- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
Nekem egy HP G6 2018sh notim van. (A10+7670m)
Nekem hatalmas csalódás ez a laptop (az anyaghasználatot nem számítom), ami nem tetszik az, hogy iszonyatosan melegszik, sipít a hűtés és ráadásul én bíztam ebben a dual graphicsban azért vettem meg 180-ért, de inkább vettem volna egy 630m+intel lenovot.
Kipróbáltam már minden ati driverrel 12.6-tól a legújabbig és soha egy fps-el nem dobott még többet a dual graphics, mint a 7670m. Pedig sok játékkal próbáltam, olyanokkal is amik kifejezetten AMD ajánlottak voltak de semmi. Egy huncut fps nem volt plusszba, pedig amd system monitorral is vígan skálázódott.
Ráadásul a 7660g és 7670m között kb 1-2 fps különbség van, ellenben 7660g-vel kevésbé melegszik. Így azzal használom.
Arról nem is beszélve, hogy a mostani PC-s játékoknál azt vettem észre (nemcsak notin, hanem pc-n is), hogy hiába van meg a 40-50+ fps mégis vannak mikor akadások, fps droppok. Szörnyű.Ha esetleg tud valaki tippet, hogy működhetne mégis ezen a notin a DG win7 alatt, azt megköszönném, ha megírná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VGA hiba
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ienyrid m4 pro s+max kiváló állapotban riasztoval plusz ledel !!!!!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest