- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
Divinity #8294 üzenetére
Csak azt irtam, hogy nem lehetetlen, hogy egy mobil eszkoz meg tudja hatarozni a helyzetet GPS nelkul is. Ha jol gondolom, az API csak egy endpoint az adatokhoz.
Ha jol tudom nem is haromszogel, csak kozelito adatot ad a jelerosseg alapjan, vagy teruletet.
(Bazi nagy kek kor a mapson )Igazad van, az A-GPS nel olvastam valamikor egy cikket (mar nem talalom), hogy terveztek, hogy barmelyik toronyrol le tudja kerni az adatokat, igy SIM nelkul mint a segelyhivas bizonyos informaciokat at tud adni (Pozicio, pontos ido). De a jelek szerint nem lett a szabvany resze.
Meg mielott a gyermekem szuletett szerettem ilyeneket olvasni: [link] (most nem tudom mivan a pontosan a Samsungban)
Detail: Router/modem cannot see any satellites or satellite signal is very weak. However, router/modem has Data network and router is then configured for A-GPS feature. Expected Result: If a satellite fix cannot be obtained within the fix timeout period (255 sec or less), the modem will display the Reference/Cellular Tower location. This is not the current location of the router/modem. Also, timestamp will be displayed incorrectly.Itt is csak azt akartam irni, hogyha nincs GPS, de van neted es a telefonod meg akarja hatarozni a helyzeted akkor nem lehetetlen egy kozeli pontot talalni neki.
A cella tornyok 2 es 50 (max 80) km tudnak lefedni, 5G eseten parszaz meter ha jol tudom.
A cellak varosban eleg surun vannak. Ha nincs GPS jel akkor is kap egy kozelitest, es abban be tudom hatarolni merre jartam es merre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest