Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Azért csak szeretnék látni egy összehasonlítást a 1020-ál nagyon kíváncsi lennék a végeredményre.
A 1020 utódját még szóban sem hozták Sehol Ha lessz. (Bár én Optimista vagyok. )
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
apaszka
veterán
válasz Árpi001 #30062 üzenetére
Nem kapja meg, és a manual kamerát se hozzá.
Egy napot lazán kibír az aksi.
Gps jó, és a knox számláló ha ugrasztva van,a garit is viszi.
Szerk.
Én most akarnék venni, várnám a 6 ot.
Viszont jó ez a teló.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
szerzol
senior tag
válasz Árpi001 #30892 üzenetére
Lányomnak C-s van nekem F-es, a C-s egy ici-picit gyorsabb bizonyos dolgokban, pl. PDF tervrajz megjelenítésben, már ami engem érdekel, játszani nem szoktam, de ez elhanyagolható kompromisszum a 70 ezer forintos különbség tekintetében.
A lényeg, hogy gyári kettő év garanciás legyen, mert ha elromlik valami, drága lehet a javítás!
-
-
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31055 üzenetére
szerintem teljesen mindegy, nekem C-s a telefonom, de nem bántam meg, semmi problémám vele, a készített fényképek láttán meg dobtam egy hátast, annyira ledöbbentett hogy milyen szép képeket csinál - vagy csak nekem volt idáig sz@r kamerám, nem tudom...
Kolégámnak F-es telója van, és megnéztük tök ugyan az a sony kamera van mindkettő készülékben...[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31058 üzenetére
kezdeti gyártáskor volt eltérés, mivel az F-es készülékekbe Sony modul mig a C-s készülékekbe a samsung saját fejlesztésű Isocell modulja került, és a kettő közül valóban a sony az amit mindenki jobban dicsért.
De után már egységesen minden készülékbe sony modul került, így teljesen mindegy melyik készüléket veszed ugyan az a modul van benne. -
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31061 üzenetére
phone info progit felrakod playből az kiírja milyen kameramodullal szerelték.
Én telóm 2015. októberi gyártású (az meglepett hogy én gyártás után 2 héttel vettem meg - gyors a logisztikájuk ) Havernak vettük szintén C-s teló az is sony chipes.
Igaz mindkét készüléket akkor vettük a MM-ban újonnan, tehát nem használtak. -
F_Gergely
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31079 üzenetére
Nincs mit, nekem ugy lett a note4 hogy az akkori telefonom leadtam szervizbe es egy note2-t adtak cseretelefonnak. Annyira bejott a cucc hogy mondom a cserelek megveszem a legujabb note-ot. Egy evre ra megvettem a note4-et (5ot sajnos nalunk hivatalosan nem lehett kapni amugy azt vettem volna).
-
Muerte68
addikt
válasz Árpi001 #31082 üzenetére
a G5 lehet jobb képben de tényleg nincs cerka+drága
A makró ebben sem csúcs de szokható-Manuálismód jól jönne
Elvileg a C a számolásban jobb egy kicsivel az F a grafikus megjelenítésben-Proci más bennük
Amúgy ha offolsz rakd off-baHozzászólásom
témába vág
off topicEngem nem zavar,ha más nem szól
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
válasz Árpi001 #31338 üzenetére
Nyugodtan telepítsd semmit nem kell csinálni én is csak indítottam és ment.
Max egy újraindítás hogy minden frissüljön.Új s note funkciók-lezárt képernyőre írás -elvileg jobb akku használat-Új beállítási funkciók stb...Ha rákeresel konkrétan részletesen is le vannak írva az új dolgok
[link][ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
félisten
válasz Árpi001 #32077 üzenetére
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az utángyártott akkuk (kevés jó nevű, bizonyított gyártótól eltekintve) nem hozzák a rájuk írt adatokat. Vannak trükközések, de azok egyrészt már középtávon sem biztosítják az ígért kapacitást, másrészt ezzel együtt az akku nagyon rövid élettartamát eredményezik, a tűzveszélyről nem is beszélve.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
apaszka
veterán
válasz Árpi001 #32087 üzenetére
TMX el vegyes nekem is a tapasztalatom! 5 gariztatásom volt velük ,miből 4 kisebb harc árán jött össze!
Ennek ellenére ha nem nyul az ember,ellehet érni mit akar szerintem! Ott is emberek vannak,csak a hangot kell megtalálni velük!
Nekem Laptopot,és több telefont is cseréltettek,persze jogosan!
Így nem mondhatok rájuk semmi rosszat!Ha azt mondom most megvárom a cserét,akkor hamar meg is lesz!
(#32089) Weeman1
Ez jó!
Csakszeresdisénmostlépekvissza
Jó ROM ,de nem olyan mint a Kyubi
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Árpi001 #32092 üzenetére
Nem BÖrsön!
Én Fehérváron a Távirdába annó!
Normális csapat,ha ismered őketSzerk!
AKKU
Én a játékosoknál vettem! Vigyázok rá,nem is használom,csak havonta egyszer! A réginek adom a gyorstöltést..... De bírja...
[ Szerkesztve ]
-
-
MrCsiT
addikt
válasz Árpi001 #33808 üzenetére
Mivel tesztelted le a GPS-t, és milyen alkalmazás vagy művelet során érezhető/derült ki a hiba? Pontosan mit okozott, kb. mennyi időre veszett el a jel, és mitől lett jó ismét, ha jó lett egyáltalán ?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz Árpi001 #33849 üzenetére
Nálam a Google alkalmazás le volt tiltva, így érthetően nem volt Google hang alapú gépelés. Az alkalmazás engedélyezése után, biztos ami biztos újraindítottam a telefont, és elő is került ez a funkció. (Igaz, nekem eddig sem hiányzott, csak a megoldás érdekelt. )
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
tuzpenge
őstag
válasz Árpi001 #33848 üzenetére
S voice nincs letiltva? Nálam le volt, és miután engedélyeztem és belementem a nyelvi beállításokba megjelent a google hangalapú gépelés. Szóval nálam ugyan olyan mint a kollégánál. Előtte olyan volt mint neked. Szóval valami tiltva van nálad aminek nem kellene hogy tiltva legyen. Legalábbis így távolról ez tűnik a legesélyesebbnek.
Szerk: Látom közben megoldódott. Bocsi.
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
amoledus
aktív tag
válasz Árpi001 #37817 üzenetére
Szia szervizben dolgozom, picit visszaolvasva mar leirtam ,de leirom ide is N910F kijelzo hasznalhato N910C-be gond nelkul
Ui:keret csere nem kell(ertelmetlen) ha csak kijelzot cserelsz,bar a leszedesnel ovatosan mert 45.000 egy note 4 kijelzo,ami mai napig az egyik legszebb pl. 2evvel fiatalabb iphone 7-nel is jobb a kijelzoje
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
amoledus
aktív tag
válasz Árpi001 #37894 üzenetére
F-es szeria amelyikben a csodas qualcomm snapdragon proci van
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Massmurderer
őstag
válasz Árpi001 #37901 üzenetére
Mindegyik márkánál,és mindegyik szériánál vannak hibák.lehet pl 1000 telóból,most irok egy számot,pl 400-nál van valami hiba.De ott a maradék 600 ami hiba nélkül üzemel.Nem csak a samu note f-es verzánál van hiba.Apple cuccoknál,sonynál,lg-nél úgyanúgy van hiba.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Árpi001 #38168 üzenetére
Ami különösen szép még, hogy az S8 topikban az ember torkát átharapják ha vki panaszkodik az aksira, pedig mekkora jóság most az 5-6 óra ami van, megjegyzem tesztekben van akiknek csak 3-4.
Na szóval ez mennyi lesz 1, 2 év múlva?
Oké, rendben, majd szaladgálunk a samu szervízbe, hogy tesó, cseréljetek már benne aksit 10-20-30 ezerért, csak találgatok, nem tudom mennyi lehet, de hát környezettudatosan kell élni a hétszentségit már neki, az mindegy, hogy veszünk mellé 1-2 powerbankot is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.