Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam900331
csendes tag
Nem teljesen értem a telefonon megjelenített névjegyek szinkronizálását az órára. A telefonon be van állitva hogy minden névjegyet megjelenítsem. Ebbe beletartozik a Google fiókomba tárolt névjegyek és az Exchangebe tároltak is. A telefonba értelemszerüen megjelennek ezek a névjegyek. Viszont az órába úgy veszem észre hogy a Googleben tároltak és 1-2db Exchangebe tárolt névjegy jelennek meg. Teljesen logikátlannak tartom a működését. Próbaképp kipróbáltam hogy a telefonon beállitottam csak az Exchangeben tárolt névjegyek jelenjenek meg, óra újraindítás majd meglepődve látom hogy az előbb említett névjegyeket jeleníti meg továbbra is. Miért?
Kicsit kezdek kiábrándulni ebből az okosnak mondott órából...
-
adam900331
csendes tag
válasz
laszlolczka #4835 üzenetére
Googlebe mentem a névjegyeket, a galaxy wearable alkalmazásba az van beállitva. 2 névjegyet jelenít meg de nem értem miért azt a kettőt...
-
adam900331
csendes tag
Sziasztok!
Az óra frissítése óta tapasztalt valaki olyan jelenséget, hogy ha megszűnik a bluetooth kapcsolat akkor nem csatlakozik távoli módba a telefon és az óra?
-
adam900331
csendes tag
válasz
Leslie1966 #4741 üzenetére
Pontosan mit jelent az, hogy összeomlik? Mit csinál vagy mit nem csinál?
-
adam900331
csendes tag
A Samsungnál érvényben van az a lehetőség, hogy termék regisztrálásakor +1 év gari jár? Ez vonatkozik az orákra is?
-
adam900331
csendes tag
válasz
adam900331 #4673 üzenetére
Jó lett nekem is. A routeremen le volt tiltva a 8080-as port, miután kinyitottam, megjavult.
-
adam900331
csendes tag
Mitől függ az, hogy kinek működik így a WIFI-n keresztül értesítések átküldése vagy sem? Én is kikapcsoltam a Wifi profilok szinkronizálását, kikapcsoltam a bluetoothot a telefonon, majd az óra és a telefon is ugyanazon a wifin vannak, de csak ennyit ír ki a telefon, hogy megszakadt a kapcsolat a Gear S3-mal.
-
adam900331
csendes tag
válasz
ferenck #4651 üzenetére
Nem értem akkor, nekem is ugyanezek vannak beállítva, hiába csatlakozok le a bluetoothról, az óra átmegy wifi-re, a telefon is azon van, de nekem a telefon annyit jelez, hogy megszakadt a kapcsolat a következővel: Gear S3. Értesítés nem megy át.
Ha bemégy az Óra névjegye-Samsung account-Saját profil-Biztonság-Bejelentkezett ezközök menüpontba, mit jelenít meg Neked? Nekem csak a telefont jelzi.
-
adam900331
csendes tag
válasz
Ladislaoca #4639 üzenetére
Olvastam róla, hogy van ilyen benne, hogy távoli kapcsolat wifin keresztül, viszont nekem sajnos nem működik. Mit kell még beállítanom?
-
adam900331
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Gear S3 Frontier, ha nem bluetoothon keresztül kapcsolódik az óra a telefonhoz, viszont ugyanazon a wifin vannak, akkor az értesítések wifin keresztül is átmenjenek az órára? A telefonon be vagyok jelentkezve a Samdung fiókomba, a telefonomba pedig a "Távoli kapcsolódás" engedélyezve van.
Köszi!
-
adam900331
csendes tag
Sziasztok!
Szert tettem egy Samsung Gear S3 Frontier típusú órára. Egy Samsung Galaxy S6 Edge+ telefonnal használom. Sikerült összepárosítanom, viszont az órán az üzenetekbe belépve azt írja, hogy nincs üzenet, pedig a telefonon vannak tárolt SMS-ek. A névjegyeket és a hívásnaplót megjeleníti az óra. Az alkalmazásbeállításoknál a Galaxy Wearable alkamazásnál csak a Helyadatok, Névjegyek, Telefon és Tárhely van feltüntetve, amik engedélyezve is vannak.
Hol tudom azt beállítani, hogy az órán is ott legyenek a telefonban tárolt SMS-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest