Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7228) awakening87 válasza myke01 (#7226) üzenetére


awakening87
aktív tag

Milestone2: remek leírás, nagyon köszönjük! :D már csak az van hátra, hogy keressek egy olyan kernelt vagy forráskódokat, ahol a CM7,9,10-es általános kernelekben nem benne levő governorok és ütemezők is megvannak.

myke01: Ahogyan mondod!
Úgy néz ki, hogy a Facebook (chat kikapcsolva), Facebook Messenger (ezen van chat), Viber, Link2SD, gmail egyszerűen túl sok ennek a telefonnak+Adrenaline-s rom párosnak.
A legnagyobb proci/aksievő kétségkívül a sima Facebook, és ez nem csak a Gio-n van így, nézzétek csak meg a Play-en az értékeléseket :)
Ezen kívül pedig néha újraindul a telefon (előtte meg iszonyatosan belassul, vagy ugyanazt mutatja akár percekig), a logcat naplójában meg csak annyit látok, hogy vagy a grafikus chip driver hasal el, vagy a dalvik virtuális gép (libdvm.so) könyvtára. Vagy csak elfogy a memória?!
Kis apróság, hogy a gyári billentyűzete bármelyik nyelvet beállítva qwerty és nem megy a T9-es bevitel sem, ráadásul csak hullámos ő van a rendes ő helyett. (mondjuk ez még nem olyan gáz, mert elvileg kijavítható egy rendes AxT9IME.apk-val és a hozzá tartozó T9DB könyvtárral)

Összegzés: nálam még mindig a zenés TouchWiz-es CM7 a nyerő. Aki kipróbálta: a tavalyi decemberi magyar vagy idén márciusi cseh rommal milyenek a tapasztalatok? Csak hogy tudjam, hogy van-e értelme megcsinálni hozzá az ext4-et stb.

Már nézem is ezt az AOSP-t, amit mondtatok. :)

[ Szerkesztve ]

SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.