Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
Yager01 #5340 üzenetére
mint írtam fenntebb, hosszan nyomod alsó gombot a wifi downloadra is, a várakozós nem működött nálam sem szívtam vele ma hajnalban bőven
aztán "tülrelmesen várj az ap..." türelmes voltam majdnem egy órát aztán YT-n láttam, hogy ott is két klikk az alsó gombbal és már szórja is a wifit
a többit a leírás alapján csináltam, amit tegnap este linkeltek nekem, hogy hogyan smit. és ma már fizettem is egyet az órával
nem jött sms-re curve appban megadtam a másik számom, a 30-asra nem jött sms, a 20-as számomra rögtön megjött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS okosóra
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 2 év garancia
- Apple Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest