Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz TechRobot #4798 üzenetére
Én sose értettem. Samsungnál ráadásul köztudomású, hogy minden frissítéssel csak lassabb szokott lenni a telefon, mindig azzal a legjobb, amivel kijött eredetileg.
Persze az igényt megértem, hogy biztonsági réseket foltozzanak be, meg a hibajavítás is elvárható, de ritkán sül ki jó belőle, sajnos...Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
front3r
őstag
A biztonsági frissítéseknél azért, mert aggódunk hogy valami kósza vírus kihasználja a sérülékenységeket.
A feature update-eknél pedig az új funkciók miatt várjuk izgalommal a frissítéseket.
Az Oreo-nál pedig ....PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
S e t h
nagyúr
Elolvastad, hogy ez mit tartalmaz?
Mert a wifi titkosítást kifejezetten jó updatenek tartom.- A new Secure Wi-Fi function has been added.
- Calendar, Gallery, Reminder and Voice Recorder have been updated.
- Samsung DeX error has been resolved.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Taci
addikt
Jó az, kellenek az apró újítások, új finomságok, és persze a tudat, hogy a legújabb patchekkel védve van a rendszer.
Én amikor a saját S7-em mellé megkaptam a céges A5 2017-et, "ledöbbenve" láttam, hogy az alsóbb kategóriás (egyébként határozottan kellemes) A5-ön frissebb Experience csomag van, mint (az igaz, tavalyi, de akkor is) zászlóshajón, és ez zavart is. Persze mindenkinek más és más a fontos, de azért azt jó tudni és érezni, hogy a gyártó nem hanyagolja el a telefont, és ezt pont a frissítések gyakoriságából lehet "érezni". (Bár e tekintetben az S8-akhoz képest eléggé el van "hanyagolva" a Note 8. (Mondom ezt úgy, hogy még csak holnap fogom megrendelni. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs