Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Carline
őstag
Látom kérdezted az xda-n is, de ott sincs root arra a párosra.
Marad a várakozás, hogy kikerüljön az a firmware a sammobile.com -ra és tudják rootolni.Esetleg rárakod Odinnal az XXLF4/TMHLF1 firmwaret és azután a rootolt ugyanilyet.
Bár azt nem tudom, hogy próbált-e már valaki.
Nekem a fenti firmware volt a készüléken eredetileg.
Miután felraktam a rootot, a twrp-t, a jetmodot azután PDA XXLD1, PHONE: XXLF4, CSC: Unknown lett.
A binary counter pedig az mint amit az első hozzászóláshoz fényképeztem ezek után.
Szóval működhet, de a felelősség a tiéd!˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
-
-
Carline
őstag
Igen én a cillitbenget használom. Nagyon jó a telónak, hát még a memóriáknak. Sokkal több marad szabadon.
Egyébként rendszeresen naponta többször kell recoveryből factory resetet végrehajtani, az ürít ám csak igazából!˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
törölt tag
Hülye kérdésre hülye válasz? Egyébként memória vagy ram? Memóriát nem kell tisztán tartani.. meg a ramot sem... de ha annyira űrítgetni akarod hajrá, csak ez az android makacs egy csávó, kiűríted a ramot fél perc múlva újra megnyitja az összeset. Ja, és ez jobban lefogyasztja az akksit, mintha hagynád békében a ramban... ott ugyanis nem használja a cpu-t.
-
törölt tag
Ha nem használsz mindenféle divatvackot, amit csak fel lehet tenni a vasra, és ki tudja, hogy vannak megírva, akkor nem kell. Volt itt akinek a memótisztogató progi készenlétbajokat okozott...
Kezdésből ne nézd a memóriát, hanem bízd a rendszerre, mondjuk egy-két hétig. Ha a használati szokásaid olyanok, hogy az nem felel meg a két dolog van.
1 gondolkozz el, hogy kell-e minden telepített proginak a háttérben futnia. Állítsd be őket ha lehet. Illetve ezekre a funkciókra más gyártó által kiadott progi nem jobb-e.
2 ha az első nem jött be, (esély erre 1-5%) akkor jöhetnek a memó tisztító programok. Bár ezeknek inkább akkor van értelme, ha saját írású bash scripteket is használsz a rootolt telefonodon. Mondjuk cron, vagy hasonló dolgokhoz.Attól, hogy több ezren esküdnek egy programra, még nem biztos, hogy neked jó. Lehet neked olyan cucc is fel van telepítve ami azzal ütközik.
Ne légy birka, ne állj be a sorba, szánd rá az időt, és döntsd el mire van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest