Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
sztem nem éri meg. max akkor ha neked pont azok a dolgok kellenének amiben a note2 jobb. annyival nem tud többet. majd a note3. én majd arra váltok, talán.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Nazara
őstag
Szia,
Ezt elsősorban neked kell eldöntened. Amint megérkezik a Note-ra a hivatalos Jelly Bean, nem sokkal lesz lemaradva a kicsikénk a kettestől. Ami igenis számottevő különbség: +1 Gb Ram (több alkalmazás között azok újratöltése nélkül tudsz váltani pillanatok alatt), nagyobb akkumulátor (egészen pöpec üzemidőkről számolnak be a Note 2 tulajok - ezt viszont egy külső akksikval tudod orvosolni.)
Változott még: a kijelző felbontása: 16:10-es képarányt felváltotta a 16:9-es (előbbi netezésnél, utóbbi multimédiánál előnyösebb. (Nincs fekete csík a film tetején és alján) -ezzel kicsit keskenyedett a kijelző, viszont hoszabb is lett, de egy kézben könnyebb az újat használni.
Négymagos processzor váltotta a kétmagost: szvsz előbbi időtállóbb, de átlagfelhasználóként nekem pl. a két mag is elegendő.
Jobb hangchipet építettek az utódba - ha eddig meg voltál elégedve a Note hangzásával, akkor ez sem olyan ütős érv a váltás mellett.
Az S-pen elvileg sokkal pontosabb lett, a kamera pedig sokkal gyorsabban fényképez.
Ami a szoftveres részt illeti, ott kb. minden finomságot portolnak a Samsung programozói a miénkre is, tehát ez sem húz a váltás felé.
Végül pedig az ár: a mostani gépedet sztem nagyonmax 85k-ért tudod eladni, míg egy új Note 2, gyártói garival 150 ezer körül van. Használtan találhatsz ettől olcsóbban is, de igen nagy a kereslet rá, a kínálat viszont nem túl nagy egyelőre az aprón/vaterán.
Nekem nem éri meg ekkora árkülönbség mellett váltani, majd ha jön a következő Samsung s4, újra szét fogok nézni. Ha kihagytam valamit, akkor bocsi.Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
hito
nagyúr
Hát akkor ennyi. Az ilyen "majd megkeresem és odaadom, biztos megvan" ígérgetésektől én mindig távol tartom magam. 100-ból 1 ember tesz az ilyen kijelentéseknek eleget. Eladta, onnantól meg szarik a másik pofájába bele. Gusztustalan. Én visszavetetném vele. Úgy adta el, hogy garis.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
handrash
őstag
A bolt ahol vette köteles számla másolatot adni. Ez nem telefonos szabály, hanem számviteli. Tehát karon kell ragadni az eladót, és együtt beballagni az üzletbe. Vásárlás napját illik ismerni. Ha huzadoznak NAV-ot. emlegetni!
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
djapor96
senior tag
Nincs letiltva..... használom az előfizetést jelenleg is..... Ha le lenne akkor lehetne vészhívást indítani, lenne imei szám.... stb..stb...
Mellesleg nagyvállalati flottába lett véve és nem magánszemélyként.... a cég meg virágzik....Ha lekérem az imei, akkor felugrik a kis ablak és teljesen üres....
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest