Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgtom
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Szívesen!

Én ez alapján csináltam -
tgtom
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Hát mivel volt ismerős samsungnál ezért 4-5 ezerért elküldték, de emlékszem, hogy ezt az egy darabot is alig találták meg... nem nagyon van már hozzá alkatrész, amennyire tudom és persze én is itthon cseréltem ki, youtube-on vannak ilyen szétszedős videók.
-
phaet0n
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Ha van bátorságod, meg műszaki érzéked, magadnak is kicserélheted.
-
novinyul
veterán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Minden igaz akkor kb.8-9eft.
-
tgtom
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
egyszer nekem is minden előjel és sérülés nélkül ment tönkre az érintő benne, bár igaz csak a bal felső sarka, de cserélni kellett a digitizert...
-
llll
senior tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
nincs mit
közben én is megnéztem:
a 25 fps-t bizony már nem viszi
én 24-re konvertálom az ilyet
törtszámúra még nem próbáltammondjuk tv sorozatokat már többet is végignéztem rajta én is

pár látványosnak számító mozifilmet is, de azokat mégsem ezen fogom -
llll
senior tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
asszem max 25-ös fps-sel boldogul a teló
ha ennél esetleg magasabb a megnézni kívánt filmé, akkor biza sajnos mégis csak konvertálni kell
(minden más érték maradhat, tehát semmilyen észrevehető minőségi romlással nem jár a dolog, csak hát ugye a macera...)
vagy nem a telefonon kell megnézni
egyébként sztem teljesen jók a gyári lejátszók, felesleges harmadikat telepíteni
(csak az összeakadás esélye nő)tgtom:
s k??
elismerésem
aki mer, az nyer -
válasz
DarthPeeter
üzenetére
sygic-et használok! nekem jobban bejön mint a garmin, főleg az új sygic!
Lehet hogy a beállításoknál le van tiltva a Beépített GPS vevő!
(Menü--->Eszközök--->Hely--->GPS adatok--->Helymeghatározási módszerek: pipát a beépített GPS elé) -
Bdanyy
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Megnéztem van 40 megás csomag 690-ért, és 990 ért 100-as, ezeknél 10kbyte 2 forintba kerül, ha túlléped. T-mobilenál azt se felejsd el, hogy napi 15 ingyensmst lehet küldeni wapról, bármilyen magyar számra, és ez már kb 2003 óta működik

-
Bdanyy
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Nekem T-Mobilenál 500 megás van, ez 1990, régebben net80 volt arról váltottam "vissza", ugyanis az drágább volt kicsivel

Ez elég szokott lenni hó végéig is, opera minivel, meg sok msn és e-mail.
-
phaet0n
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
A Symbian egyáltalán nem lassú (főleg nem az i8910-en). És az sem igaz, hogy nincsenek rá programok.
Egyedül a felhasználói élmény az, amiben alulmaradhat más rendszerekkel szemben, de ha nem vágyad, hogy a telefonod egy csüngőbongó-csimbum-cirkusz látványát nyújtsa, akkor talán be fogod érni ezzel is.
A navigáción meg még néha én is meglepődök, hogy milyen jó. -
Senser87
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Én még mindig nem cserélném le másra, Az N8 nem rossz, de nem is az igazi, szifon4 az...inkább nem is mondom, hisz tudja mindenki... Galaxy S meg nem is tetszik :S
-
fungi
aktív tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Egyetértek az elóttem szólókkal. Garminon kívül Ndrive,NokiaMaps, Sygic is szépen működik a HD-n.Nokiaprogramok Symbian oldalain vannak leírások,térképek. /Programok ‹ Symbian alkalmazások ‹ GPS és navigációs szoftverek/
-
nagyix
csendes tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz! A symbi nagyon jó kis háttér, tényleg minden van hozzá, csak kitartóan kell böngészni a netet. A telcsi GPS-e nagyon jó Én nagyon elégedett vagyok vele, jobb mint az eddigi Nokiáimon volt (N82-N85-N86). Garmin navigációt ingyen letöltheted, és a világ szinte összes országának térképét megtalálhatod hozzá.
-
Pizgyec
csendes tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
hát aki tanácsot adott neked nem látott sok symbian rendszert... gyors, rengeteg progi van hozzá, és mind ingyen... ez nem hájfon... és még térereje is van

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő