Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
-
laci0530
senior tag
válasz maldini822 #16477 üzenetére
Root-tal elvileg működik, de azt nem tudom, hogy Note 8 Pie-ra elérhető-e root jelenleg.
-
kutga
nagyúr
-
laci0530
senior tag
válasz maldini822 #16482 üzenetére
Gyakorlatilag rendszergazdai jogosultságok mrgadása a telefon tekintetében, viszont garanciavesztéssel jár. Hasonló, mint iOS-nél a jailbreak.
-
Capella
senior tag
válasz maldini822 #16482 üzenetére
Note8-on nem kell root a hívásrögzítéshez, ha maradt Oreo.
Két dolgot csinált ezügyben a Google. Egyik a Pie, ami alatt nem lehet rendesen rögzteni a hívott fél beszédét.
A másik a Pie-tól függetlenül is tiltja az új irányelvekben a hívásrögzítő program hozzáférését a Névjegyekhez. Emiatt nem tudsz normálisan felvételt készíteni, mert neked kell átnevezgetni a fájlt.
Tehát ha maradtál Oreon, akkor elég ha egy nem frissített verziójú hívásrögzítőt használsz, és ezentúl ne frissítsd.
Valahová linkeltem már, de ismét. ACR 30.2A másik root nélküli megoldáshoz kell egy thaiföldi SIM, és a CSC átállításával Pie-on is megy a hívásrögzítés.
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz maldini822 #16486 üzenetére
Bárki, aki esetleg belefut Pie-on működő Googlesans betűkészlet apk-val, pls linkelje.
Oreon-ment, Pie-on sajnos nem, egyelőre XDA-n sincs rá megoldásSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Capella
senior tag
Melyik? A Pie-ra? Akkor Odinnal vissza tudod rakni a legutolsó Oreo romot, de azt mondják utána factory reset kell. Jobban, mint ha Oreo-ról Pie-ra frissítesz.
Ha csak a programot frissítetted volna, semmi gond. Letörlöd a jelenlegit, majd telepíted az apk-t amit linkeltem, vagy azt, amit gyurma888 írt.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Akkor már minek oreo? Ott a nougat.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Kasya
nagyúr
Odinnal valoszinuleg, igen.
-
laci0530
senior tag
válasz maldini822 #16495 üzenetére
Az S10+ esetén igen, de a Note 8-ra is jó lenne root nélküli megoldás.. (egyébként így, pár óra után még mindig a Note 8 jön be jobban.. bár ne adták volna ki rá a Pie-t a funkciógyengítő frissítéssel. akkor most egy 512 GB-s S10+ árával több lenne a zsebemben, nem vágytam volna frissebb cuccra.) Perszer azért ez (az új) se rossz teló.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz maldini822 #16524 üzenetére
Nem lett volna perdöntő saját hangfelvétel fotó nem bizonyíték...
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
törölt tag
válasz maldini822 #16524 üzenetére
Ez bonyolultabb és néha ellentmondásos. Van ahol figyelembe vehető. Viszont ez már nem tartozik ide. OFF -ba rakva sem.
Erről itt van egy egész jó és érthető írás, ha érdekel a téma.
Capella:
Én sem mennék vissza N -re. Sőt, igazából a Pite nekem jobban megfelel, mint az eddigiek. A fejlődéssel viszont lemondások mindig lesznek, eddig is voltak...Az viszont érdekes, hogy 2 Samsung -on is használok Pitét, de másikon jobb lett az akkumulátor időm/fogyasztásom Oreo -hoz képest. Note8 -on viszont semmit nem változott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest