Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gman999
tag
A gingerdx 019 ben nem tudom tölteni a telómat gépről? A koliban hagytam a teló töltőmet, és csak usb kábelem van itthon ami töltött is gyári romnál de itt nem nagyon akarja feljebb tornázni 3% ról az akksit.
-
punk17
aktív tag
-
Gman999
tag
Ilyen ip tables cuccot lehet vhogy hozzáadni az x8 hoz? A suliban proxys wifi van és emiatt nem tudok marketezni meg jutubozni, és egyetlen proxy alkalmazás működik, a transparent proxy ahoz pedig ez az iptables kellene. Lehet ezzel vmit kezdeni?
-
Gman999
tag
-
punk17
aktív tag
válasz Gman999 #16364 üzenetére
Mikori a telód? Ezt az akkumulátor alatt találod és ilyen formátumba pl. 11W15. Mert ha felraknád alá az Alfs kernelt akkor simán működne. Ha nem akarod akkor kinyitni, akkor próbáld meg a netfilter modult hátha működik úgy is.
A modult nem olyan nagy dolog felrakni
[ Szerkesztve ]
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
Deion Branch
tag
Hogy teszem rá a romot mikor xrecovery módban van? a kártyát nem látja.
" beteszed a memóriakártáydba a zip fájl-t , ujraindítod a telefont," -
FET-MEN
veterán
válasz Deion Branch #16366 üzenetére
xd. ugy kezdődik az egész hogy a rom legyen a kártyádon
Iphone 7
-
zoli8911
csendes tag
Hali! Rootolt készülékem van, létrehoztam SD kártyán egy ext2 partíciót és Link2SD programmal pakolgatom rá az installált alkalmazásokat. Ncore-ról szoktam töltögetni néhány játékot. Az a helyzet, hogy most egy 50 megás app-t nem akar felrakni helyhiány miatt pedig van 120 mega szabad hely a belső memóriában. (Érdekes módon az Astro ebből mindig csak 40 megát lát, az összes többi app látja a 120-at) Nem tudtok valami installert amivel ki lehet választani, hogy az SD ext2 partíciójára telepítsen? +flash és java támogatásról pár szót esetleg? Előre is köszi.
-
FET-MEN
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Deion Branch #16368 üzenetére
Marketről leszeded a Multitouch Visualizert. Ha két ujjas érintésnél pontosan ott a jelzés, ahol az ujjad, teljes értékű dual touchod van, ha nem pont ott, akkor fake dual touch.
mp
-
kaller1
veterán
-
Deion Branch
tag
válasz molnarpeter #16371 üzenetére
Köszi!
Hát sajna ez fail De képek nagyítására meg honlapokra jó. -
simle
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy új vodás x8 23-ért jó vétel?Régebben ilyen telót szerettem volna,aztán most ez anyagilag beleférne
Köszi -
voripeter
csendes tag
Üdv!
Még régebben olvastam itt az oc és a stock kernel kapcsolatáról, és meg tudom erősíteni. Stock kernel mellett az oc modul telepítésének csak akkor van értelme, ha tartósan magasabb teljesítményen használjuk. Akkor viszont jobban zabálja az akksit. Tehát ha nem kell feltétlenül a sok MHz, akkor érdemes törölni (illetve fel sem tenni az oc modult). Mindez persze csak a stock kernelre vonatkozik, legalábbis ahogy itt olvastam (jól emlékszem, csak oda kellenek modulok?).
Mindezt csak nemrég vettem észre, mikor kipróbáltam antutuval, hogy mennyi is az annyi. Egyszer még korábban, oc felrakása előtt mértem egyet, hogy legyen összehasonlítási alap, de mivel oc után is csak kb 100-110 ponttal volt több, ráadásul 691 és 748 között szinte semmi különbség nem volt, inkább 600 MHz-n hagytam, gondoltam ha nagyon kell, akkor feljebb tudom húzni, addig minek erőltetni. Hát nem. Háromszor mértem, és 1180-1190 közötti értékekre esett vissza a pontszám. Így oc modul törölve lett, mert tulajdonképpen nagy szükségem nincs is rá, elvégre játszani nem igen szoktam, másra meg nem tudom, mire lehetne még jó (tényleg, amúgy mire jó még?). -
DzsedalY
tag
Üdv!
GingerXperia romot használok, stock kernellel. Eddig a V012 volt fenn, azután nem is volt fejlesztés, aztán a minap haverom új Xperia Minijének kapcsán nézegettem fórumokat, és észleltem, hogy visszatért a srác, most épp V022 az aktuális. Frissítettem, nyomtam egy wipe cachet meg egy wipe dalvik cachet, újraindítottam, és hibátlanul elindult. Feltettem azt a ramscriptet, amit legutoljára belinkeltetek, meg toltam újra egy odexet, és jobb lett mint valaha.
Összes beállítás és app maradt, és kb 15-20 mb-tal nagyobb a szabad memória, eddig olyan 30-38 volt, ami rendre beesett azért 30 alá, most olyan 40-53 (Alkalmazások/Futó alkalmazásokban nézve)
Antutu (gyári SD kártyával)
Csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
-
punk17
aktív tag
válasz DzsedalY #16378 üzenetére
Soha nem fogom megérteni mi a jó egy tákolt romba, amit egy 14 éves pakolgat össze. 1 sor kódot nem írt, 1 libet nem fordított. Most hogy pár fájlt innen onnan összelop, meg idióta módra berak vagy 10 scriptet azám a fejlesztés... Így készülnek az igazán jó romok...
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
Stripe
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! A párom X8-án folyamatosan megy a kijelző. A futó alkalmazások közül már minden feleslegest kilőttem. A kijelző időkorlátját 30 másodpercre vettem, mégis egy pár perc után bekapcsol a kijelző és folyamatosan világít, ami miatt pár óra alatt lemerül a teló. Nekem már nincs több ötletem a probléma megoldására, ezért fordultam hozzátok. A telón gyári ROM van és nincs ROOT-olva. A válaszokat előre is köszönöm!
-
addikt
válasz Stripe #16381 üzenetére
Javasolt volna egy szoftver frissítés, házilag is biztonságos kb.20-30 perc. Szóba jöhet a SEUS vagy a PC Companion. Mindkettő legális és a garancia is marad.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Stripe #16383 üzenetére
Nincs mit, nem én segítettem, hanem te magadon. Valószínű, hogy olyan alkalmazást töröltél, aminek a beállításában benne van a folyamatos kijelző világítás. Gondolom ez beállítási parancs maradhatott a memóriában valami rejtélyes ok miatt.
Az a lényeg, hogy megoldódott a probléma.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
dansi
tag
Wifi problemai vannak vkinek gdx 22 alfs6... h gyenge a jel ledob es van hogy tobbet nem talal egy halozatot sem ezt a problemat pedig csak egy factory reset oldja meg... otlet? :/
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
Lasy
veterán
Azt nem mondjátok komolyan, hogy a gingerDX v022-ben nincsen wifi tethering?
illetve nem is látja a memkarit.
Ez nagyon rossz rom lett.
Persze most semmit nem tudok vele csinálni, mert egy másik romot nem tudok letölteni, hiszen hiányolja a memkarit.
Azt hittem megmaradt a jó szokása, de nem.Más rom itán kell nézni. ez hihetetlen.
+36702778032
-
mathaus=)
senior tag
Ezt figyeljétek XDDDDDDDDDD Galaxy Gio teszt 3:40nél figyeljetek XDDDDDDDDDD Meg 5:08nál h mit mondd XDDD
-
Lasy
veterán
Bakker ha lenne gép e közelembe nem lenne gond.
De semmivel nem is lehet helyettesíteni?
Mi az, hogy nincsen benne wifi tethering?
ez egy alap a 2.3 romokban.
Ezért tettem fel az x8-ra, hogy a 2.1 helyett jó legyen, erre semmi.
Egyre rosszabb romot adnak ki?
Miért?Ez nagyon gáz már...
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
Eddig mindent a telóról csináltam semmi ilyen gondom nem volt, erre itt van egy friss rom, és semmit nem lehet vele csinálni.
Ez ám a nyagy visszaesés.Clockwork-ből meg simán látja a memkarim tartalmát.
Na de így még egy képet sem tudok a telefonnal csinálni, hogy feltudjam tölteni.
nagyon kiábrándultam ebből a romból.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning