, viszont badas, arra pedig töredék annyi program van mint droidra.Gábor
May the force be with you!
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz FET-MEN #16689 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Tetszik a galaxy y és az is ingyen van, de a kijelzője nagyon elmarad minden téren az x8 kijelzőjétől. Persze lehet, hogy nem számít annyira, de ha ingyen vannak, akkor inkább a jobbat.
Ha az x8 lesz, akkor úgyis írni fogok, mert első androidos telefonom lenne, így biztosan rengeteget fogok bénázni.
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
Stukker1987
senior tag
Üdv Srácok!
Holnapi nap folyamán veszek egy X8-at,amin ebben a listában található 5-ös sorszámú ROM található elvileg.
Tudnátok nekem erről tapasztalati infókkal szolgálni?
Egyáltalán mire figyeljek megvételkor?Sajnos még az életben nem láttam ilyen telót,mivel nekem Optimus Black van,így lövésem sincs hogy mire figyeljek...
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
X8-hoz milyen stabil romot ajánlanátok, amivel száguld a rendszer, és lehetőleg minden működik.
Esetleg a CM9 ICS 4.0.3 - REL1-et próbálta már valaki, van valami tapasztalat vele?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
phoenix64
őstag
válasz molnarpeter #16697 üzenetére
inkább Gdx V22+ alfs V06+ ramscript, persze csak ha 11w35 elötti a teló
-
Richee11
senior tag
le tudná valaki írni, hogy mi a legfrissebb, hivatalosan is kiadott android az X8-ra (root nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest