Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14069) ebegab92


ebegab92
senior tag

Facebook-T-Mobile Hungary (egyik érdeklődő ember ezt kapta a Samsungtól):

"Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Kérdésére válaszolva, jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a GT-I9070/Galaxy S Advance telefon esetében, mikor lesz Magyarországon elérhető az Android Jelly Bean verzió.

Ha egy frissítés elérhető lesz a készülékre a Samsung KIES alkalmazás felkínálja Önnek a frissítés lehetőségét. A KIES alkalmazás legfrissebb verzióját a következő linkre kattintva töltheti le:
http://www.samsung.com/hu/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Továbbá ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon vagy emailen keresztül az update megjelenése után vagy, ahogy több információval rendelkezünk ezzel kapcsolatosan.

Bízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

Üdvözlettel,

Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"

ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.