Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
tettem bele hűtést, de még mindíg ezt csinálja...
Mr. Hóember
-
pnagy7
aktív tag
B@sszus, ez komoly? Végre...
Nem értettem mivan má, mint a hülyegyere dobált le msn-ről meg mindenhonnan, és nem értettem hogy mé. Viszont az az érdekes, hogyha a faterom gépe nincs bekapcsolva,(ahol a rooter van) csak nagyon ritkán dobál le engem(én usb-vel veszem) Viszot ez fordítva is igaz.
Ha nálam nincs bekapcsolva és csak fateromnál, akkor aig szakadozik, ez miért van?
Ez is a melegedés miatt van?Mr. Hóember
-
tremor
tag
Rájöttem közben a megoldásra,nálam azért müködik rendesen mert nyári időszakban a földön volt,hidegben pedig a igencsak gyenge minőségű (szellős)ablakpárkányon!!!!
Debuggolást vállalok,,házhoz megyek,,,
-
tremor
tag
A fenébe nekem is ez van és hibátlanul müködik vagy 8-hónapja amióta megvan
Debuggolást vállalok,,házhoz megyek,,,
-
pee13
senior tag
Nálam megint előjött egy bosszantó hiba, nem szakadt meg a net, viszont hibásan töltötte be az oldalakat az esetek 90%-ában. Újrakondiztam, megint jó volt egy darabig, aztán ismét elkezdett hibásan tölteni, másik gépen is.. Vettem egy asus routert, azzal jó..
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
drlovi
aktív tag
A cikk hatásra én ist tettem bordákat a chipekre.
De sajna nem javult a dolog.mert töbször hirtelen szétkapcsol a net.
Most is "melegében" szétkaptam a routert. Háááát sütni lehetne rajta.Qrva meleg.
Csoda hogy nem füstölt el. -
JetiRulez
őstag
Köszönöm szépen a cikket.
Nekem is melegszik ez a nyavalyás, szóval lehet, én is beszerzek pár ilyen bordát. Egyébként az enyém külsőleg nem pont így néz ki, de belsőleg biztos megegyezik, ha a típus is ugyanaz.
És már biztosan nem garanciális, úgyhogy félnem se kell.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Male
nagyúr
válasz calciumgirl #75 üzenetére
Végülis igen, az is lehet... de annyit meg nem ér meg az egész.
-
calciumgirl
csendes tag
-
Feruendios
tag
UPUPUPUP Nekem is ez szar tescos fos van és még soha nem jöttem rá. hogy ez a baj én mindig a chello modemre gyanakodtam mert az kurva meleg mindig de holnap én is átmódolom ez szar sztem rakok egy egy 10cm-es ventit a tetejére jó otromba lesz
Ha kell rakok fel képetSajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
llax
senior tag
Meleg lesz, de nem annyira, mint a középen lévő proci. Egyik oldalról a proci, másikról a táp melegíti, erre jön a saját hőtermelése... A fagyásokat biztosan nem switch (túl)melegedése okozza.
Ha megoldod a hő elvezetését a táp részről és a prociról is, akkor a switch is "hűvösebb" lesz néhány fokkal...Sok más router-nél is vannak ilyen gondok, csak nem mindenütt ennyire súlyos...
Jelenleg egy D-Link DI-524 -et használok, azzal nem voltak ilyen gondjaim, mégis kapott egy bordácskát
[ Szerkesztve ]
-
llax
senior tag
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Nekem is kb 3 éve SMC 7004VBR routerem van.
Nagyon ritkán fagy, és akkor is csak az utorrent miatt. Valamit bekavar neki, de mivel tényleg ritkán van, nemfoglalkozok vele, csak 10 s-re kihúzom a tápkábelt és vissza.Nyáron viszont tényleg bitangul melegszik, szó szerint forró. Jővőre ugyhiszem, én is beütemezem ezt a bordás dolgot
-
Kicseréltem, mert fel volt pupulva benne mind, ami elkó volt
Másik táp is van, nem a sajátja. Fesz stimmel, csak egy kicsit több áramot bír. Amúgy bordával, ház nélkül OK. Most így használják.
De télen sztem lleteszik az ablak mellé, még házban sem lesz gondja.Mutogatni való hater díszpinty
-
Tolkarius
tag
király vagy köszi! Lehet nekem is kéne ezzel szórakoznom, még úgyis van felesbe kevéske réz bordám..
-
pee13
senior tag
Anyám egész nap kockult itthon, torrent, netezés, szinte megfagy a rúter
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
LackoMester
addikt
ügyes
nekem is van 1 SMC WBR14(a lakással kaptuk-ránkhagyta az apósom),egész nap fut rajta a torren de semmi baj nincs vele-nem melegszik,nem xarozik,szeretem mert tök egyszerü a a beállitása,ja és még nem volt idöm kicserélni az én Asus WL 520GC routeremmel,de ha jó lesz nem is fogom...ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
leytner
csendes tag
Az előző (valamilyen gagyi Edimax) routerem is nagyon durván forrósodott. Azt én úgy oldottam meg, hogy fullra kiszedtem a burkolatából és csupaszon pihent az asztalomon. Természetesen megtuningoltam néhány hűtőbordával. A legdurvábban melegedő, nagy felületű alkatrészre raktam egy gigabyte chipset hűtőt. De még azt is felfűtötte szépen..
-
Rive
veterán
Ha annyira melegszik, akkor ott nem a rosszul méretezett hűtés a gond. Ki kellene próbálni másik tápról, illetve ellenőrizni, hogy jók-e még benne a kondik - az olcsó kondik cirka ötven százaléka egy éves főzés után már akkor se jó, ha nem pupult fel.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
04ahgy
nagyúr
Nekem is ilyen routerem van, semmi gond vele, egész eddig. Szerintem megérezte, hogy olvastam az írást, mert ma reggel nem volt net, és a gép LAN portjánál két LED (100Mbit/s) helyett csak a kapcsolatot jelző világított. Néha az összes LED felvvilan egyszer, olyan erőltetetten. Kihúztam, visszadugtam, most jó. Melegedés miatt lenne??? Négy gép van rádugva, helyesebben 3 gép és egy WLAN AP.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Hát nekem elég kicsinek tűnnek a bordák, örülj ha ennyivel megúsztad
Nekem két 486-os borda van ráreszelve az IC-kre, meg a feszszabályzón is egy kis borda (olyan forró hogy meg se lehet fogni), és most haveromknál már doboz nélkül megy, mert a nyári meleget így sem bírta...
Pedig egyébként jó router, csak ne melegedne...@Cpt. Pirk :Hm, csak nem arról van szó, amit én adtam neked kölcsön?
Egyébként konkrétan az két gépet még elbírt zárt házzal, négyet már nem... De szerintem télre vissza lesz téve a teteje, haveréknál a Szántóban sztem nem lesz túl meleg :S[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
devast
addikt
Ezek a körömlakklemosók igaz, hogy oldószerként megfelelőek, de tisztítószerként nem(illatosító, körömápoló adalékok etc...). ie: feloldod a szemetet, majd jól szétkened mégtöbb szeméttel rajta. Alkohollal meg az a baj, hogy nem mindent old(ezt elsőkézből erősítem meg ), ezért szoktak kétfázisú megoldásokat használni erre(aka arcticlean stb). Ha csak körömlakklemosó van, utánna mindenképpen érdemes áttörölni izopropil alkohollal.
[ Szerkesztve ]
-
pee13
senior tag
-
pee13
senior tag
Megcsináltam. Csúnyának baromi ronda, de hatásosnak hatásos.
[link][ Szerkesztve ]
-
tomy_cz
senior tag
Nah..sőth..nekem is van ilyen routerem...egy üzemben az albiban, egy meg a fiókba tartalékba! Ezenkívül egy már meghalt nálam, egyszerűen nem akarta a netet osztani, vagyis csinálta csak ha már egy gépnél több volt rákötve akkor már senkinek sem adott
Itthon egy TP-LINK WR642G ketyeg Nonstop, nah ez nagyon jó router! Ez bírjja.. Régóta megvan és meg se nyekken.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
pee13
senior tag
Az milyen lenne, ha fognám a dremelt, és ezt kivágnám a tetejéből?
-
Hunter2
addikt
"előtt ajánlott megtörölni az icket valami alkohol szerűvel."
helyesen: IC-ket
-
calciumgirl
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #19 üzenetére
Oszt meg mé OMG? Egyszerűbb leszedni a fedelet, mint bordát ragasztani az ícékre, aminek feltett fedélnél alig van hatása.
-
aktív tag
tudtam, hogy ez a rohadt router a hibás! néha bekapcsolva hagyom a gépet éjszakára tölteni és reggel veszem észre, hogy egész éjjel feleslegesen ment, mert ez a buzi router szétkapcsolt. akkor még jó, hogy abba vertem egyet ököllel és nem a gépbe vagy a modembe!
Peace is a lie, there is only passion...
-
pee13
senior tag
Köszi a visszajelzéseket!
Nem is tudom hol kezdjem a válaszolásokat..Rive: Igen, látom az epromot, de gondoltam elfér
És tényleg jó lenne egy kis hűtés a fetnek, de ő pont a doboz aljába fekszik pofával
Gondoltam fúrok pár lyukat, de nem volt kedvem koszolni. Talán nyáron megejtem.D.Orion: Minő pazarlás, micsoda kár
angyalpc2: Nálam is néha szétkapcsol a modem, de annak legalább normális szellőzése van. Majd lehet azt is megmoddolom, iszonyatosan meleg tud lenni, csodálkozom, hogy nem olvad le a háza. Régen az ADSL-es dlink-360R modemem volt ilyen. Egy 3 centis ventit fogattal az oldalára, különben szinte átolvadt az asztallapon
Athlon64+: Enyém 1 éve üzemel, még soha nem fagyott le, és ezt a dobálást is csak újonnan kezdte.
kételkedem: Igen, elég agresszív, de nem hiszem, hogy leszedné a chip tetejét. Maximum a felirat jön
Sanyix: Én ezt az IP kéréses megoldást egyszerűen oldom meg, ha valamiért elmegy a net, akkor modem újraindít, router újraindít, visszaülök a géphez, és nyomok egy resetet a modemre.
-
JanR
addikt
válasz kételkedem #26 üzenetére
Tudod az informatikusok kerek szammal szamolnak : 1024
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Viszont ha visszazárod a dobozt, akkor olyan a borda, mintha ott sem lenne (ezt be is lehetne írni a cikkbe), pont tegnap tanultunk ilyen dolgok tervezéséről.
Amúgy nálam is volt egy ideig ilyen router, azon a tieidnél nagyobb bordák voltak, de még úgy is nagyon melegek lettek.
Most egy TPlink TL-R406 router van, tudásban egyformák, viszont ez beéri 300mA-s táppal, az SMC-nek meg kellett 1A, azért is melegedett annyira.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Male
nagyúr
Nekem is ilyen van... pontosabban a V3-as, aminek kicsit más a doboza ahogy látom.
Szintén lassul-fagyogat, baromi idegesítő. Kivettem a dobozából, de nem lett jobb a helyzet
Megpróbálkozom én is akkor egy bordával, hátha...
(a kondit mondják páran a tápcsati körül, de látszólag azok jók, nem púposak) -
kételkedem
addikt
mod: uuu de kerek a szakmai hozzaszolasaim szama - 1024
Egy picit kocka-e vagyol-e?
Kerek volt még a 8. 16. 32. 64. 128. 256. és a következő kerek hozzászólás a 2048. leszHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
JanR
addikt
Uhuhuuu, nagyon jo iras. Ha hazaerek a DLINK routeremet szet is kapom, aztan ragasztgatok! Nagyon koszi, nekem ugyan ez volt a problemam... Legalabb is nyaron, mert telen odatettem az ajto melle, ahol fujt be a hideg es az hutotte rendesen, csak hat maceras pakolgatni!
Nalam a hiba ugy nyilvanult meg, hogy fogta magat es szetkapcsolt mindent. A Win elezte, hogy 100%-os halozat, de amugy meg semmilye jellegu jel nem volt.
Viszont most nagyobb gondban vagyok, mert tegnap a modemem csinalta ezt, na azzal mit kezdjek? UPC-s ujfajta modem ( fiber net - hez adjak ). Szerintem viszem a melyhutobe
mod: uuu de kerek a szakmai hozzaszolasaim szama - 1024
[ Szerkesztve ]
-
Sanyix
őstag
válasz calciumgirl #17 üzenetére
Ownz. Én modemet használtam hasonlóképpen, csak én nem akasztottam fel, hanem egy kisszékre tettem
Egyébként nekem is smc-m van. Egy időben vagyott, aztán pár firmware frissítés után már nem. Viszont hülye mint a segg. Pl kábelmodemet nem lehet újraindítani úgy hogy be van duga a router, mert, a kábelmodem amíg nem csatlakozik, oszt a routernek egy 192.168-as belsőhálós címet. Miután becsatlakozott a modem úgy már tud adni publikus ip-t a szolgáltatótól... a router szarik rá... az a vicces hogy a webes felületén az ip cím release-re kattintva sem hajlandó elengedni a címet, sőt ha kihúzom belőle a modem lankábelét sem. Ilyenkor full reset kell, csak akkor hajlandó új ip-t kérni.
Azon viszont meglepődtem, hogy nem egy új router, de 100 megás a wan portja is (akkoriban a wan portokat 10 megával spórolgatták, csak a lan volt 100 mega).
Bár az enyém wbr-14G2.[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
jaja1981
addikt
Le kell venni a dobozt a routerről és a modemről is.
Ez a legjobb megoldás. -
CSorBA
őstag
Nekem is ilyen routerem van, ha jól tudom, már 5,5 éves Azóta ki sem volt kapcsolva még soha. Semmi baja, szeretem.
-
ddekany
veterán
Na igen... szóval lényegében egy évre kapom a router-t, csak ezt így konkrétan nem közlik. Mondjuk ez a típus, ha jól értettem, az első napról ilyen. De szóval, a tervezett életartamokkal a gond csupán az, hogy nem jelzi előre vízhangzó női hangon a cucc, hogy warning, a rendszer 5 nap múlva megsemmisíti önmagát. Tehát mikor bekrepál, akkor áll a bál. Mondjuk egy router csere pont nem sok idő, viszont a rohangálás amivel jár, az. Tehát ezek szerint mikor közeleg az 1 év, akkor előre meg kell venni az újat... Sőt, hát eleve kettőt kell venni, álltában már csak nem rohad szét. (Belegondolok, az 1 évre sem olyan nagyon fontos odafigyelnie a gyártónak, mert úgysincs idő azzal jótállással baszakodni első körben, muszáj azonnal venned egy másikat. Tehát ha utólag még kénytelenek is cserélni, akkor is már vettél +1 új készüléket.)
[ Szerkesztve ]
-
misx
senior tag
Nekem is ilyen cumó van már vagy 3,5 éve. Ritkán télleg lefagy, ilyenkor ki kell húzni, de én nem foglalkoztam vele, mert napi 24h-ba megy, szóval ennyi kis szussz belefér neki.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz calciumgirl #17 üzenetére
OMG
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
calciumgirl
csendes tag
Én ezt sokkal egyszerűbben oldottam meg:
-
kételkedem
addikt
Én is úgy gondolom, hogy ha már úgyis ugrik a garancia, a tetejére 5-ös fúróval szép szabályos elrendezésben lehet igényes lyukakat készíteni, így a hűtőbordáról a meleg el is tud távozni.
Másik észrevételem az, hogy az aceton helyett inkább tiszta szeszt, esetleg arcszeszt vagy ecetet, ablaktisztítót használjunk zsírtalanításra, tisztításra. A aceton elég agresszív oldószer.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
törölt tag
Pontosan így voltam én is. De az SMC előtt még szenvedtem D-link-kel is, az is lehalt, meg a környékemen is akinek volt. Aztán volt egy SMC gariscserém, most meg ez is el kezdett fagyogatni. Eladtam, TP-Link wifi-s lett belőle, azóta egy fagyás sem volt. (Bár ennél a második SMC-nél segíthetett volna a hűtés.....gyanús.)
-
ddekany
veterán
Azt nem értem, hogy ezek a faszok (és a többi hasonló) miért nem próbálják ki routerüket mielőtt millió számra legyártják? Vagy kipróbálták, de úgy gondolták szarni bele, emiatt garanciával nem veszik vissza úgysem, a borda és a lyuk a dobozon meg drága? Vagy hogy megy ez? (Routerekből különösen elegem van... kb 4 év alatt a 3.-at fogyasztjuk el. Ilyen néhány lyukasban nincs normális?)
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
És aztán, mikor már tiszta lett, lenyalogatod az Unicumot, mint fLeSs-ék a CPU tesztekben a bacsis által forradalmasított hűtőpasztát?
Amúgy ilyen roterem van, 2003 óta, és nincs baja, habár nekem függőlegesen van szerelve a kezdetektől, és 1cm-rel kilóg az asztaltól. A legnagyobb nyári, tetőtéri szobás meleg sem kottyan meg neki, lévén a természetes légcirkuláció, és hőátadás nem hiúsul meg.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Peter Kiss
őstag
Régebbi SMC 7004VBR-ek nagy áramot vettek fel (2 A-t talán), hihetetlen melegek voltak. Egyet már láttam meghalni, viszont nekem egy újabb van, ami már csak 1 A-t vesz fel, nem is meleg annyira. Mondjuk néha lefagy, de ez még elmegy.
-
angyalpc2
aktív tag
nekem a kábelmodemem fagy hasonlóképp, főleg nyáron
minden megy egyszer csak elmegy játék közben a kimenő adat..persze a bemenő jött továbra is mert mászkáltak az emberek körülöttem ...aztán az is elkezdett szakdozni és meghalt a modem ...resetre már itt van állandóan egy
volt olyan nap hogy 10x-er kellett újra indítani...raktam rá ventit de nem segített.
viszont ha az egyik sarkát úgy 3cmre lelógatom akkor nem fagy..gondolom a hőtgulás következtében valahol kontaktos
de jó kis modem test időszak alatt 100mbit föl le ment (2 óra alatt többett töltöttem mint egyébként egész hónap alatt )
-
VIC20
őstag
Köszi a tippet, kipróbálom. Nálam is SMC megy, sajnos. Nem tudom, miért, de van egy olyan webes szolgáltatás, ami egyszerűen nem ment a TP-Link-es routerrel, SMC-vel meg igen. Ki érti ezt?
Csak egy megjegyzés: a körömlakklemosó és a hígító távolról sem alkoholszerű oldószer, ezeket nem is merem használni. Patikából szoktam venni 98%-os alkoholt az efféle tisztításokhoz.
-
Rive
veterán
Hümm.
- Az epromra nem kell borda, nagyon keveset disszipál. Az eprom az AAMIC feliratú chip a vastag, chip alá görbitett lábakkal.
- a hátoldalon ugyanakkor jó lenne valami hővezető párna a FET környékére.
- az egésznek a hatásossága némileg korlátozott a remekbeszabott szellőzésű műanyagdoboz miatt
'Amúgy' jó.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Drenadar
veterán
Nekem is smc routerem volt, de nagyon butácska volt. És skszor előfordult, hogy kikellett húznom a routert, és vissza dugni, nem tudom, hogy melegedés miatt-e, de a wifit se rendesen szórta. Inkább vettem egy Linksys WRT54GL-t, azzal hibátlanúl megy minden és nagyon durva mennyivel többet tud, mennyivel több a beállítási lehetősége.
-
D.Orion
veterán
Hm.. Nekem egy régi Micronet router-em van. Rendszeres nálam is a net-szakadás melyet csak a router hálózatból való kihúzása majd visszacsatlakoztatása old meg. Jó párszor szétszedtem már én is és észrevettem, hogy bizony pár chip elég forró. Asszem én is dobok bele pár bordát, ennyit megér. Thx az ötletet.
-
hemaka
nagyúr
Ezért vettem TP-Linket, az még csak a langyos szintet sem éri el. De régebben sokat szenvedtem egy SMC routerrel, lehet annak is ez volt a baja.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
buchy
tag
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Kösz, nekem is ilyen routerem van és engem is ledobál.
Megpróbálom majd én is. -
Mr.Csizmás
titán
hasznos.
több értelme van, mint a világító kapcsolóknak....
korrektúra: "cégezni" - végezni?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP 2013 Ultraslim Docking Station dokkoló 65W-os táppal ÚJ vagy használt AKCIÓ
- PC Game Pass 3-36 hónap
- PC tanulásra vagy játékra: i3-4130 3.40GHz, 8GB RAM, R7 250X 1GB, 120GB SSD, 1TB HDD, WiFi, Bill,
- PlayStation 5 Pro ~2 év garanciával
- Eladdó új Gamer PC - RTX 4060 + Ryzen 5 5600 /16GB DDR4 /512GB SSD - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest