- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Köszönet a leírásért!
Tökéletesen működik. -
nemreg
csendes tag
Ez a firmware jó novo7 tornadoshoz is? Ha nem akkor honnan lehetne letölteni hozzá magyar firmwaret?
-
sajt02
újonc
oké rájöttem hogy az is le van irva
-
sajt02
újonc
helló
Nekem is ainol novo 7 elf androidos tabom van, de nem talál rá illezstőprogramot a gép (win7)!
Elküldenéd nekem a te illesztőprogidad, vagy adol egy linket, honnan tölcsem le?
-
Heller2
aktív tag
válasz
slimshady #11 üzenetére
Üdv!
Igen, már túl vagyok rajta! ...
Nem lett szép amit műveltem, de majd orvosolom a "sérüléseket"!
Aki esetleg tervezi a szétszedést:
A kis műanyag lapokat valami, szintén műanyag dologgal lehet lepiszkálni. Gyakorlatilag egy oda beszabott,kis fekete, kétoldalú ragasztólapocskára van ragasztva, ez a fekete dolog takarja a csavarokat is. Ezeket eltávolítva aztán már könnyű dolgunk van. Valahol egy szélet elkezdve, le lehet szedni a kijelzőt védő keretet. Az alaplapot aztán két kis csavar tartja, elég kicsik, így nehéz észrevenni őket. Ha már ezek sincsenek bent, akkor az egész belső részt kivehetjük. Csak óvatosan mert a szalagkábelek egy sárga ragasztó szalaggal vannak védve.
Lényegében ennyi. Nagyon puha a műanyag, így bármilyen erőszakosabb behatásra "kicsipkézi" a széleket.
Én az érintőképernyő hiba miatt szedtem szét, amolyan "már mindegy" alapon. De nem ez hozta meg a javulást...Volt a youtube-on az a videó, amikor a gyerek hajszárítóval melegítette a kijelző...Na, nálam ez sem működött, viszont az ablak melletti asztalon hagytam, sütötte a nap függönyön keresztül....nem tudatosan volt ez a dolog...Este gondoltam megint cserélgetem a romokat, hátha és nagy meglepetésemre működött a kijelző és azóta is gond nélkül működik!
Röviden ennyi....Nem mertem elküldeni garanciában, mert az egyik sarkon volt egy kis karc, pont olyan szerencsétlenül, hogy biztosan belekötöttek volna...
-
Heller2
aktív tag
Üdv!
Kérdés..azokat a műanyag kis négyzeteket, amik a csavarokat takarják oldalt, azt hogy lehet szépen kiszedni? Nem feltétlenül akarom a négyzeteket mgmenteni, csak a házat nem akarnám szétfeszegetni. Valaki szedett szét már ilyet?
-
kovgab
tag
UP, hasznos cucc
-
hevizms
addikt
Teclast a10t tabletnél ugyanez az eljárás,természetesen a hozzávaló rommal.
Nem tudom melyik rom milyen,de amit én töltöttem le eddig a Teclasthoz,abban benne volt a livesuite,úgyhogy nem kellett külön letöltenem.
Viszont az inditási procedura ugyanez.Volume - nyomva tartva,közben usb rádug,majd bekapcs gomb nyomkodva.Települ és örülBátran neki lehet állni,nem kell félni.Szerintem nagyon elrontani nem lehet.Legyen feltöltve az akksija azt ennyi.
-
Priszi
csendes tag
Nagyon köszönöm a cikket. Ez alapján nekem is sikerült. A másik verziót, ami egy újabb alapsávra épül, nem próbálta senki?
-
törölt tag
Ezek alapján tényleg gyerekjáték a telepítés! Köszönjük a részletes leírást! További sok sikert az android világában!!!
-
kicsigixxer
csendes tag
megcsináltam működik Király!!!!
-
Recon666
Közösségépítő
Csak megcsináltad, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A kövezkezőkben a v0.6-os Custom ROM-ot fogjuk feltelepíteni. Ez az Ainol v0.9 Kernel-re épül és a LiveSuit nevű...
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest