Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olta
aktív tag
Van nekem egy S3-am, es olyan problemam van vele, hogy telefonalaskor aktiv marad a kepernyo, nem sotetiti el. Szerintem eddig jo volt, nem emlekszem, hogy valamit elnyomkodtam volna. Beallitasokban nem talaltam erre vonatkozo reszt, valaki tudna segiteni, hogy lehet visszakapcsolni, hogy elsotetuljon?
Elso androidos keszulekem, szoval minden gyari, semmi buhera nem volt
-
olta
aktív tag
válasz gilfoyle #18287 üzenetére
Megneztem a kodot, meg is talaltam a szenzor reszt. Beleptem, ugralnak a szamok, azonban a Proximity Sensor adatai fixek, megpedig:
PROXIMITY: 0.0
ADC: 0(0,0,0)Meg tudna nezni valaki, hogy ez most jo vagy nem? Mindegy hogy eltakarom, vagy szabadon hagyom, folyamatosan 0.
Amugy a legelso kis pottyot a kijelzo tetejen latom sotetben halvany pirosan vilagitani.
[ Szerkesztve ]
-
olta
aktív tag
Adatforgalom 1 honap alatt ~ 500Mbyte(van olyan hogy csak 300, de van hogy 700 )
- 6 napig atlagosan napi 3 ora bongeszes Chrome-val, ebben van youtube video nezese is neha
- szinkronizalasok orankentMegneztem, beepitett szerint jelenleg 170Mbyte
Nagyjabol ez adja ki, a tobbi dolog elhanyagolhato
-
olta
aktív tag
válasz biroatis #36323 üzenetére
Nem szoktam surven hozzaszolni a forumhoz, de az, hogy a roviditett szavaidon kivul ebben a hozzaszolasodban 18 db nyelvtani hiba van, az nalam kiveri a biztositekot. Szinte ertelmezhetetlen eme hozzaszolasod. Ha magyar nyelvbol kellene nyelvvizsgaznod, meg az alapfokuhoz is tobb honapot kellene tanlulnod, hogy sikeruljon. Es ez nem vicc, ez komoly. Komolyan mondom, vicc, hogy a 21. szazadban az a fontosabb, hogy ki milyen muszaki kutyuvel rohangal, de arra mindenki magasrol tesz, hogy a sajat anyanyelven keptelen helyesen irni. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz 20 ev mulva...
-
olta
aktív tag
válasz --Rawlings-- #53741 üzenetére
En innen vettem gyari Samsung garanciaval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest