Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kurtos

csendes tag

válasz Balathruin #43261 üzenetére

Nagyon köszi, megcsináltam, de olyannyira ideiglenes a hatása, hogy amint elindítom a felvevőprogit, rögtön visszaáll 31=0dB-re az érték, tehát ki sem tudom próbálni a dolgot. A playes emuba nem tudtam beírni, viszont a slimkat saját shell parancssora megtette a változtatást új bootoláskor, de bármilyen értéket írtam parancsnak, mindig 63=mute értéket állított be, ami
    aztán a recorder app indítása után megint beállt 31-re, szóval agyrém. Asszem itt föladom,csak ez a dolog vitt rá az egész custom kerneles, romolós dologra, hátha megoldható valahogy. Neten utánaolvasva elég jól elb*szták ezt a dolgot, már a GB-nek is van olyan verziója, amivel nem lehet egy tiszta, gain nélküli mikrofon jelet kicsikarni a hardverből, hogy felvehesse az ember, tele van tömködve voice recognition, meg agc nevű szarokkal,a JB-ből megy csak ilyen van,persze ez csak annak probléma, aki észreveszi. Már kisebb érzékenységű külső mikrofont is illesztettem hozzá, na akkor meg föltolta 18dB-re, vicc az egész... de nagyon köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés