Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zolaxx #23614 üzenetére
külön állítható minden funkció hangereje, ezért is írtam, hogy a beszélgetési hangerő csak hívás közben állítható, nyomd fel a hangerő fel gomb használatával, amikor valakivel beszélsz, vagy hívd fel a szolgáltató díjmentes ügyfélszolgálati számát, és növeld a hangerőt úgy.
-
b.bela1
őstag
válasz
Zolaxx #23589 üzenetére
Szóval így most ez nehéz, hogy mi a halk. De itt nem sok mindent lehet elszúrni. Ha gyári a jelzőhang, és pl. nem egy alapból szar telepített zene ( persze ez is jó, ha megfelelő minőség), akkor vagy hangos, vagy szabályzott, vagy néma. Úgyhogy szerintem ha valóban minden csövön van, és halk, akkor gyári visszaállítás segíthet. Van még a hangerőnövelés zsebben, esetleg meg lehet próbálni. Más ötletem nincs.
-
válasz
Zolaxx #23582 üzenetére
szia,
a beszélgetési hangerőt a hívás közben lehet állítani, és bár én szeretem a hangerőt, de még így sem nyomom fel maximumra, mert úgy már nem csendes környezetben is túl hangos lenne;
az értesítési hangerő alapban is állítható, de ha nincs letakarva hátul a hangszóró, akkor az sem mondható halknak;
zlatan77; valakinek semmi sem jó, minden témában van ilyen, az új iphone (i5s) sem dobott nagyot...stb, másoknak meg elég annyi újítás is, ami épp adott, ettől szép, hogy mindenki más igényekkel bír, inkább az a szélsőség, ha valaki ilyesmi alapján temet egy gyártót...
nálam pont itt volt adott a kellő újítás, az s3 nem véletlenül nem kellett az s2 után. -
mycso
veterán
válasz
Zolaxx #23589 üzenetére
Mármint a csengés/jelzéshang halk?
Nálam kb. 3/4 hangerőre állítva elég hangos, viszont a hangszóró helye és kialakítása kissé rossz. Ha lerakom a hátuljára az ágyra vagy ülőgarnitúrára, akkor úgy letompul, hogy meg sem hallom.
pl. elalvásnál a kijelzővel lefele szoktam lerakni, mert amúgy meg sem hallom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest