Hirdetés

2020. szeptember 29., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) misanthropy


misanthropy
(csendes tag)

Valóban jó kis sorozat, nemrég fejeztem be az első évadot angol nyelven.
Ha az ember az első pár részt túléli és megérti hogy nem ''katasztrófafilm'' szemszögből kell nézni, akkor abszolút fogyasztható.

(#2) biga


biga
(senior tag)

Nézhető sorozat, de azért - bár az alapsztorija valóban ötletes - nem lett valahogy igazán sikerült sorozat. Egyszeri megnézésre jó, de nekem pl valahogy pont az ''íze'' hiányzik. Jó alapsztori, elég jó szereplők, de egy kicsit elsivárosodó megvalósítás. Az első 2-3 rész után többet vártam tőle. Az utolsó 3-4 meg mintha csak a felélénkítés miatt került volna bele a sztoriba, mert egyébként a korábbi történésekböl nagyon nem következik. (Elég eröltetett volt ez a ''szomszéd város főnöke - aki eddig elég jó haver volt - hirtelen megkergül, és el akarja foglalni Jericho-t'' szál.) Összefoglalva: egy igazán jó film lehetett voolna, fantasztikus alapötlettel, elég jó cselekményekkel, de ellaposodó történésekkel, megvalósítással. Jobb, mint a LOST pl, de PB már határeset, de pl a 24 szvsz lényegesen kidolgozottabb sorozat (bár az 5., 6. évad már ott is kezd túlzás lenni). Szigorúan saját véleményem szerint!

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#3) snecy válasza biga (#2) üzenetére


snecy
(senior tag)

Van amiben igazad van, a történetvezetés tényleg kezdett ellaposodni egy idő után, de pont ez az a fajta potenciál a sorozatban, amit a következő évadokkal ki lehetett volna aktázni, és tipikus példája a ki nem merített lehetőségeknek.

A 24-et nem ismerem, de véleményem szerint mind a Lost, mind a Prison Break is egy évados sorozatok, más kérdés hogy nyújtották a nagy semmit mint a rétestésztát évadokon keresztül, így nálam ezek már a második évad elején unalomba fulladtak.

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#4) RexpecT válasza snecy (#3) üzenetére


RexpecT
(addikt)

A Prison Break tényleg egy évados sorozat a Lost viszont még mindig nagyon izgalmas(ajánlom a figyelmedbe a 3. évadot).Sajnos Februárig várni kell a folytatásra :( .

(#5) sh4d0w válasza snecy (#3) üzenetére


sh4d0w
(nagyúr)

Ilyen sokáig bírtad a Lost-ot...? Nekem az első évad közepén elment a kedvem, amikor egyre több a rejtély, de semmire nincs megoldás...

https://coreinfinity88.blogspot.com

(#6) snecy válasza sh4d0w (#5) üzenetére


snecy
(senior tag)

Csak az első évadot néztem végig, később már csak belenéztem egy-egy epizódba, ahol konstatáltam hogy rendesen kifulladt a sorozat.

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#7) wwenigma válasza snecy (#6) üzenetére


wwenigma
(Jómunkásember)

Szerintem nagyon jó kis sorozat, persze, mint mindegyikben, logikai baklövések ebben is vannak. Mindezek ellenére a sztori jó, a színészek is. Jól lett összedobva. Nekem bejövős.

[Szerkesztve]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#8) néha


néha
(aktív tag)

Ja sztem is egy jó sorozat bár ezt Amerikába nem volt érzékelhető (de azé még folytatják)
(REMÉLEM több sikerrel) :D
Jericho 4 ever

"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen

(#9) spirit007


spirit007
(senior tag)

csak az amerikai szemléletbe nem igazán fért bele hosszútávon egy olyan sorozat, ahol az USA-t atomtámadás éri, átrendeződnek az államhatárok és a tulajdonok, a kisvárosok mindennapjait pedig a fegyveres közelharc és a belviszályok képezik.

Így van !
Az amerikai állampolgárok jobb szeretik inkább azt a verziót, hogy ők a szupernemzet , akik ha hajótörést szenvednek pölö nyolcan akkor , van egy sebész ,egy (volt)kommandós , egy "túlélő" temészet fia , egy rosszfiú aki valójában ártatlan bárányka .......stb stb
De akár a legutolsó , IQ 40-es bolti árufetöltő is ki tud kapcsolni egy időzített bombát a megfelelő kábel elvágásával , valamint a kiégett beteges/alkoholista zsaruk másnaposan(aznaposan) képesek leszedni egy helikoptert egy félroncs rendőrautóval .
:DDD :DDD :DDD

A sorozat szerintem a legjobb ami manapság fut .
Az elmúlt néhány évben csak a Band of Brothers ütte meg ezt a szintet .
Mondjuk szerintem befejezhető lett volna az első évadban a story. A nézettségi adatok alapján simán megoldhatták volna .
Gyanítom a következő 7 részben erre sor kerül .
A siekertelenség (?) oka magyarországon egyértelműen az embertelen időben történő sugárzás : szerda 22:15 ... ki a fene bír addig ébren lenni ... főként akinek másnap meló van :(((

Prison Break .
Első évadot egy huzatra megnéztem .
Nagyon jó volt .
A második már csak szánalom ...

Lost .
Most komolyan , egy rakás ember kerül egy szigetre , több hétig ott vannak és még mindíg érik a nézőt meglepetések (!) Muhahaha . Szerencsétlenek . Egy hét alatt bejárhatták volna az egészet annyian ...

(#10) Yutani


Yutani
(nagyúr)

Hát én egy részét sem néztem meg, már eleve az alaptörténet sem vonz. Nem néztem sem a Lost-ot, sem a Szökést, egyedül a Heroes nyerte el a tetszésemet (na ezt most tudjátok is fikázni), emellett néha megnézem a Dr. House-t, és időnként a Szülifelcsiket. :DDD

Majd ha jönnek a SW és a Sarah Connor Chronicles sorozatok, akkor azokat valszeg nézni fogom. :P

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#11) Gave


Gave
(őstag)

Szerintem remek sorozat a Jericho ..sajnos ahogy hallottam a folytatás elég alacsony költségvetésből készül majd...azért várom rendesen ...ennél márcsak a lost4-et jobban :)

(#12) Pompi válasza spirit007 (#9) üzenetére


Pompi
(MODERÁTOR)

"Lost .
Most komolyan , egy rakás ember kerül egy szigetre , több hétig ott vannak és még mindíg érik a nézőt meglepetések (!) Muhahaha . Szerencsétlenek . Egy hét alatt bejárhatták volna az egészet annyian ..."

Ebből ki is derült, hogy nem láttad. Csak akkor azt nem értem, hogy mi alapján kritzálod?

...

(#13) Xantomas


Xantomas
(őstag)

A Jericho ha szerencséje van, nagyon sokat profitálhat a sztrájknak köszönhetően. Pont akkor fogják vetíteni, amikor szinte semmi mást. Sajnos ez már az idősávra nem igaz, mert este 10 után lesz.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#14) spirit007 válasza Pompi (#12) üzenetére


spirit007
(senior tag)

Tévedsz . Láttam . SAJNOS rááldoztam 2 szabadnapomat az első évadra . Mondhatom az egész évadban egyetlen egy rész volt izgalmas , mikor megtalálták a hajóroncsot és Artz (vagy ki a fene) szétkenődött a dzsungelben . Az utolsó epizód meg egy bazi nagy átverés volt ... Felnyitjuk a ~10 részen át piszkálgatott ajtót 'oszt csókolom VÉGE . Azt sem látjuk mi az francba néz bele a két ürge . (még találgattak a kollégáim is: lejárat/kút/semmi :D )
Na ezek után döntöttem úgy , hogy tényleg nem nézem tovább . Vontatott sz*r , minden epizód végén 5 perc melankólikus zenével pálmafákkal .

(#15) RexpecT válasza spirit007 (#14) üzenetére


RexpecT
(addikt)

Hát van akinek nem jön be.Szvsz egy alap sorozat.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.