Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14751) wsh13 válasza szabacsik (#14750) üzenetére


wsh13
tag

Kösz.

(#14752) Alx.Mercer válasza NoRBeRTo87 (#14597) üzenetére


Alx.Mercer
aktív tag

Köszönöm hogy megnéztétek a kamerát.

NoRBeRTo87: Ráhibáztál, mert épp a Canon 70D-re várok. :R Tisztában vagyok vele, hogy erősen kompromisszumos minden telefon kamerája, nem is várok túl sokat tőle, csak örültem volna ha ez a hiba eltűnik.

sheep: Én is arra tippelek, hogy anno legyártott/megrendelt a Samsung egy rakat kameramodult és azoknak az X százaléka ettől a hibától szenved, de azóta is ezeket pakolja a készülékeibe... Az hogy zajos, mosott, részlettelen, alacsony dinamikájú egy kép, betudható a gyenge kamerának/szoftvernek, de hogy egy bázinagy "pink" folt vigyorogjon rám?? Ezt nem tudom a fenti gyengeségek közé sorolni és ez szerintem nem csak engem kéne hogy zavarjon, hanem a Samsungot is... :(((
Egyébként szerintem a Galaxy Mini 3-ban ugyanez a modul van, mert ott is jeleztek ilyen hibát...

a510: ismerős, amit írsz, én is a "beletörödők" sorába voltam kénytelen beállni, és lehet hogy megint az lesz... Sajnos nem találok az Advance és az S3 Mini mellé más alternatívát...

(#14753) KDOG válasza skifekete (#14699) üzenetére


KDOG
tag

Neked is, meg minden nagyon okos embernek itt :)

Nekem egy HTC One S van, köszönöm, nekem nincs vele bajom.
Mivel rengeteg számítástechnikai eszközt értékesítek eddig nagyon kedvelt márka volt számomra a samsung palettája. (pl Laptopban az egyik legjobb ár/érték/HŰTÉS arányú gép). Tv-ben, monitorban is szeretem, sokáig használtam grafikai munkára samsung T szériás SPVA paneles monitorokat.

Cimborám telefonja besz*rt, felhívott egy mobilboltból, mit vegyen, mert előtte van X darab telefon. Gyorsan kutakodtam hardware szinten, mi mit tud.... Hopp a galaxy S advance milyen jó vétel, elég ram, elég proci, és igérgetik a 4.0, hogy biztos ki fog jönni, még karácsonyra. Mondtam neki, hogy jobb vétel akkor nem is lehetne a többi közül.

Viszont lassan április... és a dualcore telefonon 2.3.6 van.... Ráadásul bűntény is, úgy látom, NFC-s verziót venni, mert drágább, független, gyári garanciás....

Nemtudom, itt a samsung topicban csak isteníteni lehet?!?!?! Szóljatok.... ezek szerint, elégedetlen tulaj nem lehet, mint most drága jó barátom, aki nem érti, hogy neki, miért csak 2.3.6.... a telefonja, így 2013-ban, duplamagos procival. Az oroszok meg miért kapták meg a gyárilag jónak talált jelly rendszert. Szóval aki szerint, azért nincs, mert még nincs kifejlesztve a telefonra, az, ezt a dolgot, miként magyarázza?!

Egyszerűen a samsung tűl sok telefont dobott piacra, és a fejlesztéseket nagy ívben................ Persze a péklapát méretű S4 mókusvakításos debileknek előadott színházi bemutatója.... arra van kapacitás....

Szóval rajtam nem kell kárörvendeni.... boldog htc tulaj vagyok, csak azt bánom, hogy jó barátomnak ajánlottam egy ilyen samsung telefont, ami hardware, kijelző, méret szinten a legjobb vétel volt akkor.

Elnézést, ha nem elégedett vele valaki..... És IGEN IS A SAMSUNG HIBÁJA, HOGY NEM AD TÁMOGATÁST HOZZÁ! Miért nem adták ki a 4.0-t? Ami már majdnem kész volt? Most akkor sokan nem puffognának, hogy még 2+éves verziós rendszer van a telefonon.

Azért nem csak a telefon támogatása szánalmas, hanem egy két ember itteni hozzáállása. Tipikus magyar mentalitás. :C :C :C :C

(#14754) Flyme válasza Roxkex (#14734) üzenetére


Flyme
senior tag

A 4.2 felrakásánál sem kellett semmit törölni, és ne haragudj, de 1-2 hsz.-t igazán visszaolvashatnál, tudom, én is megkérdezek egy már többször feltett kérdést, de azért pár oldalt előtte visszanézek. Káromkodást meg légy szíves tényleg, ne, örültem, hogy végre találtam egy olyan fórumot, ahol normális, hozzáértő, kultúrált emberek vannak. Részemről befejeztem.

On:
Képek az átlátszó statusbar-ról, ha valaki fontolja a feltételét:
1.
2.
3.
4.
Nagyobb hibái, hogy lezárt képernyőnél nem alkalmazkodik a háttérhez, megnyitott alkalmazásoknál pedig próbál azokhoz hasonló színt felvenni, pedig ennél az is jobb lenne, ha feketén/szürkén maradna.

(#14755) skifekete válasza KDOG (#14753) üzenetére


skifekete
senior tag

Köszönjünk Andersen, de ahogy ide berobbantál, kultúrálatlan, tahó módon, úgy szerintem tőlünk se várjál többet. Ahogy Gery mondaná: Viszlát

Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni

(#14756) Gery15 válasza skifekete (#14755) üzenetére


Gery15
addikt

Megelőztél... :D

KDOG: De azért kiérdemelted a mai napon a 3.-at viszlát! Vetettél volna inkább vele is HTC-t és akkor legalább együtt sírhatnátok.

[ Szerkesztve ]

HyperX

(#14757) skifekete válasza Flyme (#14754) üzenetére


skifekete
senior tag

Nem lehet megnyitni a képeid :) Igen amúgy ez engem is zavart annó, hogy pl a fb messengerben fehér volt a status bar helye, stb, úgyhogy vissza is raktam a szürkét

Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni

(#14758) AlienM válasza KDOG (#14753) üzenetére


AlienM
tag

Ha a drága jó barátod nem tudott választani a telók közül, akkor miért is fontos számára a 4.1.2-es android?
Amúgy nekem is NFC-s van, de jah, kicsit kellemetlen az biztos, bevallom én is.. :D

[ Szerkesztve ]

(#14759) nggabi válasza KDOG (#14753) üzenetére


nggabi
nagyúr

ha ennyire nagy spíler vagy miért nem s3at vetettél vele 100ért? :U inkább vodás kiütött zuggsm-es advanceot 70ért :F

de valahol jogos amit írsz, ez szívás a p-seknek...

viszlát!!4!négy! ;] :P

"szenyor dzsíííí"

(#14760) Roxkex válasza Flyme (#14754) üzenetére


Roxkex
senior tag

Jogos én se szeretem a trágár beszélgetést és tényleg elnézéseteket kérem érte csak hát egyszerűen ki csúszott az ujjamon :S

Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

(#14761) Logeeen válasza KDOG (#14753) üzenetére


Logeeen
senior tag

+1

#Xiaomi 13T#

(#14762) Flyme válasza skifekete (#14757) üzenetére


Flyme
senior tag

Sry, most már szerintem jó :)
1.
2.
3.
4.
Egyébként szerintem emiatt én is visszateszem :U Csak az eredeti SystemUI.apk-t sajnos nem mentettem le, szóval esetleg valaki fel tudná tenni az eredetit?

(#14763) skifekete válasza Flyme (#14762) üzenetére


skifekete
senior tag

lehet hülye kérdés lesz, de direkt hagyod ezeket az ikonokat a képernyő záron? Ha meg van még a chuckybean a lomtárban, akkor azt kikukázom neked, de lehet hogy akkor fekete lesz szürke helyett.
szerk:
nincsenek meg :/

[ Szerkesztve ]

Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni

(#14764) szil7


szil7
csendes tag

srácok ha kernelt cserélek szerintetek melyik a jobb a siri rc4 vagy a cocore 5?

Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II

(#14765) ebegab92 válasza skifekete (#14763) üzenetére


ebegab92
senior tag

Nekem is ott vannak,és idegesítenek :DD Hogy lehetne eltüntetni vagy lecserélni másikra? :U

ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL

(#14766) skifekete válasza ebegab92 (#14765) üzenetére


skifekete
senior tag

beállíátsok -> képernyő lezárása -> zárolt képernyő opciói -> alkalmazás indító

Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni

(#14767) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

Hát nem tudom, de igazából mindenkivel egyetértek. Amivel viszont nem: Agyon ajnározzátok ezt a telefont, csak nem értem, mire fel. Nekem volt, de nem akkora durranás azért. Vannak hibái, de nem emelkedik ki, átlagos Samsung :) Nem kivételezem egy telefonnal sem, jó az ár/érték aránya, de azért nem váltja meg a világot. A JB hiánya meg egy igen rossz pont sajnos, ígérgették, de egyre csak csúszik. A hivatalosra gondolok most itt.
Ám néha a frissítés se jó, OT-995-re igen elcseszték, sebességbeli csökkenés volt játékok alatt, meg a kamera is sz*rabb lett. Van amikor jobb egy GB ;)
Ám a fórumban kulturáltan vitassuk meg a dolgokat, azzal semmire nem megy az ember hogy elküldi a másikat melegebb éghajlatra :D Káromkodás se vezet semmire :R

[ Szerkesztve ]

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#14768) gusthy válasza KDOG (#14753) üzenetére


gusthy
veterán

nem, nem csak isteníteni lehet. És valóban nem szép, hogy nincs még JB.
De ezt a duál magos hülyeséget könyörgöm, hagyjuk már.

2.3.4 óta támogatja az Android a több magot, verziótól és gyártótól függő mértékben.

(#14769) Flyme válasza skifekete (#14763) üzenetére


Flyme
senior tag

Nem, csak annyit mókoltam, hogy elfelejtettem pár beállítást visszatenni. :)
Semmi gond, akkor szerintem felteszem a legújabb Masterstock ROM-ot, úgyis ki akartam próbálni.
#14765 ebegab92: Beállítások -> Képernyő lezárása -> Zárolt képernyő opciói -> Alkalmazásindítók, majd itt katt. rájuk a cseréhez/eltávolításhoz. Megelőztek :)

[ Szerkesztve ]

(#14770) KDOG válasza nggabi (#14759) üzenetére


KDOG
tag

Szitu: tönkrement a telefonja, mint nekem is, és neki is a munkaeszköz kategória. Ráadásúl pöpppet ideges volt, ha értitek.... első telefonoshoz be.... Volt LG meg ezeréves vackok, meg windows mobile... amit csak akarsz. Mivel neki sem megerőltető összeg volt, de ennyit szánt telefonra.... 80 körül... gondolván ennyiért már nem egy vacak valamit kap az ember.... Igen, kérdeztem, van e esetleg desire x... de nem volt, mert az mozgott akkor kb ebben az árban, és neki AZONNAL kellet telefon. A galaxy S paraméterei pedig baromi jók.

Telefonban annyit mondott: galaxy S advance + a többi típus. Gyorsan kerestem utána, biztató volt...

Miért sírnánk együtt a htc-n? Vagy itt is megy az ovoda amd vs. intel? Fújtok a htc-re, azok meg a samsungra?
Ismétlem, szeretem a márkát, de ez kiábrándító.

De jól van, akkor itt csak dicsérni lehet.....éééééééééértem. Köszi.

Amúgy nem első hsz itt... anno elég bizakodó voltam.... most már viszont idegesítő ez az állapot. Még egyszer elnézést, hogy elégedetlen vagyok a telefon supportjával.

Mondom, ez a magyar szokás.... szépen gyakoroljátok.... "az én telefonomra, ne mondja senki, hogy vacak a support, mert nekem nem az nfc-s van, és sikerült az oroszt rátaposni" :) Gyerekek.... ez azért erősen óvoda.....

Jajj és úúúúúúúúgy megsértődtem a "viszlát!"-okon.... ahhhh mélyen belém döftétek a kést.... ÉS még mindig mondom: mind ezt azért, mert valaki elégedetlen, nem a készülékkel, és annak paramétereivel, hanem a SUPPORT résszel.

(#14771) szil7 válasza gusthy (#14768) üzenetére


szil7
csendes tag

ezt rosszul tudod a több magos támogatás a honeycomb-ban jelent meg először :)

Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II

(#14772) FET-MEN válasza szil7 (#14771) üzenetére


FET-MEN
veterán

ja de telefonra ics hozta be

Iphone 7

(#14773) wsh13


wsh13
tag

Ez a szerb ROM függő? Csak mert a Samfirmware-en Telekom van a Rom mellé írva.

(#14774) Ed3r_X_ válasza szil7 (#14771) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Nézd meg 2.3-alatt a Linpack tesztet. Az nem 1 magot használ 2.3 alatt :)

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#14775) gusthy válasza szil7 (#14771) üzenetére


gusthy
veterán

Ezt nem hiszem el.
Tessék utánaolvasni. A 2.3.4-ben jelent meg a támogatás először, akkor még elég limitált módon. Aztán fokozatosan fejlődött, ÉS a gyártók is sokmindent hozzátettek a 2.3.x alatt is.
Aki nem hiszi, annak Google a barátja.
Lehet rákeresni arra, hogy android 2.3.4 dual core support.

Ha valaki attól érzi magát hozzáértőnek, hogy azt szajkózza, hogy a GB-ben nincs duál core support, akkor azzal nincs mit tenni. Futtassa le a linpackot, és elmélkedjen.

[ Szerkesztve ]

(#14776) ebegab92 válasza KDOG (#14770) üzenetére


ebegab92
senior tag

A supporttal én is elégedetlen vagyok,attól függetlenül,hogy csak sima i9070-esem van.Januárban is még ott csorgattam a nyálam egy ilyen telóért,a mai napig tetszik,ma fóliáztattam is,hogy ne karcolódjon tovább (GorillaGlass se a régi már...).Tényleg elszomorító,hogy sorra dobálják ki az újabb és újabb cuccokat,csak ugye közben a régebbi modellekről meg megfeledkeznek,kisebb prioritást élveznek.Inkább adjanak ki kevesebbet,de jobb supporttal.

ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL

(#14777) Gery15 válasza szil7 (#14764) üzenetére


Gery15
addikt

CoCore 5.0.

HyperX

(#14778) Roxkex válasza Gery15 (#14777) üzenetére


Roxkex
senior tag

Talán , TALÁN egy kicsi laggot érzek ... ha csinálok megint egy dalvikot és egy wipe cachet akkor jobb lehet ?

Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

(#14779) szil7


szil7
csendes tag

van 1 olyan problémám h fel akartam rakni a cocore 5-ös kernelt, de vhogy nem jön össze:S felrakom a cwm-et és mikor rá akarok menni a choose zip from sdcard-ra azt irja h Can't mount sdcard :S mi lehet ez? valaki esetleg tud rá megoldást?

Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II

(#14780) Gery15 válasza Roxkex (#14778) üzenetére


Gery15
addikt

LQ4-es rom alá tetted fel? Hol tapasztaltál laggot? 4.2-vel szintén volt?

(#14779) szil7: SD kártyára rá tetted a zip fájlt?

(#14781) Roxkex: Hmm.. érdekes, eddig senki sem panaszkodott még rá. Próbálj meg még egy wipe dalvik cachet, hátha, ha megint laggol akkor meg tedd vissza a 4.2-est.

(#14782) szil7: Fájlkezelővel látod, hogy rajta van?

(#14784) achon: Csak simán cwm alól is telepíthető azért zip és akkor nem kell így bajlódni vele. Lehet úgyis, ahogy te írtad csak így sokkal egyszerűbb.

[ Szerkesztve ]

HyperX

(#14781) Roxkex válasza Gery15 (#14780) üzenetére


Roxkex
senior tag

lq4 alá , talán amikor a menübe belépek , a mappákba 4.2 vel nem láttam és nem vettem észre ...

Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

(#14782) szil7


szil7
csendes tag

igen az sd-re.

Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II

(#14783) gusthy válasza ebegab92 (#14776) üzenetére


gusthy
veterán

A konklúzió teljesen jogos.
Amúgy ami a gorilla glass - t illeti, szerintem ez példánytól is függ. Az első advancém hamar karcos lett, aztán még le is ejtettem, rommá is tört. Készülékbiztosítás kicserélte, az új nem akar karcolódni.
Mivel ívelt a felülete, nem kizárt, hogy gyártáskor valamennyi feszültség marad az üvegben, és ennek függvénye lehet a sérülékenység.
(amúgy ez a görbe üveg nagyon szép, és praktikus oldala is van, de az üveg sajátos természetét nem veszi nagyon figyelembe.)

(#14784) achon


achon
aktív tag

hogy én mennyire jól szórakozom a hsz-eken...tényleg ma nem is kérdezte senki mikor jön ki a magyar JB? ;]

OFF után ON is
ROM frissítés után a CWM telepítése CoCore 5.0-ból CWM nélkül CoCore 5.0 telepítése
1. root.zip felrakása
2. CoCore 5.0 ZIP fájl kicsomagolása - kernel.bin.md5 fájl kell belőle
3. TerminalKernel
4. lépések betartása videó

5 Élvezd, hámozd Melindát :DDD

[ Szerkesztve ]

A legszebb múzsa a határidô.

(#14785) nggabi válasza achon (#14784) üzenetére


nggabi
nagyúr

holnap jön ;]

"szenyor dzsíííí"

(#14786) Roxkex válasza achon (#14784) üzenetére


Roxkex
senior tag

nem elég csak rá flashelni a 4.2-re ? nekem azt írták az előbbi hszekben ...

Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

(#14787) achon válasza nggabi (#14785) üzenetére


achon
aktív tag

azmáa a 4.2.2 lesz, nem? :P

[ Szerkesztve ]

A legszebb múzsa a határidô.

(#14788) szabacsik válasza nggabi (#14785) üzenetére


szabacsik
őstag

ma is jött...kérdés mikorra ér ide

/\____/\

(#14789) achon válasza Roxkex (#14786) üzenetére


achon
aktív tag

1. csak 4.1.2
2. ha van CWM telepítve - a leírásom a CWM nélküli módszer

A legszebb múzsa a határidô.

(#14790) szil7 válasza Gery15 (#14780) üzenetére


szil7
csendes tag

igen a fájlkezelővel megtom nézni és mutatja h ottva nahova raktam

Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II

(#14791) Roxkex válasza achon (#14789) üzenetére


Roxkex
senior tag

4.1.2 lq4 van fent és cwm van felrakva szal cwmből flasheltem ...

Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

(#14792) FET-MEN válasza nggabi (#14785) üzenetére


FET-MEN
veterán

Ezt a topicot nem lehet követni :DDD annyi hulyeseget hordanak ossze hogy mar faj

Iphone 7

(#14793) gusthy válasza achon (#14784) üzenetére


gusthy
veterán

Asszem ma a szilikon tok se volt...

(#14794) molnigee


molnigee
aktív tag

Hol érdemes ilyen telót venni függetlenül?

Az ilyen boltok megbízhatók?
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/28944-samsung-i9070-galaxy-s-advance-akcios
http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/samsung-i9070-galaxy-s-advance-8gb
http://electromarket.hu/spd/em141669/Samsung_i9070_Galaxy_S_Advance_Black_dobozaban_min

Médiában 20al drágább...

--> http://dronearena.hu/ <--

(#14795) xperiasigi


xperiasigi
őstag

üdv:)
Telefon váltás elött álok és két telefon került szóba az egyik ez a másik a lumia 620.de mivel egy "átlag" hardver van a telefonban igy muszáj megtudnom hogy milyen hogy viselkedik ,gyorsasága, vannak-e fagyások és h a JB hogy áll most? a függetlenre már kijött?
köszi a segitséget:)):R

Iphone 6s

(#14796) Acef válasza szil7 (#14790) üzenetére


Acef
addikt

Külső, vagy belső sd-re tetted?

(#14797) KDOG válasza ebegab92 (#14776) üzenetére


KDOG
tag

Köszönöm, végre valaki megértette.

(#14798) szil7 válasza Acef (#14796) üzenetére


szil7
csendes tag

külsőre.

Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II

(#14799) Gery15 válasza xperiasigi (#14795) üzenetére


Gery15
addikt

Ne vegyél ilyen telefont, mert ez szar... hisz még nem jött ki rá a hivatalos MAGYAR JB! GB-vel használhatatlan, mert az nem támogatja a 2 magos processzort. Szilikon tokból is olyat tudsz csak venni, hogy szét kell vágni hozzá.

(#14798) szil7: Próbáld meg belsőre.

(#14800) FET-MEN: Olvass vissza barátom!

(#14801) nggabi: Áthúztam ne, hogy komolyan vegye! :D

[ Szerkesztve ]

HyperX

(#14800) FET-MEN válasza Gery15 (#14799) üzenetére


FET-MEN
veterán

Hajojj le a szappanert.

Nyugodtan vegyed 2 perc feltenni a gyari orosz jb-t. Egermozi nokiat ne vegyel

Iphone 7

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.