Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz NandorHUN #32254 üzenetére
Gari nélkül max akkor vennék s7 Edge-t (vagy bármilyen más felsőkategóriás készüléket), ha az mélyen ár alatt van (jelen esetben 100-150 között mozognak a használt árak garanciától, egyéb dolgoktól függően). Ha 80-90 környékén veszed, akkor megéri, persze mindig ott bújik a kisördög, mi van, ha letiltják, ha nem működik megfelelően (ázsiai piacra szánt). Én a helyedben keresnék egy olyat, amelyre legalább valamilyen garancia van (eredet igazolás miatt, mert a gsm-es garik legtöbb esetben egyenlőek azzal, mintha én adnám). Személy szerint csak gyári garival veszek már telót, szerintem megéri nyugodtnak lenni, mert felbukkan egy pixelhiba, beégés, alaplaphiba, töltőcsatlakozó meghibásodás, és máris súlyos tízezrekről beszélünk.
-
sniper112
aktív tag
válasz NandorHUN #32305 üzenetére
ritkán hibásodnak meg ezek általában az 1 év a kritikus amikor lehet tényleg alaplap ,kijelző
de persze erre nincs pontos idő ami még ritkán szokott lenni bár az s7 szériánál nem nagyon hallottam az a kijelző sárgásodása de ez sem jellemző . igazság szerint a probléma mindig a leejtéssel van amikor az üveg vagy a kijelző betörik de arra csak külön készülékbiztosítás lehet a megoldás.nekem is garancia nélküli van és nincs gondom vele. -
szab120
tag
válasz NandorHUN #32305 üzenetére
Sajnos a "letiltás elleni garancia" nem egy életbiztosítás.
Több S7/S7 Edge is van a környezetemben, eddig senkinek sem volt gondja velük. 1-2 fórumon jeleztek kijelzőbeégést, illetve kijelző foltosodást.
A gariztatás pl egy akksi miatt lehet érdekes, mert már nem a kikapod, veszel (cseréltetsz) bele újat, hanem szét kell szedetni, ami egy sufni műhelyben nem egy jó dolog.
Ha jó áron tudsz függetlent (100 ezer alatt) gari nélkül venni, akkor jó választás lehet, ellenkező esetben szerintem megéri az a pluszköltség, hogy valamennyi garancia legyen rajta. -
RaveForce
veterán
válasz NandorHUN #32411 üzenetére
Sose hasznaltam bt fejest (ritka kutyu amit ne teszteltem volna ) de ott nem pont az a lenyeg hogy a natur digitalis jelet kapja a keszulektol amit a sajat dac-ja alakit at?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
gerner1
nagyúr
válasz NandorHUN #32419 üzenetére
Mások is használják a XEH ROM -ot a készülékükön, amely eredetileg egészen más volt, és nem jellemző, hogy panaszkodnak.
Hogyan raktad fel Odin -nal ? 1 file -os verziót raktál fel, vagy 4 file -osan ? Amennyiben 4 file -osan, akkor ott melyik CSC -t tallóztad be?[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz NandorHUN #32421 üzenetére
Lehet ez lesz a hiba. Létezik 1 file -os letölthető ROM is, de amikor ilyet rak fel az ember, akkor az valójában mind a 4 file -t felrakja (CSC,AP,BL,CP) .
Szerintem, ismételd meg a műveletet. Tehát a megfelelő sorokba szépen tallózd be, amit kell. A CSC -nél lehet kérdés, hogy a 2 közül melyiket? A HOME CSC -vel, nem lesz automatikus FR, miután végzett. A másikkal igen. Hogy minden tiszta lehessen, én javaslom ez utóbbit használd.
A már "belakott" állapotot le tudod menteni a Smart Switch -csel, mondjuk microSD -re, ha már amúgy is bent figyel a készülékben, mielőtt ismét az Odin -t indítod. Akkor a frissítés után ~20-30 perc, és ~95% -ban visszakapod a korábbi "belakott" állapotot. Ajánlott, a legalább 60% -os akku-szint.A másik, amiért fontos lehet, hogy OTA-n érkezzenek a frissítések. Amennyiben te most, gyakorlatilag csak az AP -t raktad fel, akkor annak a ROM verziónak a 3db azonosító kódsorából csak az egyike került a telóra. Az OTA frissítés is figyeli, hogy a készüléken lévő 3db kódsor egymáshoz tartozik-e. Eltérés esetén nem fogsz kapni OTA -n frissítést. Plö a jelenleg elérhető XEH 7.0 ROM 3db kódsora ez : G935FXXU1DQB3 - G935FOXX1DQA1 - G935FXXU1DQB1 .
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz NandorHUN #32423 üzenetére
Első lépésben készíts mentést, ha az még mindig fontos. Utána rakd fel Odin -nal, betallózva mind a 4 helyre a megfelelő file -okat, használva az alap CSC file -t (tehát a: CSC_XEH.......). Ezzel, lesz egy automatikus FR, miután az Odin végzett, és az aktív CSC -d -> XEO (lengyel független) lesz. Tehát, utána OTA -n akkor fogsz frissítést kapni, amikor erre a CSC -re adnak ki frissítést. Szerintem ezzel rendben lesz.
Ez után, Smart Switch -csel, a mentésedből visszaálíthatod a korábbi állapotod (amennyiben készítettél mentést).[ Szerkesztve ]
-
Henrico
tag
Nyilván jobb egy vezetékes megoldás, de tekintettel arra, hogy szervizesként dolgozom és közben sokat mozgok, és dugom be a fejem esetlegesen szűk helyekre, sajnos sem a vezetékes megoldás, sem pedig a fentebb ajánlott fejhallgató nem megfelelő..
Amúgy tekintettel arra, hogy többnyire techno és egyéb recsegős zenéket hallgatok, nem annyira kell finoman szólnia..
Szóval ilyen külső egységes BT fülest keresnék, amibe a fülhallgatót akár külön cserélni is lehet. Mint amiket jeleztem is fentebb Sony gyártmányban.
-
alcapone386
őstag
Én is favorizáltam a vezetékes füleseket, amíg megnem rendeltem kíváncsiságból egy awei 920bl bluetooth 4.0 fülest. Azóta napi rendszerességgel használom. Nagyon kényelmes, jobban szól mint a gyári samsung, és nem kell vacakolni a kábelekkel. Ami baj, hogy csak 4-5 órát bír 1 töltéssel. Ára viszont kárpótol! 11$....persze telekomnál 7980Ft...
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz NandorHUN #32434 üzenetére
Egyértelmű, hogy vezetékes jobban muzsikál. Viszont a jó minőségű füleshez mp3-mat felesleges használni. Azaz igazság, hogy munkába járáshoz, meg melóhoz totál elegendő ez a füles. Felteszem, bekapcs és indul a zene. Nem kell bajlódni a kábellel, nem gubancolódik össze. Amikor nem kell, összecsippantom és kész. Nagyon praktikus. Youtube ról szól legtöbbször a music az meg max 128kbs..
Ha tökéletes hangzást szeretnék, akkor minimum kéne egy usb-s hangkártya meg egy dúrva füles. De ez annyiba kerülne, hogy külön dobozt kéne hozzá hordanom annyira félteném[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz NandorHUN #32459 üzenetére
Neo Hybridet vettem, nekem közel kezelhetetlen volt a telefon a lekerekített szélek miatt, de így már teljesen OK. És lehet rakni arcra is a telefont gond nélkül nem fekszik fel már a képernyőre.
Hozzáteszem, szeretem a nagy telefonokat, az előző note4-en is volt nem pici tok. Aki persze keresi a minél vékonyabb telefonokat annak inkább nem való.fred
-
gerner1
nagyúr
válasz NandorHUN #32748 üzenetére
Még néhány tapasztalat, Helium -mal kapcsolatban.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz NandorHUN #32840 üzenetére
Multi-CSC a ROM. XEO a default benne. Ezért, ha olyan készülékre rakod fel, amely nem XEH volt eredetileg, akkor XEO lesz az aktív CSC, és az első indításkor Lengyel nyelv fogad.
Ebben a multi-CSC -ben van egy csomó ország (BGL, CYO, MET, ORX, ROM, SEB, SEE, SIO, TOP, TWO, VIM, XEH, XEO). Hogy az OTA -t kiszolgáló szerverek ne egyszerre terhelődjenek, ezen összes CSC -ből irányuló letöltési kérelmekkel, ezért a Samu, eltolt dátumozással adja ki, a benne lévő CSC-k egy-egy csoportjára bontva.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz NandorHUN #32992 üzenetére
Próbálkoztam én is ilyen regiekkel de ezek használhatatlanok. Ha wifin leszek azért kipróbálom. Sokáig a 84.x-eset használtam de a hangot az is leveszi, plusz közben a napom funkció már nem olyan idegesítő mint amikor bevezették úgyhogy frissítettem.
[ Szerkesztve ]
-
Gabmami
tag
válasz NandorHUN #32987 üzenetére
Nem! Legálisan semmiképpen nem. A témaáruház "állandóan" ellenőrzi, hogy legális-e a témád. Egy megoldás azért van, ha nem az áruházból származó témát akarsz használni amit fentebb ecseteltek itt is. A "Package disabler" progi , de azzal amig használod nem tudsz témát váltani. Tulajdonképpen amíg használod kinyirja témaáruházat! Ezért érdemesebb azt a pár dolcsit rászánni.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
Gabmami
tag
válasz NandorHUN #33013 üzenetére
Vagy a package disabler, vagy pedig a tunnelbear. Egyszerre a kettő nem használható!
A package disablerrel teljesen kiiktatod a témaáruházat mint app-ot. Ezért nem jelenik meg. Engedélyezd és utána indiítsd újra a telód akkor helyreáll.
A tunnelbeart pedig amikor rendesen működőképes a témaáruház tehát nem tiltja a package disabler akkor tudod használni értelemszerűen. Ahogy leírtam."Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
Gabmami
tag
válasz NandorHUN #33018 üzenetére
Pont ez a lényege. Ezt mondtam az előbb. Azért éri meg a témát megvenni, mert akkor a tied és tudod cserélgetni, újat letölteni, tehát a témaáruházat használni. (ehhez kell a tunnelbear)
Ha nem akarod megvenni akkor kell a package disabler mert az letiltja a témaáruházat és nem tudja ellenőrizni, hogy a téma honnan való ezért tudod használni 5 perc után is. DE! Akkor nincs használható témaáruház! Csak ha feloldod a tiltást a package disablerrel! Csak az ingyenes témákat tudod használni a package disabler nélkül és azokat amiket megvettél.[ Szerkesztve ]
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
sergio81
tag
válasz NandorHUN #32987 üzenetére
Nálam nem áruházas téma van de az áruház fizetősként kezeli tehát csak kipróbálni lehet 5percre! Ezért gondolom a fizetőssel is ugyanez a helyzet!
1. letöltöd a témát , majd kipróbálás!
2. Fejlesztői beállítások (ha még nincs aktiválva: Beállítások: Az eszköz névjegye: szoftveradatok ! Itt addig böködsz a build számára amíg nem írja hogy fejlesztő lettél! Innentől a beállítások legalsó pontja a fejlesztői beállítások!) Itt a futó szolgáltatásokon belül a témákat kikapcsolod!
3. Beállítások: alkalmazások, itt a témaáruház adatait törlöd!
Nekem így működik! Újraindításkor lehet hogy újra kell csinálni ezt nem próbáltam! Nem szoktam újraindítgatni a telót úgyhogy ez a része nem mozgat, ha meg igen 1perc visszaállítani!
A package disabler pro-t! Letöltöttem én is hirtelen felindulásból de a tiltás után ugyanúgy visszaált az eredeti téma! Azóta látom hogy még valami mókolás kell neki és műkszik! Én kidobottnak érzem azt a 2€-t :-( !
Ez a módszer ingyenes! :-)Huhh! Látom közben jött egy pár válasz!
[ Szerkesztve ]
-
-
gatto_
senior tag
válasz NandorHUN #33029 üzenetére
Nem vándorol semmilyen gépen. Az Adguard helyi VPN-t hoz létre, azaz csak a telefonodon van.
Local VPN mode
If you are using this mode, Adguard does not need ROOT privileges to carry out filtering. At the same time, a VPN-server is located on your device, so that there is no need to pass your traffic through a remote server in order to filter it.
-
alcapone386
őstag
válasz NandorHUN #33152 üzenetére
Most újra felraktam nova launchert. Dupla klikk zárolás is műxik, így egy darabig hagyom
Esetleg megtudnád nézni nekem samsung browserben csubakka.hu -n neked lejátsza a videókat? Firefox és chrome lejátssza, samsung internet van ahol videot nem játszik van ahol gif eket
Pl ezt: [link][ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik