Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
Hol tudnàm beàllìtani chromenàl azt, hogy jelszó beíràsnàl az utolsó beírt karaktert ne mutassa?
Xr
-
Desiro542
tag
hali mindenki újra!
Felraktam az uj T-s XXLQE-t és zabálja az akksit mint egy éhes manó... Deodex és root után is ez normális? nofrills van azzal visszafogtam a cpu korlátozásával kicsit de nem a legjobb igy sem. ja és CoCore 5 van rajta...
valaki tudna tanácsot adni ezügyben?SGSA GT-I9070 Carbon ROM 4.2.2 (Android 4.2.2) Root/Deodex/Zipalign/all CM10.1 feature
-
legenda
válasz Desiro542 #20754 üzenetére
szia,
csak a szokásos; tiszta alapra (teljesen nullázot t-s firmware) felhúzni, és a frissítés után is teljes nullázás, aztán próba gányolás nélkül/előtt, így nem lesz gond, utána meg már látod, hogy melyik buhera után kezd el problémásan működni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Titmouse09
aktív tag
Lehet tudni, hogy a "Mind" alkalmazások között miért van egy csomó sCloud és hasonló, mikor nekünk nincs is olyanunk? Esetleg később fogunk kapni és már belerakták?
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
skifekete
senior tag
-
skifekete
senior tag
válasz Titmouse09 #20761 üzenetére
azt nem tudom hgoy advancehoz jár-e dropb vagy sem, de a scloud az a telefon adatainak lementésére van kitalálva a samu accountoddal, oda nem lehetfeltölteni képeket megilyeneket, de javítsatok ki ha tévedek
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
Zsolaf
addikt
Akinek fent van a T-s JB mennyi a teljes ram méret? 625 mb nekem.
[ Szerkesztve ]
-
DjShockh89
tag
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy érdemes felrakni a T-Mobile-os Jelly Bean-t?!Ahogy olvastam itt ott valakinek nagyon jó...valakinek meg hulladék...S ezért egy picit elbizonytalanodtam!Páromnak van ilyen telefonja...aki nem használja ki extrém módon...Csupán Fotó...Facebook...Telefonálás...Net....
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Imy
veterán
A gyári emil kliensben hol tudom megnézni a gmail mappáimat? A régiben kapásból ott volt, de itt nem találni. A Gmailes email klienssel meg nem lehet aláírásokat betenni. Nekem mind2 lényeges. Ezek az opciók hova lettek?
-
Tyer
őstag
Van az a sanda gyanum, hogy az Az Advance a "párom telefonja". Én is a párom teloja miatt vagyok itt
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
hungar
tag
válasz DjShockh89 #20769 üzenetére
Nekem annyi a bajom vele jobban merül a teló. Gb alatt 6 óra kijelző idő meg volt most már csak 4 óra. Csináltam factor, wipe resetet, 3%ra is lemeritettem az akksit...de még se segített. Most kihasználja a 2 magot gondolom ezért van.
Gb érezhetően gyorsabb volt, JB néha lassan nyitja meg a dolgokat. Ezektől függetlenül nem raknám már vissza a régi rendszert.
-
hungar
tag
válasz DjShockh89 #20775 üzenetére
Úgy fogalmaznék a Jb jobban kezeli.
-
legenda
pedig a gb nem használja ki a kétmagos procit, csak a böngésző profitál belőle - gyorsítóz -, de maga a rendszer nem, 4.x alatt van csak teljes kétmagos/többmagos támogatás!
illetve, hogy egészen pontos legyek, 3.x alatt kezdődött meg a többmagos procik támogatása, de az ugye a mobiltelefonokat még nem érintette.
aki 2.x firmware verzió alatt marad, az számoljon vele, hogy csak "félgőzzel" megy a telefonján a hardver!
a fogyasztás azért nem nagyobb jb alatt - sarkítok-, mert mind a két mag kihasználásával jobban eloszlik a terhelés, és nem pörög annyira a rendszer, illetve a memóriát is jobban kezeli az új firmware, valamint jobban is konfigurálható a rendszer.
akinél jobban eszi az akkumulátort az új firmware, ott telepítési vagy beállítási hiha van, buherálás (kernel...stb piszka), illetve egy - vagy több - utólag telepített alkalmazás kavar be.[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Ez akkor azt jelenti, hogy a JB ota 2x olynagyors a telo???
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
A JB frissítése óta a gyári email kliens azzal a hibával nem tudja lefrissíteni a leveleket, hogy "Email szinkronizálás letiltva".
Eddig hibátlanul működött. Ötlet?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Gabesz87
veterán
Hát nekem inkább 2x olyan lassú. Nem tudom, vajon csak nekem van-e eddig rossz tapasztalatom, de egyelőre nem vagyok kibékülve vele. Tegnap a Play frissítgetések közben úgy kifagyott, hogy 5 perc után az akksi kivétele volt a megoldás. GB-vel sosem fagyott le nekem. A RAM-ról meg nem is beszélvel. NÉha kb 50 Mb szabad memória van csak. Nem értem, hogy leállítom pl a Vibert a futó alkalmazásoknál, de miért indul újra magától!?
-
Hunt3r22
őstag
Sms írásnál, hogy tudnám azt beállítani, hogy csak a telefon könyvbe lévő kapcsolataimat mutassa? Összes fb ismerős is benne van..
Ha telefonálni szeretnék, ott már betudtam állítani és csak a sim-en lévő kapcsolatokat listázza ki nekem..
Xr
-
DjShockh89
tag
De ennek mi értelme van ,hogy kiadnak egy ilyen ócska rendszert?!Szerintem maradunk a GB-nél...mert ez így nem állapot!!!
-
legenda
válasz DjShockh89 #20785 üzenetére
annak ócska, aki nem megfelelően telepítette fel és/vagy nem tudja használni, gányolja...stb.
nem megsértődni, de az csak jelent valamit, ha sok embernek nincs vele problémája, sőt!
igaz, nem kötelező a friss rendszer használata, akinek megfelel/elégséges a gb, az marad azon.[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
Akinek szarakszik JB frissítés után, csináljon mindenki factory resetet...igaz tőrlődik minden a telefon memóriájábol, de utánna minden fel lehet tenni és lehet, h jobb lesz a rendszer, sokaknál be vállt próbát megér!
-
legenda
válasz DjShockh89 #20788 üzenetére
a kies csak ráfrissít, de az is lehet okés, csak a frissítés előtt és után is kell egy teljes nullázás, legalább a gyári adatok visszaállítása, vagy *2767*3855#
odin a javasoltabb, és ott is előtte és utána is teljes reset!
akiknek így felhúztam, ott semmi probléma sem jelentkezett azóta!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lajos11107
tag
Tegnap felraktam a telefonomra a 4.1.2 -es szoftver eddig még nem vettem észre hogy lassú vagy valami baja legyen neki,nekem most ez a szoftver nagyon meg tetszett nekem nagyon kedvelem ,remélem ti is így vagytok vele
-
ninjago
tag
válasz Gabesz87 #20783 üzenetére
Hali!
Nekem sem okés a JB. Semmi különleges alkalmazások, mindenféle wipe előtte utána, de a sebessége nekem is a GB alatt marad. Igen a ram-ról nem is beszélve. Az odáig okés, hogy bezár, meg elindít alkalmazásokat, folyamatokat, meg hogy nem fogy el a ram sosem, de ha 50 szabad ram marad, szinte megáll a rendszer.
Tehát ment is vissza a régi 2.3.6.
Úgyis fel fogom rakni újból és újból, mert csak tetszik a rendszer. Nehogy már ne használjam, ha már ilyen telefont vegyek.
ill. ezeket a kigyomlált mókolt romokat még nem próbáltam, hmmm..... Lehet rá szánom magam.[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Én feltettem a T-Mobile-os Jelly Bean-t a sajátom és anyum telefonjára is. Én leformáztam, ergó csináltam egy gyári beállítást vissza és a belső memóriát is lenyomattam. Tetszik, szerintem gyorsabb is lett, az akksi kicsit jobban bírja a strapát. A RAM zabálás nálam is mutatkozik, de amíg nem röcög miatta a teló (eddig nem volt ilyen) addig nem zavar. Amióta Android-om van tapasztaltam hogy hiába nyomok ki bármit úgyis visszaindul. Viszont pár dolgot nem értek és ebben kérném a segítségeteket.
1. Az miért van hogy, kiteszem egy alkalmazás indítóját a főképernyőre és kikapcs/bekapcs után egyszerűen eltűnik? Anyumnál a Legyen ön is milliomos csinálja nálam meg a Pou.
2. Van arra mód hogy egy alkamazást tutira át lehessen rakni microSD-re? Én áttettem egyet tesztnek és nem ment át. Akkor derült ki mikor megcsináltam a gyári beállítást vissza. Anyum telóján van egy fizetős progi. A Camera ZoomFX. Tudom hogy a JB-ben már van de mivel fizetett érte nem akarja hogy eltűnjön.Neki az érintést veszi látványosan rosszabban a frissítés óta és ezt láttam is. Van hogy nem reagál úgy ahogy kéne.
Van erre tippetek! Előre is köszönöm a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
woros
őstag
T-Mobos Jelly Bean akkuidőről egy kicsit:
Most 24%-on áll a telo, eltelt idő 2 nap 7 óra 45 perc, a kijelző 4 óra 11 percet volt bekapcsolva, RAM 524/625 szabad.
(Feleségem telefonja, nincs rajta viber, skype, facebook alkalmazás stb..)
-
demars
addikt
válasz DjShockh89 #20794 üzenetére
1. Hsz Carline blogja. Ott le van írva. nggabi fórumba regelj be ott le van írva minden lépés + fotó is van
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
unyadavid
senior tag
Heló,
kb. egy hete nem néztem be a fórumba és lett 800+ hsz, lemaradtam valamiről? -
ninjago
tag
válasz DjShockh89 #20794 üzenetére
Igen azzal. A kiest nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest